malagos Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 Wy na wszelki wypadek też idźcie do fryzjera :) Quote
Andzike Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 leni356 napisał(a):Bajka i Dafne będą miały strzyżenie, czesanie i sesję fotograficzną do miesięcznika Mój Pies :multi::multi: Malawaszko, wielkie dzięki za kontakt :loveu: Sesja jest we wtorek w godzinach 15:00-19:00 - musimy je dowieźć od Mantis ze Strzegowa na Białołękę - RATUUUUUUUUUUUUNKU transport potrzebny O qrde !!!! To dopiero się domy będą bić :D Tylko, żeby Daphne dojechała ... ja już nic nie wyskrobię :((( Quote
Mantis Posted February 26, 2010 Author Posted February 26, 2010 malagos napisał(a):Wy na wszelki wypadek też idźcie do fryzjera :) :cool3: Transport załatwiony, uff :) Na razie jestem w ciężkim szoku ;) I baaardzo się cieszę, bo po cichutku liczę na to, że jak dziewczyny zrobią na bóstwa to się do wszystkich kudłaczy adopcyjna kolejka ustawi :lol: Modelki :loveu: Quote
Andzike Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 Dziewczyny to są takie bóstwa, że kolejki się powinny ustawiać bez żadnej sesji :) Quote
malawaszka Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 to jak po tej sesji i zdjęciach dziewczynki pójda do domków to Mantis bierze na DT sznupka albo dwa :evil_lol: bo miały być teraz sznupki w MP :lol: ale wymyslili to strzyżenie, a nie mamy w stolycy sznupiastych więc dałam do Leni tel :) Bardzo Was proszę dziewczyny - pamiętajcie o Amancie z Poznania jak będą ludzie dzwonić - jego nikt nie chce, a miałbyć teraz własnie w MP :( http://www.dogomania.pl/threads/176760-Sznaucerek-Amant-juA-w-hotelu-prosimy-o-wsparcie-finansowe-dla-niego i Henryk miał być to jego olali :-( http://www.dogomania.pl/threads/174435 Quote
Mantis Posted February 26, 2010 Author Posted February 26, 2010 Sznupki są baaaardzo niebezpieczne. Dla tymczasu. Mantis za bardzo się zakochuje :roll: Waszko, no pewnie że będę pamiętać. Amant cudny, a Hen strasznie mi zapadł w serducho. Jak wszystkie sznupki. Cudaki. Heh. Quote
Tola Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 Bajeczka przesliczna - wyczesana, wyluzowana; kto by pomyslal, ze jeszcze niedawno nie wychodzila prawie wcale z budy Quote
Mantis Posted February 26, 2010 Author Posted February 26, 2010 Ona jest taka delikatna i subtelna. I jak już zaufa to miód na serce leje... Jak wychodzimy na spacer i trzyma ja na smyczy Kasia, wciąż się na mnie ogląda i mówi wzrokiem "nie odchodź, jestem Twoja". Kochana maluszka. Oddam ją tylko człowiekowi ze "złotym" sercem. Quote
leni356 Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 malawaszka napisał(a):to jak po tej sesji i zdjęciach dziewczynki pójda do domków to Mantis bierze na DT sznupka albo dwa :evil_lol: bo miały być teraz sznupki w MP :lol: ale wymyslili to strzyżenie, a nie mamy w stolycy sznupiastych więc dałam do Leni tel :) Bardzo Was proszę dziewczyny - pamiętajcie o Amancie z Poznania jak będą ludzie dzwonić - jego nikt nie chce, a miałbyć teraz własnie w MP :( http://www.dogomania.pl/threads/176760-Sznaucerek-Amant-juA-w-hotelu-prosimy-o-wsparcie-finansowe-dla-niego i Henryk miał być to jego olali :-( http://www.dogomania.pl/threads/174435 Jak to olali? Ja nie widziałam Henryka, więc podałam pani inne na tą sesję, 2 od Mantis i 2 od Madalleny. A gdzie jest Henryk? nie w Wwie? Quote
malawaszka Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 już Ci posłałam na pw on jest w Konstancinie Jez. ale Mru wykombinuje transport - może nie chcą takiego dużego psa :niewiem: Quote
