Jump to content
Dogomania

Masza - Piękna ONka - ZWOLNIONA Z PRACY - MA TYDZIEŃ na znalezienie DT lub DS!!!!

Recommended Posts

Posted

Przeklejam z innego forum:

Mam nadzieję, że są jeszcze na tym świecie ludzie o dobrym sercu, którzy kochają zwierzęta i sa chętni pomóc. Wielka prośba,pięcioletnia suczka mieszaniec owczarka niemieckiego o imieniu Masza szuka rozpaczliwie domu!Pies nie mający szczęścia w życiu,bo po roku czasu oddali ją właściciele, a na jej miejsce kupili sobie innego.Moja firma uratowała jej żywot i tak została u nas i sumiennie pilnowała przez 4 lata i zżyła się z ówczesnymi z portierami i z nami jak z rodziną. W tamtym roku nastał nowy Prezes i zaczął swoje porządki. Najpierw pozwalniał ludzi, m. in. portierów,teraz przyszła kolej na psa.Taką ma nagrodę za 4 lata sumiennej służby.Masza jest nieufna, ale jeżeli już się przyzwyczai do człowieka jest grzecznym, wiernym i karnym psem.Sama strasznie sie do niej przyzwyczaiłam i nie dam jej skrzywdzić za nic, ale nie mogę jej też zabrać do siebie, mam małe dziecko i też pieska.Za nic nie chcę oddać jej do schroniska!Masza ma wszystkie badania ,jest wysterylizowana, zadbana, ma książeczkę. Jeżeli znajdzie się osoba kochająca psy i mogąca mu poświęcić trochę czasu i zapewnić ciepły dom na "stare" lata, to pies odwdzięczy się stokronie! Ludzie błagam pomóżcie! Podaję kontakt tel 0 605 893 344

ma około 5-6 lat

Posted

nic nie wiadomo .... napisałam do dziewczyny od której mam ogłoszenie - cisza ..... miała dzwonić do graynew bo podobno nowa praca dla niej miała być....

Posted

śliczna jest i nie wygląda na te 5 - 6lat... ladnie się jej pozbyli, nie ma co...
popytam znajomych może cokolwiek da się wykombinować.
a czy ona jest bezpieczna w tym miejscu gdzie teraz przebywa?

Posted

nie mam pojęcia - napisałam do dziewczyny która dała mi info o niej , ale głucha cisza ... miała dzwonić do graynew ... czy coś z tego wyszło - nie mam pojęcia.

Posted

Mogłaby pilnować w firmie, ale powiem szczerze szukadm jej jeszcze domu, bo chcialabym, zeby miala prawdziwy dom i kochajcego wlasciciela, bop wiadomo jak z firmami jest! Ludzie strasznie blagam pomozcie,moze znajdzie sie choc jeden dobry czlowiek ktory chcialby sie zaopiekowac Maszka!Przestaje juz pomalu wierzycże sa jeszzce dobrzy ludize na tym swiecie, ech...

czyli: MASZA NADAL SZUKA DOMU!