Od-Nowa Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 świetne wieści!! czas na Twojego maluszka jeszcze przyjdzie :-) Quote
Rudzia-Bianca Posted February 11, 2010 Author Posted February 11, 2010 Godzina 0 o 19.00. Jeszcze godzinkę Leny jest ze mną a później jedziemy do Jego nowego domku :) oczywiście muszę sama . Quote
Rudzia-Bianca Posted February 11, 2010 Author Posted February 11, 2010 [CENTER][LEFT]Wtopa makabryczna, nie mogę być DT nigdy , jest mi głupio potwornie przed panią Pauliną i nie wiem jak ja bym coś takiego przeżyła, ale mój tata jak miałam wsiadać do samochodu powiedział że nie odda Lenego za nic w świecie a ja bałam się zaryzykować ze nigdy w życiu nie zgodzi mi się na drugiego psa jak ja mu Lenka oddam i ogłaszam Wam najradośniejszą dla mnie nowinę mimo wstydu przed tymi ludźmi że [/LEFT] [COLOR=Red][B]Cieszę się niewyobrażalnie [/B][B]Leny zostaje bratem Bianki:multi::multi:[/B][/COLOR]:multi: [/CENTER] Quote
eliza_sk Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :multi::multi::multi::multi: GRATULUJĘ !!!! Niewiarygodne, że to Ten, który był postrzegany jako największa przeszkoda - zgodził się bez namawiania :) Może zaproponuj Pani moją Fibi z pakietu 5 x F :cool3: Quote
Rudzia-Bianca Posted February 11, 2010 Author Posted February 11, 2010 Już wysłałam Pani namiary na wszystkie znane mi szczeniaki z Kielc i okolic . Ale myślę że ona jest w takim szoku że na razie się pewnie nie zdecyduje tak szybko :( Jest mi naprawdę strasznie przykro ale nie mogłam postąpić inaczej , to jest dla mnie cud i drugi raz by się nie zdarzył ... Quote
Od-Nowa Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Rudzinko kochana gratulujemy!!!!! :-) :-) :-) :-) masz teraz w domu RAJ!!!! :-) ale wiadomości no nie mogę.....!!!! zawał to mało :-) :-) mam nadzieję,że Pani zrozumie zaistniałą sytuację i jednak zechce zobaczyć inne szczeniorki :) Quote
ewelinka_m Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 o matko!! ale wieści, no padłam !!!!!! cudownie!! ogromnie się cieszę razem z Tobą [IMG]http://www.dogomania.pl/../../images/smilies/new_multi.gif[/IMG][IMG]http://www.dogomania.pl/../../images/smilies/new_multi.gif[/IMG][IMG]http://www.dogomania.pl/../../images/smilies/new_multi.gif[/IMG] Quote
Rudzia-Bianca Posted February 11, 2010 Author Posted February 11, 2010 [quote name='Od-Nowa'] mam nadzieję,że Pani zrozumie zaistniałą sytuację i jednak zechce zobaczyć inne szczeniorki :)[/QUOTE] Jeśli chodzi o panią to mam straszliwe wrzuty sumienia, nie wiem jak ja bym się zachowała gdyby ktoś zrobił mi coś takiego :( Rozmawiałyśmy kilkadziesiąt minut wcześniej ... Czuje się z tym strasznie . Mam tylko nadzieję że nie przyniesie to Lenemu jakiegoś pecha . Najgorsze jest to ze wybrałam ten dom bo ludzie wydawali mi się tacy podobni do mnie , wiem że Leny miałby tam bardzo dobrze ale obawiam się ze nie zrozumieją mnie ... Ja bym chyba też nie potrafiła zrozumieć ... Jak sobie pomyślę że w dniu w którym miała przyjechać do mnie Bianca zadzwoniłaby do mnie Erka i powiedziała że Biana nie przyjedzie to nie wiem co bym zrobiła :( Mam poczucie winy że cieszę się wiedząc że oni na pewno cierpią :( Quote
Rudzia-Bianca Posted February 11, 2010 Author Posted February 11, 2010 Zapraszam na wspólny wątek Bianki i Lenego [url]http://www.dogomania.pl/threads/78819-Bianca[/url] nie mogę zmienić tytułu :( Quote
ewelinka_m Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Gosiu- najważniejsze jest zawsze dobro psa...dla Lenniego podjęłaś jak najlepszą decyzję.. Państwo skoro podobni do Ciebie powinni zrozumieć..i innego psiunia wybrać :) Quote
erka Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 No nie , padłam z wrażenia:mdleje: To wiadomośc dnia:loveu:, a to Cię tata wytrzymał do ostatniego mementu.:evil_lol: Cóż za urok osobisty ma ten diabełek, skoro skruszył niezłomnego tatę:razz:. A jak Bianeczka, też szczęśliwa? Wszystkiego najlepszego dla powiekszonej rodzinki.:loveu::loveu::loveu: Quote
Pliszka Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Wow!!!! :loveu::loveu::loveu::loveu: Bardzo się cieszę! Wspaniale, że tata pokochał malucha! Mam nadzieję, że tamta pani to zrozumie i inne szczeniątko już wkrótce będzie się tulić w jej ramionach! Niech się Leny zdrowo chowa i niech będzie grzeczny! ;) Wyprzytulaj go ode mnie!!!:loveu::loveu::loveu: Quote
Rudzia-Bianca Posted February 11, 2010 Author Posted February 11, 2010 [quote name='ewelinka_m']Gosiu- najważniejsze jest zawsze dobro psa...dla Lenniego podjęłaś jak najlepszą decyzję.. Państwo skoro podobni do Ciebie powinni zrozumieć..i innego psiunia wybrać :)[/QUOTE] Ewelinko mam nadzieję że masz rację . [quote name='erka']No nie , padłam z wrażenia:mdleje: To wiadomośc dnia:loveu:, a to Cię tata wytrzymał do ostatniego mementu.:evil_lol: Cóż za urok osobisty ma ten diabełek, skoro skruszył niezłomnego tatę:razz:. A jak Bianeczka, też szczęśliwa? Wszystkiego najlepszego dla powiekszonej rodzinki.:loveu::loveu::loveu:[/QUOTE] Erko , tak między Bogiem a prawdą to jestem wściekła na tatę że doprowadził do takiej sytuacji , miał czas od wczoraj żeby podjąć decyzję . Tak się nie robi ale nigdy mu tego nie powiem i.... A Biana jest szczęśliwa , choć trochę zmęczona wiecznymi zaczepkami i obgryzaniem ogona ;) [quote name='Pliszka']Wow!!!! :loveu::loveu::loveu::loveu: Bardzo się cieszę! Wspaniale, że tata pokochał malucha! Mam nadzieję, że tamta pani to zrozumie i inne szczeniątko już wkrótce będzie się tulić w jej ramionach! Niech się Leny zdrowo chowa i niech będzie grzeczny! ;) Wyprzytulaj go ode mnie!!!:loveu::loveu::loveu:[/QUOTE] Podesłałam Pani szczeniaki z Kielc , ale obawiam się że za bardzo zawiodłam na razie jej zaufanie - to miał być ich pierwszy szczeniak i zakochali się w nim od pierwszego wejrzenia jak ja w Bianie kiedyś ... Quote
weszka Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 O ja cieeeeeeee :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Ale wieści :crazyeye: Suuuper :multi::multi::multi: PS. hihi jeszcze wam da popalić ten mały diabołek :eviltong::evil_lol: Quote
Recommended Posts