esperanza Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Ok, musimy tylko pamiętać, że nie zawsze w pierwszej kupie będą robale. Szukamy nie tylko tasiemców, ale również kokcydii i lambli (giardii). Gacek nie był szczepiony. 20 stycznia dostał surowicę, a więc dokładnie teraz powinien być zaszczepiony, ale może poczekajmy chwilę na wyniki badania kupy. Quote
AGA35 Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 nie mogę wysłać na pw wiadomości do esperanza jak by co to wczoraj namiar na tę panią przekazałm do owieczki i miała się z skontaktować Quote
anita_happy Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 wpisuje go jako kadydata..Panstwo szukaja małego sieścioucha.. LUBLIN jak bardzo energiczny jest piesio ADHD :/ czy normalny szczyl?? Quote
anita_happy Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 napisałm do jednej z was esperanza...wiadomosc na priv..skrzynka pełna...masz wpis na swoim koncie..:) Quote
esperanza Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 odczytałam :-) Gacek mniej więcej spełnia kryteria, ale nie jest biały i jest żywiołowy. Wydaje mi się, że nie mamy nic innego, co by je spełniało. Quote
TribalWolf Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Jak dla mnie to Dudek ma lekkie ADHD ;). Może po prostu nauczył radzić sobie w trudnych warunkach schroniskowych. Powiem tak , gdyby nie ilość moich psów , zostałby u mnie na bank. Uroczy z niego brzdąc, pocieszny wprost uroczy. Ma nadmiar energii i szkoda ,ze nie może biegać na spacerkach. Zachowuje się jak normalne szczenię , zjada, robi kupę i idzie spać :) :). Troszkę szczeka, szczególnie jak inne psy dra się za oknem lub ktoś wchodzi do domu. Obszczekuje wszystkich nawet nas domowników.Wydaje mi się ,że to nawyk ze schroniska. Chętnie bawi się i uwielbia bułeczki :) Quote
TribalWolf Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Komu można wysłać zdjęcia Dudka w celu wstawienia w temacie. My za cholerę nie pamiętamy jak tutaj to się robi :( Quote
esperanza Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 [email protected] Potrzebna osoba do sprawdzenia domu dla Gacka w Grodzisku Maz. Quote
Owieczka Posted February 4, 2010 Author Posted February 4, 2010 [quote name='esperanza'][email protected] Potrzebna osoba do sprawdzenia domu dla Gacka w Grodzisku Maz. Wczoraj dostałam tel w sprawie Gacusia i wolałabym żeby poszedł do Warszawy :) Potrzebna osoba do sprawdzenia domu dla Gacka w Warszawie - Praga Quote
Agucha Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 No i gdzie te obiecane zdjęcia? :mad::cool3: Quote
Paoletta Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 [quote name='Owieczka']Wczoraj dostałam tel w sprawie Gacusia i wolałabym żeby poszedł do Warszawy :) Potrzebna osoba do sprawdzenia domu dla Gacka w Warszawie - Praga[/QUOTE] ojej, tłumy walą drzwiami i oknami :D Quote
esperanza Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Kto z Pragi sprawdzi dom? Pomocy, my już nie wyrabiamy :-( Quote
TribalWolf Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 dacie telefon do ludzików z Pragi. Mam czas pojadę i sprawdzę. Tylko niech ktos do mnie zadzwoni i powie jakie stawiacie kryteria adopcyjne. Quote
TribalWolf Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Czy Dudka można wrzucić do wanny i wyprać ? Quote
Atomowka Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Sorry za offa Anita_happy wysłałam Ci PW ( wiem, że są problemy z dogo dlatego informuje na wątku) Quote
anita_happy Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 widziałam... pisz na priva :) a gagatek chyba domek wycził :))) słodziak z niego Quote
TribalWolf Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Podnoszę temat Gacka vel Dudka :) Esperanza wysłałam zdjecia na @,możesz wstawić. Zaisteresowani ludzi z Pragi na razie milczą a kontakt do nas dostali. Dudek ma się doskonale. W przyszłym tyg będzie zaszczepiony. Czekamy nadal na dobry dom dla niego :D Quote
Agucha Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Z niecierpliwością czekam na zdjęcia przecudnej urody szorściaczka :) Quote
jayo Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Tribal&Wolf - kiedy podjedziecie go szczepic? Surowica JUZ PRZESTALA DZIALAC.... Koniecznie trzeba to zrobic jak najszybciej - jesli potrzebujecie gotowki przed wizyta u weta - prosze o sygnal. Quote
jayo Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Fotki super !! Maluch wymagajacy - i takiego domu tez szukamy - specjalnego :-) Quote
esperanza Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Czy amci ludzie z Prai się odezwali? Mamy kolejnych chenych (z Mrągowa oraz z W-wy ze Śródmieścia) Quote
Owieczka Posted February 9, 2010 Author Posted February 9, 2010 [quote name='esperanza']Czy amci ludzie z Prai się odezwali? Mamy kolejnych chenych (z Mrągowa oraz z W-wy ze Śródmieścia)[/QUOTE] Jeśli się nie odezwali to nie ma na co czekać !! :P Dzisiaj będe na śódmieściu po południu jak by co... Quote
TribalWolf Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Niech sie odezwą chętni ze Śródmieścia. Dudek tez już ze Śródmieścia jest ;). No i hop do góry . Powinnam jutro go zaszczepić. Nie wiem jaki będzie koszt wizyty. Dolegliwości trawienne uspokoiły się. Quote
beka Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Piękny, bardzo w moim typie ;). podobny do Reksia - mojego tymczasu, którego też nikt nie chce... Quote
Recommended Posts