halcia Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Dobra to ja to potem skasuje,coby Romusiowi nie zagracac watku.To kto ma podac namiary na dom Urbana? .Bo mysle,ze jak dwa psy i ze zwrotem kosztów ,to Kiero pojedzie.Na dom Śniezka ma namiar Majuska,jutro juz czwartek.Moze Kiero dalej ma problem z poczta?Bo jak nie bedzie miał adresu to jazda odpada,a szkoda!" Przegapienie" tyczyło sie oferty Kiero,ze pojedzie z Urbanem.Ty mi powiedziałas,ze to pierwszy raz słyszysz,ze Kiero pojedzie. Quote
karolciasz28 Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Dziewczyny nie wiecie czy ktoś pytał o Romusia?:oops::roll: Quote
halcia Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Nie wiemy,ale zgłosiłam Kierownikowi który to,z opisem,zeby powiedział Paniom odbierajacym telefony ze to ten ma takie imie.Mówiłam ,ze jest ogłoszony w Metrze i moga być telefony w jego sprawie.To tyle co mogłam zrobic,bo przy takiej pogodzie nie pojade. do Mielca.Aga Kiero drugi raz wyraził zgode,ze zawiezie oba psy w sobote o ile nie bedzie padało.Ale dalej nie wiem czy ma namiary komu ma przekazac Urbana. Quote
karolciasz28 Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Halciu Kochana dobrze że przekazałaś który to:loveu::loveu::loveu: Quote
Ulka18 Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Ale dalej nie wiem czy ma namiary komu ma przekazac Urbana. Tak jak pisalam na watku mieleckim dom dla Urbana zalatwiala ELZAMILICZ i wlasnie ona ma adres i robila kontrole domu, to dzialo sie zaledwie wczoraj. Napisze do niej, zeby sie skontaktowala sie z Kierownikiem telefonicznie i poustalala co i jak. Kierownik bedzie jechal autostrada, na pewno nie bedzie zjezdzal z niej, wiec odbior Sniezka musi sie na niej odbyc. Quote
halcia Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Ok,dziekuje.Kierownika najłatwiej zastac przy tel.o 10,13, albo ok 20.30.Super,ze telefonicznie,bo może mieć dalej problem z komputerem.Musimy teraz trzymac kciuki za pogode w sobote.Zawsze to dwa psiaki.Romus,ty jestes tak piekny,ze cos powinno ruszyc. Quote
karolciasz28 Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 On musi kogoś zauroczyć po prostu musi, to taka mała śliczota.:loveu::loveu::loveu: Quote
karolciasz28 Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Dziewczyny i co? Nic nie wiecie czy ktoś pytał??? Wiem upierdliwa jestem.:evil_lol::eviltong: Quote
Ulka18 Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Nie wiemy, teraz w schronisku jest tylko dyzur. Nie kontaktujemy sie ze schroniskiem codziennie, nie ma jak tak czesto dzwonic. Quote
eloise Posted February 4, 2010 Author Posted February 4, 2010 dziewczyny będą jutro w schronisku to się dowiedzą pewnie Quote
karolciasz28 Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 O fakt,oby jakieś dobre wieści.:cool1::cool1: Quote
Ulka18 Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Romus byl ostatnio w boksie nr 8 po prawej stronie. Z suczka onka oraz gruba Berta. Quote
halcia Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Sprawdzimy Karolciu!Jeszcze raz powbijam w głowe ,który to psiak!. Quote
halcia Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Tez dobre i złe wiesci.Były dwa telefony.Przy pierwszym niestety nie wiedzieli który to,Kierownik nie mógł sprawdzic,bo nie działał komputer.Potem jak był czynny juz wiedział o którego psa był telefon.{moja wiadomosc była moment po telefonie}Był i drugi tel.z Bytomia.Ktos powiedział,ze to daleko.Kiero odpowiedział,ze w sobote tam jedzie,wiec moze go zawiesć.Ktos powiedział,ze pomysli ...i nie odezwał sie....Majuska porobiła zdjecia,wygłaskałysmy go.Fajny,przyjazny.Teraz juz wszyscy wiedza który to psiak. Quote
karolciasz28 Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Czyli z tego pierwszego coś będzie,bo nie zaczaiłam:razz:;);) A drugi się już nie odezwał? Quote
halcia Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Nie,ale jest nadzieja,ze jeszcze inni beda dzwonić..Z tych osób zadna nie ponowiła telefonu.:shake: Quote
Ulka18 Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Dobrze, ze juz wiedza, ktory to Romus, chociaz przeciez on jest w schronisku juz chwile i mowilam kierownikowi, ze on tak ma na imie. Szukalismy go w styczniu, bo w boksie pod kontenerem go nie bylo. Kierownik wie, ze kolaki mam na oku i ze sa pod specjalnym nadzorem. Quote
eloise Posted February 5, 2010 Author Posted February 5, 2010 jak dla mnie to on powinien wskoczyć w mielecką kolejkę do Murki ;) choć ona teraz stoi jak zaklęta... i tak przede wszystkim to mam ogromna nadzieję, ze Romuś wcześniej domek znajdzie! myślałam już o tym, ale wyjścia nie ma. w ogłoszeniach musi być telefon do schroniska a nie mój,na przykład. bo co ja mogę? na odległość? mieć nadzieję, ze będą wiedzieli o którego psa chodzi, jak ktoś z ogłoszenia zadzwoni... Quote
halcia Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Przypieli też karteczke przy telefonie,zeby wszyscy zapamiętali który to Romus,który to Gustaw i Perełka,bo Gustawowi tez majuska załozy watek.Kierownik sie zgodził bez problemu,ze namiary moga byc na majuske czy Ulke.Boi sie,ze nadajemy imiona, a pracownik przy telefonie nie wie o którego psa chodzi.On po telefonie o Romusia jak juz komputer działał,szukał go,ale Romus w galerii pokazuje sie po wpisaniu duzymi literami,małymi nie.Linda ile juz czeka....wygłaskałam ja dzisiaj. Quote
eloise Posted February 5, 2010 Author Posted February 5, 2010 no ale Wy bardziej miejscowe ;) i znacie psy, na ile się da. Quote
halcia Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Zgadzam sie z okresleniem" bardziej miejscowe",awaryjnie jestesmy w stanie podjechac i cos sprawdzic osobiscie... Quote
majuska Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Słuchajcie, z metra to jeszcze mogą dzwonić dobrych parę dni, nie ma co załamywać rąk, Romus jest taki piekny, że mam nadzieję, że mu sie uda. Do mnie o Śnieżka to tak ok. półtorej tygodnia dzwoniono, fakt nie wszystkie telefony konkretne i jeżeli nikt nie ponowił próby dzwonienia tzn. że telefony było powodowane impulsem ( u mnie takie były Bytom , Chorzów u Śnieżka ) Zaraz dołożę wczorajsze fotki Romusia. Quote
eloise Posted February 6, 2010 Author Posted February 6, 2010 czekam niecierpliwie na zdjęcia! on taki piękny, ze powinien szybciutko dom znaleźć! Quote
majuska Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Już wstawiam, niestety nie sa dobrej jakości, bo to takie ciemne boksy, a mój aparat już ledwo zipał ( filmiki z Bubą pochłonęły znaczną część baterii:eviltong: ) Quote
Recommended Posts