kikou Posted August 21, 2010 Author Posted August 21, 2010 [quote name='conceited']Moze faktycznie skonsultowac go z innym lekarzem. Jak nie ma funduszy - pomozemy :) Jesli zwisajaca noga powoduje dyskomfort, to tym bardziej kot jest poirytowany.[/QUOTE] Dziewczyny.....ale on nie jest ani zaszczuty (psy go nie molestują, nie mają do niego dostępu)...... ani poirytowany, przecież piszę, że niemal normalnie chodzi, on nie zdaje sobie nawet minimalnie sprawy że coś jest nie tak z jego nogą, jedyny mankament jest taki że nie daje rady na wolności bo jest zbyt powolny...ale w warunkach domowych świetnie by funkcjonował.... Quote
conceited Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 ok :) nie mialam nigdy kota niepelnosprawnego, wiec zasugerowalam sie wypowiedzia Bozenyzwisniewa. no to szukamy tylko spokojnego domku :) Quote
bozenazwisniewa Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 [quote name='kikou']Dziewczyny.....ale on nie jest ani zaszczuty (psy go nie molestują, nie mają do niego dostępu)...... ani poirytowany, przecież piszę, że niemal normalnie chodzi, on nie zdaje sobie nawet minimalnie sprawy że coś jest nie tak z jego nogą, jedyny mankament jest taki że nie daje rady na wolności bo jest zbyt powolny...ale w warunkach domowych świetnie by funkcjonował....[/QUOTE] No wybacz...ja przeczytałam watek i własnie na podstawie Twojego wpisu (nie widzac kota0napisałam co mysle.Ja mam kotów w domu bardzo duzo, mam tez 3 psy(2 na podwórku0i nie jest tak ,ze moje koty boja sie moich psów.Umieszczenie jednego kota w boksie nie jest dla niego dobre, co sama piszesz.... Na miau jest opis "biednego'kotka, ze zwisajaca łapka, stad moja troska i chec podpowiedzi....To nie jest tak,ze kot podpiera sie na kikucie..u mnie sie podpierały dwa..do czasu..jedna miał noge sprawna do stawu kolanowego..niestety mimo podpierania sie na tej nózce uszkodziła staw bardziej... Drugi kot , któremu niedawno amputowalismy nózke tez sie podpierał na łapce i nawet biegał..do czasu...Wazne jest sprawdzenie "uzytnosci'łapki, czy ma czucie, czy jej nie podkula pod siebie(to znaczy ,ze łapka boli)Kotus jest sliczny,"tak mi sie napisało, ale uwierz,ze nasz pies duzy jest "zaszczuty'przez..koty, bo to one tu rzadza i pies ie fiknie...choc jest duzy i ma zebyzachukanie ':lol:Pozdrawiam Szukamy domku...ale skoro opis nie jest adekwatny do problemu nalezy go zmienic... Quote
conceited Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 Zagladnijcie prosze na miau. Pojawila sie szansa dla Boryska. Quote
bozenazwisniewa Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 [quote name='conceited']Zagladnijcie prosze na miau. Pojawila sie szansa dla Boryska.[/QUOTE] widziałam...super... Quote
conceited Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 myslisz, ze to dobry dom bedzie dla Boryska? mnie sie wydaje, ze to dobre wyjscie. Smarti zapewnia tez opieke wet, moze wymsla cos z tymi nozkami. pozostaje czekac na decyzje Kikou i szukac transportu w razie pozytywnej opinii. Quote
Poker Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 [URL="http://www.dogomania.193436-Dla-ludzi-i-ps%C3%B3w-podopiecznycm-dziadeczkom-u-kikou-w-DT-bezp%C5%82atnym.-Do-03.10.g.22?p=15439484#post15439484"]http://www.dogomania.pl/threads/1934...4#post15439484[/URL] bazarek dla bidek u kikou Quote
conceited Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 Kikou co u Boryska? Oferta Smarti chyba caly czas aktualna... Quote
kikou Posted September 26, 2010 Author Posted September 26, 2010 [quote name='conceited']Kikou co u Boryska? Oferta Smarti chyba caly czas aktualna...[/QUOTE] ostatnio dawno nie zaglądałam na miau....ale wtedy pod koniec sierpnia miałam wrażenie że raczej sie Smarti wycofuje ze swojej oferty... wiec nie zajmowałam sie tym dalej... a Borysek ok Quote
conceited Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 [quote name='kikou']ostatnio dawno nie zaglądałam na miau....ale wtedy pod koniec sierpnia miałam wrażenie że raczej sie Smarti wycofuje ze swojej oferty... wiec nie zajmowałam sie tym dalej... a Borysek ok[/QUOTE] tak myslisz? to ja zapytam jeszcze raz. fajnie by bylo jakby mogl sobie tam biegac po ogrodzie... Quote
conceited Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 Czesc Kikou, czesc Borusku. Faktycznie Smarti sie wycofuje. Trudno. Jak Borysek? jakies zmiany? jak lapka? jak samopoczucie? Jak moge pomoc? ogloszenia? zbiorka? karma? pozdrawiam Quote
conceited Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 Kikou - co u Boryska? nie moge przestac o nim myslec... Quote
Recommended Posts