Jump to content
Dogomania

Mona Ast -wariatka szuka wariata ;) a na serio-psidzieciak zmarnieje w schronie ?

Recommended Posts

• Replies 86
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nie zapomniała, tylko oni chcieli młodą sunię, tak do dwóch lat, a ja pamiętałam, ze Mona jest dużo starsza.. wydawało mi się, że Mona ma 4 lata.. Zresztą Oni rozmawiali ze mną o Monie jeszcze przez telefon. Czyli ją widzieli, ale nic nie mówili, że im się spodobała...

Posted

cioteczki potrzebuje szczeniaka kundloszka i osobe na wizyte przed adopcyjna okolice krakowa w jego sprawie szczeniorek raczej z malych max do kolana.fajna rodzina domek i ogrod.

Posted

andzia69 napisał(a):
potrzebuję sprawdzic domek na Krowodrzy - pomożecie?

w zasadzie to moja strona miasta , więc niema problemu ;) tylko proszę napisz o którego psa itd

Posted

właśnie widziałam ze ktoś jej ogłoszenia porobił , ale nie wiedziałam komu dziękować:oops::loveu:

Napisała 1 dziewczyna, ale pózniej pisał do mnie o Sherkana (nie wiedząc chyba ze do tej samej osoby pisze ) , a teraz sie dowiedziałam ze do Karoliny o Rendi o zaraz ide patrzec czy nie ma jej na czarnych kwiatkach przypadkiem ... w każdym razie dziewczyna ma 4roletnia kotke i mam zobaczyc jak MOna reaguje na koty ....

Dzwonił tez jeden Pan , ale komentarz zbędny :roll:....

• 1 month later...
Posted

agaga21 napisał(a):
jeśli potrzeba zrobić allegro to proszę o tekst.

Allegro sunia ma - ja jej robię;)

wczoraj dostałam takiego e-maila w jej sprawie:

"Treść wiadomości:
Witam jestem zainteresowana adopcja amstaffa .Chciałam się dowiedzieć czy była by możliwość przewiezienia psiaka do Tarnowa i tygodniowej rezerwacji ponieważ nie ma mnie w Polsce a bardzo zależy mi na adopcji ."

zapytałam pani jakie może zaoferować warunki i takie tam - jak mi cos odpowie to wkleję;)

Posted

Asior napisał(a):
Andzia z Tarnowem uważaj, jak będziesz znała ulicę to daj znać, sprawdzę czy to nie ci ludzie

Spoko;) pamiętam:) pani napisała mi, że miała kiedys asta i mieszka w bloku:), ze zgadza sie na wizytę itd - jak mi poda nr tel to dam znać:)

Posted

Andziu i prosze napisz tej pani ze o żadnym przewożeniu niema mowy , chyba ze przyjedzie tu, a ja postaram sie załatwić podwózkę samochodem z powrotem ( jak robiam z Mamuśką ) za zwrot kosztów paliwa. Adopcja jest możliwa TYLKO osobiście, i bardzo bym prosiła zeby Pani skontaktowała sie telefonicznie ze mną ...
w weekend będę u Mony z pewna kobitką,i za to trzymajcie kciuki ;)

Posted

andzia69 napisał(a):
Allegro sunia ma - ja jej robię;)

ooo, to w takim razie miała 2 bo ja tu nie doczytałam i tez jej zrobiłam. w takim razie ja mojego nie odnawiam jak się skonczy ;)

Posted

a tak w ogole to sie wkurzyłam troche ostatnio .. Pani z która mam sie spotkać w weekend , była w schrnonisku w tygodniu poznać MOne i trafiła najkiegos wolontariusza. A ten jej powiedział ze Mona jest AGRESYWNA do psów " jak to amstaff..." nosz do cholery , jak ludzi takie bzdety słyszą toja sie nie dziwie czemu ten pies klatki opuścić nie może . najchętniej po czyms takim tobym zabroniła innym ja wyprowadzać ;P bo robią z psa idiotę, ..niech no sie tylko dowiem kto to powiedział. .....

Na szczęście Pani wie jak to jest z astowymi bajkami ...

za allegra bardzo dziękuję, ja tez nie wiedzialam ze Andzia robi
(PS mogłabys mi podac imie tej PAni copisaladoXCiebie, albo meila ? bo jakas kobita z Tarnowa o moja Korę pyta ... i tez pytanie czy dowieźć jej psa dotransportujemy )

Posted

agamika napisał(a):
a tak w ogole to sie wkurzyłam troche ostatnio .. Pani z która mam sie spotkać w weekend , była w schrnonisku w tygodniu poznać MOne i trafiła najkiegos wolontariusza. A ten jej powiedział ze Mona jest AGRESYWNA do psów " jak to amstaff..." nosz do cholery , jak ludzi takie bzdety słyszą toja sie nie dziwie czemu ten pies klatki opuścić nie może . najchętniej po czyms takim tobym zabroniła innym ja wyprowadzać ;P bo robią z psa idiotę, ..niech no sie tylko dowiem kto to powiedział. .....

Na szczęście Pani wie jak to jest z astowymi bajkami ...

za allegra bardzo dziękuję, ja tez nie wiedzialam ze Andzia robi
(PS mogłabys mi podac imie tej PAni copisaladoXCiebie, albo meila ? bo jakas kobita z Tarnowa o moja Korę pyta ... i tez pytanie czy dowieźć jej psa dotransportujemy )

mam nadzieję, ze skoro pani świadoma pewnych rzeczy to jednak zaadoptuje Monisię:p

co do pani z Tarnowa to ma chyba na imię Jola - choć nigdzie się nie podpisała a jej e-mail:[email protected]

Posted

Ehh, ta Pani z Tarnowa w takim razie pisała do mnie o Kore, a do karusiap o Sare / jakos jak ktos tak pyta w 10 miejscach to nic z tego nie wychodzi ...

jutro pospacerujemy, choc pewnie jak takupalnie bedzie to przesiedzimy spacer w krzakach, lub w budynku ;)

• 2 months later...
Posted

Mona nieustannie siedzi w schronisku , ostatnio 2 razy ludzie zgłaszali sie po nia, a schronisku opuszczali z "prawdziwym" amstaffem ..

osattnio zadręczałam tez osoby z Łodzi o wizytę dla Mony i skończyło sie na tym, ze Pani przestała odbierac telefony! jak juz wszystko było ustalone prawie ..
mam dość ludzi , naprawdę ...

Mona bardzo boi sie grzmotów :-( kuli sie w budzie tak, żeby jak najbardziej odciąć sie od tego strasznego na zewnątrz :placz: ...

• 4 weeks later...
Posted

Witam,wkońcu znalazłam Panią i Mone ufff,jestem jeszcze totlnie zielona na dogo..netety i trochę mi zeszło:D pisałam z Panią wczoraj przez jakiś serwis chyba adopcje../mamy umówić się w najbliższym czasie w schr,mam nadz.?:)/ ajj Mona jest cudna i tak jej dobrze z ocząt patrzy..serce się kraja:( tylko jest dosć sporą dziewczynką...najlepiej do domku z ogrodem.dodam ją na swoje profile ,jej tak bym chciała szczesliwego domku dla niej..zostaje w kontakcie,tymczasem miłego dnia,Aga