Jump to content
Dogomania

Hossa dla koszalińskiej HOSSY - MISSION COMPLETED ;-)

Recommended Posts

Posted

taaaaaa , a z zamiłowania złodziej, otworzy każdy zamek, przejdzie każdy plot,jest niewidzialna i niesłyszalna,na kocich łapach, niezauważona sprzątnie Ci żarcie a Ty sie zreflektujesz dopiero poniewczasie.
Nie tak całkiem dawno temu jak tu jeszcze byla pojechalam kiedys po Jule do szkoly (15 minut mnie nie bylo) zostawiłam Hosse i pozostałe przed domem.
Chwilę wcześniej jadłam twarożek i troche zostało w misce na stole w pokoju.
Wracam, nic sie nie zmienilo, psy grzecznie, Hosia na wycieraczce patrzy przymilnie, wchodze do domu, i dopiero po paru minutach mysle- cholera, przeciez ZOSTAWIłAM JESZCZE TWAROZKU DLA JULI:crazyeye:
Dobre pare minut dumalam czy moze mam alzheimera, albo omamy, moze to schizofrenia??? :shake:
Ale ostatecznie stwierdzilam NIE niemozliwe, jeszcze sie nie wybieram do psychiatryka. Coś mnie tknęło i poszłam sprawdzić balkon. Niedomknięty:p
Wypadłam z powrotem na podwórko. Wszystkie psy jak niewiniątka na podwórku leżą Podwórko od ogrodu oddziela siatka.
Zbliżam się badawczo do Hosi i co widze???
NA NIEWINNEJ MORDZIE BIELA SIE OKRUSZYNKI MOJEGO TWAROGU!!!!:angryy::angryy::angryy:
przeskoczyla siatke, otwarla lapa balkon, wlazla, zezarla, wrocila ta sama droga, i wrocila na wycieraczke:crazyeye:

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...