Dorothy Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 taaaaaa , a z zamiłowania złodziej, otworzy każdy zamek, przejdzie każdy plot,jest niewidzialna i niesłyszalna,na kocich łapach, niezauważona sprzątnie Ci żarcie a Ty sie zreflektujesz dopiero poniewczasie. Nie tak całkiem dawno temu jak tu jeszcze byla pojechalam kiedys po Jule do szkoly (15 minut mnie nie bylo) zostawiłam Hosse i pozostałe przed domem. Chwilę wcześniej jadłam twarożek i troche zostało w misce na stole w pokoju. Wracam, nic sie nie zmienilo, psy grzecznie, Hosia na wycieraczce patrzy przymilnie, wchodze do domu, i dopiero po paru minutach mysle- cholera, przeciez ZOSTAWIłAM JESZCZE TWAROZKU DLA JULI:crazyeye: Dobre pare minut dumalam czy moze mam alzheimera, albo omamy, moze to schizofrenia??? :shake: Ale ostatecznie stwierdzilam NIE niemozliwe, jeszcze sie nie wybieram do psychiatryka. Coś mnie tknęło i poszłam sprawdzić balkon. Niedomknięty:p Wypadłam z powrotem na podwórko. Wszystkie psy jak niewiniątka na podwórku leżą Podwórko od ogrodu oddziela siatka. Zbliżam się badawczo do Hosi i co widze??? NA NIEWINNEJ MORDZIE BIELA SIE OKRUSZYNKI MOJEGO TWAROGU!!!!:angryy::angryy::angryy: przeskoczyla siatke, otwarla lapa balkon, wlazla, zezarla, wrocila ta sama droga, i wrocila na wycieraczke:crazyeye: Quote
Belga Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Jesteś pewna, ze ona nie ma tatuażu? Toż to charakterystyka typowego hovawarta! Quote
tuxman Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 Belga - to hovawartka na 98%! Taka Maupa czarna jakich mało... Pozdrawiam Quote
Dorothy Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 szczerze mowiac czytam wyczyny KRAksy u Ulv i mysle sobie, ze Hossa to byla aniolkiem. Ulv ma swieta cierpliwosc, ten pies jest sparalizowany a to co wyprawia przechodzi ludzkie pojecie...:shake: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9473737#post9473737 Quote
Belga Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 A czytaliście książkę "Marley i ja - życie, miłość i najgorszy pies świata"? Od razu lżej się robi na sercu! Quote
Recommended Posts