Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 138
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[CENTER][LEFT]Wtopa makabryczna, nie mogę być DT nigdy , jest mi głupio potwornie przed panią Pauliną i nie wiem jak ja bym coś takiego przeżyła, ale mój tata jak miałam wsiadać do samochodu powiedział że nie odda Lenego za nic w świecie a ja bałam się zaryzykować ze nigdy w życiu nie zgodzi mi się na drugiego psa jak ja mu Lenka oddam i ogłaszam Wam najradośniejszą dla mnie nowinę mimo wstydu przed tymi ludźmi że
[/LEFT]
[COLOR=Red][B]Cieszę się niewyobrażalnie
[/B][B]Leny zostaje bratem Bianki:multi::multi:[/B][/COLOR]:multi:

[/CENTER]

Posted

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :multi::multi::multi::multi:

GRATULUJĘ !!!! Niewiarygodne, że to Ten, który był postrzegany jako największa przeszkoda - zgodził się bez namawiania :)

Może zaproponuj Pani moją Fibi z pakietu 5 x F :cool3:

Posted

Już wysłałam Pani namiary na wszystkie znane mi szczeniaki z Kielc i okolic . Ale myślę że ona jest w takim szoku że na razie się pewnie nie zdecyduje tak szybko :(
Jest mi naprawdę strasznie przykro ale nie mogłam postąpić inaczej , to jest dla mnie cud i drugi raz by się nie zdarzył ...

Posted

Rudzinko kochana gratulujemy!!!!! :-) :-) :-) :-)
masz teraz w domu RAJ!!!! :-)
ale wiadomości no nie mogę.....!!!! zawał to mało :-) :-)

mam nadzieję,że Pani zrozumie zaistniałą sytuację i jednak zechce zobaczyć inne szczeniorki :)

Posted

o matko!! ale wieści, no padłam !!!!!! cudownie!! ogromnie się cieszę razem z Tobą [IMG]http://www.dogomania.pl/../../images/smilies/new_multi.gif[/IMG][IMG]http://www.dogomania.pl/../../images/smilies/new_multi.gif[/IMG][IMG]http://www.dogomania.pl/../../images/smilies/new_multi.gif[/IMG]

Posted

[quote name='Od-Nowa']

mam nadzieję,że Pani zrozumie zaistniałą sytuację i jednak zechce zobaczyć inne szczeniorki :)[/QUOTE]

Jeśli chodzi o panią to mam straszliwe wrzuty sumienia, nie wiem jak ja bym się zachowała gdyby ktoś zrobił mi coś takiego :( Rozmawiałyśmy kilkadziesiąt minut wcześniej ...
Czuje się z tym strasznie . Mam tylko nadzieję że nie przyniesie to Lenemu jakiegoś pecha .
Najgorsze jest to ze wybrałam ten dom bo ludzie wydawali mi się tacy podobni do mnie , wiem że Leny miałby tam bardzo dobrze ale obawiam się ze nie zrozumieją mnie ... Ja bym chyba też nie potrafiła zrozumieć ...
Jak sobie pomyślę że w dniu w którym miała przyjechać do mnie Bianca zadzwoniłaby do mnie Erka i powiedziała że Biana nie przyjedzie to nie wiem co bym zrobiła :(

Mam poczucie winy że cieszę się wiedząc że oni na pewno cierpią :(

Posted

No nie , padłam z wrażenia:mdleje:

To wiadomośc dnia:loveu:, a to Cię tata wytrzymał do ostatniego mementu.:evil_lol:
Cóż za urok osobisty ma ten diabełek, skoro skruszył niezłomnego tatę:razz:.
A jak Bianeczka, też szczęśliwa?

Wszystkiego najlepszego dla powiekszonej rodzinki.:loveu::loveu::loveu:

Posted

Wow!!!! :loveu::loveu::loveu::loveu: Bardzo się cieszę! Wspaniale, że tata pokochał malucha! Mam nadzieję, że tamta pani to zrozumie i inne szczeniątko już wkrótce będzie się tulić w jej ramionach!
Niech się Leny zdrowo chowa i niech będzie grzeczny! ;) Wyprzytulaj go ode mnie!!!:loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='ewelinka_m']Gosiu- najważniejsze jest zawsze dobro psa...dla Lenniego podjęłaś jak najlepszą decyzję..
Państwo skoro podobni do Ciebie powinni zrozumieć..i innego psiunia wybrać :)[/QUOTE]

Ewelinko mam nadzieję że masz rację .

[quote name='erka']No nie , padłam z wrażenia:mdleje:

To wiadomośc dnia:loveu:, a to Cię tata wytrzymał do ostatniego mementu.:evil_lol:
Cóż za urok osobisty ma ten diabełek, skoro skruszył niezłomnego tatę:razz:.
A jak Bianeczka, też szczęśliwa?

Wszystkiego najlepszego dla powiekszonej rodzinki.:loveu::loveu::loveu:[/QUOTE]

Erko , tak między Bogiem a prawdą to jestem wściekła na tatę że doprowadził do takiej sytuacji , miał czas od wczoraj żeby podjąć decyzję . Tak się nie robi ale nigdy mu tego nie powiem i....

A Biana jest szczęśliwa , choć trochę zmęczona wiecznymi zaczepkami i obgryzaniem ogona ;)

[quote name='Pliszka']Wow!!!! :loveu::loveu::loveu::loveu: Bardzo się cieszę! Wspaniale, że tata pokochał malucha! Mam nadzieję, że tamta pani to zrozumie i inne szczeniątko już wkrótce będzie się tulić w jej ramionach!
Niech się Leny zdrowo chowa i niech będzie grzeczny! ;) Wyprzytulaj go ode mnie!!!:loveu::loveu::loveu:[/QUOTE]

Podesłałam Pani szczeniaki z Kielc , ale obawiam się że za bardzo zawiodłam na razie jej zaufanie - to miał być ich pierwszy szczeniak i zakochali się w nim od pierwszego wejrzenia jak ja w Bianie kiedyś ...

Posted

O ja cieeeeeeee :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Ale wieści :crazyeye: Suuuper :multi::multi::multi:

PS. hihi jeszcze wam da popalić ten mały diabołek :eviltong::evil_lol: