agamika Posted April 7, 2010 Author Posted April 7, 2010 to samo pomyślałam jak to usłyszałam ... ale zrobie jej serie ogłoszen z nowymi zdjęciami od kanny i Majki i moze ktos się zakocha ... Quote
Asior Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 nie zapomniała, tylko oni chcieli młodą sunię, tak do dwóch lat, a ja pamiętałam, ze Mona jest dużo starsza.. wydawało mi się, że Mona ma 4 lata.. Zresztą Oni rozmawiali ze mną o Monie jeszcze przez telefon. Czyli ją widzieli, ale nic nie mówili, że im się spodobała... Quote
agaga21 Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 jak to 4 lata? w tyutule jest "psi dzieciak". to ile ona w koncu ma lat? Quote
Asior Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 nie nie.. pisałam, ze wydawało mi się, ze ma 4, a ona ma ok 3 ;) Quote
przemek81 Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 cioteczki potrzebuje szczeniaka kundloszka i osobe na wizyte przed adopcyjna okolice krakowa w jego sprawie szczeniorek raczej z malych max do kolana.fajna rodzina domek i ogrod. Quote
andzia69 Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 potrzebuję sprawdzic domek na Krowodrzy - pomożecie? Quote
agamika Posted April 9, 2010 Author Posted April 9, 2010 andzia69 napisał(a):potrzebuję sprawdzic domek na Krowodrzy - pomożecie? w zasadzie to moja strona miasta , więc niema problemu ;) tylko proszę napisz o którego psa itd Quote
andzia69 Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 agamika napisał(a):w zasadzie to moja strona miasta , więc niema problemu ;) tylko proszę napisz o którego psa itd zaraz wyślę ci na pw:) dzięki!:):) Quote
andzia69 Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 czy dzwonił ktoś o Monę? ma ogłoszenia na 74 portalach przeze mnie wykupione na bazarku... Quote
agamika Posted April 15, 2010 Author Posted April 15, 2010 właśnie widziałam ze ktoś jej ogłoszenia porobił , ale nie wiedziałam komu dziękować:oops::loveu: Napisała 1 dziewczyna, ale pózniej pisał do mnie o Sherkana (nie wiedząc chyba ze do tej samej osoby pisze ) , a teraz sie dowiedziałam ze do Karoliny o Rendi o zaraz ide patrzec czy nie ma jej na czarnych kwiatkach przypadkiem ... w każdym razie dziewczyna ma 4roletnia kotke i mam zobaczyc jak MOna reaguje na koty .... Dzwonił tez jeden Pan , ale komentarz zbędny :roll:.... Quote
przemek81 Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 do mnie pisala o Turbo to chyba ta sama bo tez napisala o kocie imie Monika sie podpisala Quote
agamika Posted June 5, 2010 Author Posted June 5, 2010 MOna w schrn po powodzi ... ostatnio odbyła ise nowa ssja zdj , gdzie MOna cwiczyła swoje mozliwosci aktorskie ;) Quote
agaga21 Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 jeśli potrzeba zrobić allegro to proszę o tekst. Quote
andzia69 Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 agaga21 napisał(a):jeśli potrzeba zrobić allegro to proszę o tekst. Allegro sunia ma - ja jej robię;) wczoraj dostałam takiego e-maila w jej sprawie: "Treść wiadomości: Witam jestem zainteresowana adopcja amstaffa .Chciałam się dowiedzieć czy była by możliwość przewiezienia psiaka do Tarnowa i tygodniowej rezerwacji ponieważ nie ma mnie w Polsce a bardzo zależy mi na adopcji ." zapytałam pani jakie może zaoferować warunki i takie tam - jak mi cos odpowie to wkleję;) Quote
