agata-air Posted February 22, 2010 Author Posted February 22, 2010 [FONT=MS Shell Dlg 2]heheh bez Farella ale znajdzie swój raj. Operacja nie doszła do skutku :( Wyniki nadal nie są zadowalające. To starszy piesek więc postępujemy bardzo ostrożnie.[/FONT] Quote
agata-air Posted February 25, 2010 Author Posted February 25, 2010 Curuś nadal u wetów. Jak jutro wyniki krwi będą dobre to będzie miała usuniętą listwę mleczną i guzki na boku... Quote
Izis1984 Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Mam nadzieje, ze wyniki bedą dobre! Trzymam kciuki! :) Quote
Lionees Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 Co tam słychać u Babuni i Curuni?Jak Babinka w nowym domku? Quote
agata-air Posted July 6, 2010 Author Posted July 6, 2010 Nie odzywałam się bo dogomania mi nie działała (wina mojego kompa). Wróciłam i już piszę. Babcia wróciła z adopcji- uciążliwe...szczekanie. Nie chce opowiadać całe historii bo tylko nóż w kieszeni się otwiera. Trafiła do mojej znajomej Małgosi, na kilka dni zanim nie znajdziemy innego DT. Kilka dni trwa już kilka miesięcy i będzie trwało do końca dni Babuleńki ;) Nazywamy ją Babka Kiepska bo okazała się sunią z ostrym charakterkiem, rozstawia wszystkich po kątach. Curuś przebywała w hotelu dla zwierząt a od dwóch tygodni jest w domu stałym. Zamieszkała w Warszawie ze staruszkiem pudelkiem. Wszystko u niej w porządku, szybko się przyzwyczaiła do nowego domku :) Quote
ewatonieja Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 szkoda ze droga do domu taka kręta ale najważniejsze ze mamy happy end! Quote
inga.mm Posted June 25, 2013 Posted June 25, 2013 Curuś to moja Tośka z sieropsińca. Nie wiedziałam nawet, że miała wątek. Jutro minie tydzień gdy umarła. Miała być u mnie na chwilę, została na zawsze, odeszła za wcześnie. Tosia - moja Miłość. Pies, a jakby człowiek. Najpiękniejsza na świecie, jedyna, ukochana, niepowtarzalna. Quote
inga.mm Posted June 26, 2013 Posted June 26, 2013 Minęła godzina śmierci mojej Tosi. Rozpacz to słabe określenie. Quote
Recommended Posts