Malwi Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Przeklejam z innego forum: Mam nadzieję, że są jeszcze na tym świecie ludzie o dobrym sercu, którzy kochają zwierzęta i sa chętni pomóc. Wielka prośba,pięcioletnia suczka mieszaniec owczarka niemieckiego o imieniu Masza szuka rozpaczliwie domu!Pies nie mający szczęścia w życiu,bo po roku czasu oddali ją właściciele, a na jej miejsce kupili sobie innego.Moja firma uratowała jej żywot i tak została u nas i sumiennie pilnowała przez 4 lata i zżyła się z ówczesnymi z portierami i z nami jak z rodziną. W tamtym roku nastał nowy Prezes i zaczął swoje porządki. Najpierw pozwalniał ludzi, m. in. portierów,teraz przyszła kolej na psa.Taką ma nagrodę za 4 lata sumiennej służby.Masza jest nieufna, ale jeżeli już się przyzwyczai do człowieka jest grzecznym, wiernym i karnym psem.Sama strasznie sie do niej przyzwyczaiłam i nie dam jej skrzywdzić za nic, ale nie mogę jej też zabrać do siebie, mam małe dziecko i też pieska.Za nic nie chcę oddać jej do schroniska!Masza ma wszystkie badania ,jest wysterylizowana, zadbana, ma książeczkę. Jeżeli znajdzie się osoba kochająca psy i mogąca mu poświęcić trochę czasu i zapewnić ciepły dom na "stare" lata, to pies odwdzięczy się stokronie! Ludzie błagam pomóżcie! Podaję kontakt tel 0 605 893 344 ma około 5-6 lat Quote
anita_happy Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 oj dziewczynko!!!!na emeryture to zakąłd pracy mógłby Ci hotelik zapewnić..a NIE SCHRON!!!!!!!!!!!! straszne:( Quote
anita_happy Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 W PREZENCIE DLA CIEBIE MASZA *podlinkowany pokazuj się mała :) Quote
Emigrantka Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Zaproscie dziewczyny od On-kow..... Cantadorra, Bela51, GoskaGoska Moze cos poradza? Biedna mala :( Quote
anita_happy Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 o tam..MASZA..jak tam...wypatrzył CIE ktoś?? Quote
Malwi Posted February 12, 2010 Author Posted February 12, 2010 nic nie wiadomo .... napisałam do dziewczyny od której mam ogłoszenie - cisza ..... miała dzwonić do graynew bo podobno nowa praca dla niej miała być.... Quote
Wiwi Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 śliczna jest i nie wygląda na te 5 - 6lat... ladnie się jej pozbyli, nie ma co... popytam znajomych może cokolwiek da się wykombinować. a czy ona jest bezpieczna w tym miejscu gdzie teraz przebywa? Quote
Malwi Posted February 13, 2010 Author Posted February 13, 2010 nie mam pojęcia - napisałam do dziewczyny która dała mi info o niej , ale głucha cisza ... miała dzwonić do graynew ... czy coś z tego wyszło - nie mam pojęcia. Quote
Wiwi Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 :( jak coś będzie wiadomo mogę pomóc z ogłoszeniami, tyle tylko mogę... Quote
Dorothy Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 a co sie z nia dzieje widzial ja ktos? Quote
Cantadorra Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Napiszcie jak wyglada obecnie sprawa suni. Czy ktos cos wie, czy watek wirtualny calkowicie? Quote
Malwi Posted February 16, 2010 Author Posted February 16, 2010 nic nie wiem ..... dziewczyna się nie odzywa .... zaraz napiszę do Graynew czy do niej dzwoniła ... Quote
Malwi Posted February 22, 2010 Author Posted February 22, 2010 nic ...cisza ... graynew da znać jeśli coś się ruszy ... Quote
Malwi Posted February 24, 2010 Author Posted February 24, 2010 nie mam pojęcia ... w ogóle nie wiadomo czy nadal szuka domu ... dzwoniłam pod podany nr - abonent nieosiągalny ... ;/ Quote
Malwi Posted February 25, 2010 Author Posted February 25, 2010 Mogłaby pilnować w firmie, ale powiem szczerze szukadm jej jeszcze domu, bo chcialabym, zeby miala prawdziwy dom i kochajcego wlasciciela, bop wiadomo jak z firmami jest! Ludzie strasznie blagam pomozcie,moze znajdzie sie choc jeden dobry czlowiek ktory chcialby sie zaopiekowac Maszka!Przestaje juz pomalu wierzycże sa jeszzce dobrzy ludize na tym swiecie, ech... czyli: MASZA NADAL SZUKA DOMU! Quote
Recommended Posts