leni356 Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 malawaszka napisał(a):już Ci posłałam na pw on jest w Konstancinie Jez. ale Mru wykombinuje transport - może nie chcą takiego dużego psa :niewiem: Mnie mówili że do kolana, ale zadzwonię jeszcze do pani, podaj mi wymiary jego Quote
malawaszka Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 a widzisz to pewnie taki fryzjer co tylko maskotki robi... no Hen to sznaucer olbrzym - do kolana to on ma... nie powiem co :lol: Quote
leni356 Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 malawaszka napisał(a):a widzisz to pewnie taki fryzjer co tylko maskotki robi... no Hen to sznaucer olbrzym - do kolana to on ma... nie powiem co :lol: Nie chodziło o fryzjera, tylko o czas, na większe psy po prostu nie ma tyle czasu. Tak mi pani mówiła Quote
malawaszka Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 aha... no mnie tego nie poweidziała tylko mówiła, ze do Mru będzie dzwonić Quote
leni356 Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Tak się zastanawiam jak Bajeczkę kazać ostrzyc, pani pytała jaką fryzurę jej zrobić. Podałam na razie cairn terier/norfolk terier - jak myślicie? Mantis, Ty decydujesz :) Tu sunia Norfolk terier: Quote
malawaszka Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 byle ich wszystkich nie zrobili na sznaucerki :lol: Quote
Mantis Posted March 1, 2010 Author Posted March 1, 2010 Na chińskiego grzywacza - Nie wol-no! :mad: Zimno, a Mantis jeszcze się nie naumiała robić psiowych sweterków :eviltong: Hmm, jeśli się fryzjerowi uda zrobić z Bajki sznaucera to jestem na tak :evil_lol: A pisząc poważnie... no niech ktoś doradzi. Tylko serio :eviltong: Bo Mantis w genach spostrzegawczości nie przekazali ;) Obydwie rasy wyglądają podobnie :roll: Quote
Onaa Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 [quote name='malawaszka']to jak po tej sesji i zdjęciach dziewczynki pójda do domków to Mantis bierze na DT sznupka albo dwa :evil_lol: bo miały być teraz sznupki w MP :lol: ale wymyslili to strzyżenie, a nie mamy w stolycy sznupiastych więc dałam do Leni tel :) Bardzo Was proszę dziewczyny - pamiętajcie o Amancie z Poznania jak będą ludzie dzwonić - jego nikt nie chce, a miałbyć teraz własnie w MP :( http://www.dogomania.pl/threads/176760-Sznaucerek-Amant-juA-w-hotelu-prosimy-o-wsparcie-finansowe-dla-niego i Henryk miał być to jego olali :-( http://www.dogomania.pl/threads/174435 A może być do innej gazety ? Quote
Onaa Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Jaka duża jest Bajka bo nie mogę się na wątku doszukać ? Quote
leni356 Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Dogo07 napisał(a):Jaka duża jest Bajka bo nie mogę się na wątku doszukać ? Bajeczka jest taka do połowy łydki. Mantis ją mierzyła to powie dokładnie. Wczorajsza sesja super, Bajeczka była grzeczna jak aniołek, tylko raz na początku chciałą czmychnąć ze stołu. W ogóle ona jest taka cudowna, kochana, nie narzucająca się, ale przytulaśna. No cudo po prostu. A do tego marzycielka - jak się czasami zamyśli, taka mądra kochana dziewczynka Quote
Onaa Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Pisał do mnie domek z ogłoszenia co zrobiłam Bajeczce na gumtree, dlatego pytałam bo wiem że ona niewielka ale nie wiem dokładnie jaka. Quote
Onaa Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 leni356 napisał(a):Bajeczka jest taka do połowy łydki. Mantis ją mierzyła to powie dokładnie. Wczorajsza sesja super, Bajeczka była grzeczna jak aniołek, tylko raz na początku chciałą czmychnąć ze stołu. W ogóle ona jest taka cudowna, kochana, nie narzucająca się, ale przytulaśna. No cudo po prostu. A do tego marzycielka - jak się czasami zamyśli, taka mądra kochana dziewczynka A do połowy łydki z główką czy w kłębie ? Quote
Recommended Posts