Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ok, musimy tylko pamiętać, że nie zawsze w pierwszej kupie będą robale. Szukamy nie tylko tasiemców, ale również kokcydii i lambli (giardii).
Gacek nie był szczepiony. 20 stycznia dostał surowicę, a więc dokładnie teraz powinien być zaszczepiony, ale może poczekajmy chwilę na wyniki badania kupy.

• Replies 68
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jak dla mnie to Dudek ma lekkie ADHD ;). Może po prostu nauczył radzić sobie w trudnych warunkach schroniskowych.
Powiem tak , gdyby nie ilość moich psów , zostałby u mnie na bank. Uroczy z niego brzdąc, pocieszny wprost uroczy. Ma nadmiar energii i szkoda ,ze nie może biegać na spacerkach. Zachowuje się jak normalne szczenię , zjada, robi kupę i idzie spać :) :). Troszkę szczeka, szczególnie jak inne psy dra się za oknem lub ktoś wchodzi do domu. Obszczekuje wszystkich nawet nas domowników.Wydaje mi się ,że to nawyk ze schroniska. Chętnie bawi się i uwielbia bułeczki :)

Posted

[quote name='Owieczka']Wczoraj dostałam tel w sprawie Gacusia i wolałabym żeby poszedł do Warszawy :)
Potrzebna osoba do sprawdzenia domu dla Gacka w Warszawie - Praga[/QUOTE]
ojej, tłumy walą drzwiami i oknami :D

Posted

Podnoszę temat Gacka vel Dudka :)
Esperanza wysłałam zdjecia na @,możesz wstawić.
Zaisteresowani ludzi z Pragi na razie milczą a kontakt do nas dostali.
Dudek ma się doskonale. W przyszłym tyg będzie zaszczepiony.
Czekamy nadal na dobry dom dla niego :D

Posted

Tribal&Wolf - kiedy podjedziecie go szczepic? Surowica JUZ PRZESTALA DZIALAC....
Koniecznie trzeba to zrobic jak najszybciej - jesli potrzebujecie gotowki przed wizyta u weta - prosze o sygnal.

Posted

[quote name='esperanza']Czy amci ludzie z Prai się odezwali?
Mamy kolejnych chenych (z Mrągowa oraz z W-wy ze Śródmieścia)[/QUOTE]
Jeśli się nie odezwali to nie ma na co czekać !! :P
Dzisiaj będe na śódmieściu po południu jak by co...

Posted

Niech sie odezwą chętni ze Śródmieścia. Dudek tez już ze Śródmieścia jest ;).
No i hop do góry .
Powinnam jutro go zaszczepić. Nie wiem jaki będzie koszt wizyty. Dolegliwości trawienne uspokoiły się.