Asior Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Andzia z Tarnowem uważaj, jak będziesz znała ulicę to daj znać, sprawdzę czy to nie ci ludzie Quote
andzia69 Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Asior napisał(a):Andzia z Tarnowem uważaj, jak będziesz znała ulicę to daj znać, sprawdzę czy to nie ci ludzie Spoko;) pamiętam:) pani napisała mi, że miała kiedys asta i mieszka w bloku:), ze zgadza sie na wizytę itd - jak mi poda nr tel to dam znać:) Quote
agamika Posted June 10, 2010 Author Posted June 10, 2010 Andziu i prosze napisz tej pani ze o żadnym przewożeniu niema mowy , chyba ze przyjedzie tu, a ja postaram sie załatwić podwózkę samochodem z powrotem ( jak robiam z Mamuśką ) za zwrot kosztów paliwa. Adopcja jest możliwa TYLKO osobiście, i bardzo bym prosiła zeby Pani skontaktowała sie telefonicznie ze mną ... w weekend będę u Mony z pewna kobitką,i za to trzymajcie kciuki ;) Quote
agaga21 Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 andzia69 napisał(a):Allegro sunia ma - ja jej robię;) ooo, to w takim razie miała 2 bo ja tu nie doczytałam i tez jej zrobiłam. w takim razie ja mojego nie odnawiam jak się skonczy ;) Quote
agamika Posted June 11, 2010 Author Posted June 11, 2010 a tak w ogole to sie wkurzyłam troche ostatnio .. Pani z która mam sie spotkać w weekend , była w schrnonisku w tygodniu poznać MOne i trafiła najkiegos wolontariusza. A ten jej powiedział ze Mona jest AGRESYWNA do psów " jak to amstaff..." nosz do cholery , jak ludzi takie bzdety słyszą toja sie nie dziwie czemu ten pies klatki opuścić nie może . najchętniej po czyms takim tobym zabroniła innym ja wyprowadzać ;P bo robią z psa idiotę, ..niech no sie tylko dowiem kto to powiedział. ..... Na szczęście Pani wie jak to jest z astowymi bajkami ... za allegra bardzo dziękuję, ja tez nie wiedzialam ze Andzia robi (PS mogłabys mi podac imie tej PAni copisaladoXCiebie, albo meila ? bo jakas kobita z Tarnowa o moja Korę pyta ... i tez pytanie czy dowieźć jej psa dotransportujemy ) Quote
andzia69 Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 agamika napisał(a):a tak w ogole to sie wkurzyłam troche ostatnio .. Pani z która mam sie spotkać w weekend , była w schrnonisku w tygodniu poznać MOne i trafiła najkiegos wolontariusza. A ten jej powiedział ze Mona jest AGRESYWNA do psów " jak to amstaff..." nosz do cholery , jak ludzi takie bzdety słyszą toja sie nie dziwie czemu ten pies klatki opuścić nie może . najchętniej po czyms takim tobym zabroniła innym ja wyprowadzać ;P bo robią z psa idiotę, ..niech no sie tylko dowiem kto to powiedział. ..... Na szczęście Pani wie jak to jest z astowymi bajkami ... za allegra bardzo dziękuję, ja tez nie wiedzialam ze Andzia robi (PS mogłabys mi podac imie tej PAni copisaladoXCiebie, albo meila ? bo jakas kobita z Tarnowa o moja Korę pyta ... i tez pytanie czy dowieźć jej psa dotransportujemy ) mam nadzieję, ze skoro pani świadoma pewnych rzeczy to jednak zaadoptuje Monisię:p co do pani z Tarnowa to ma chyba na imię Jola - choć nigdzie się nie podpisała a jej e-mail:[email protected] Quote
agamika Posted June 12, 2010 Author Posted June 12, 2010 Ehh, ta Pani z Tarnowa w takim razie pisała do mnie o Kore, a do karusiap o Sare / jakos jak ktos tak pyta w 10 miejscach to nic z tego nie wychodzi ... jutro pospacerujemy, choc pewnie jak takupalnie bedzie to przesiedzimy spacer w krzakach, lub w budynku ;) Quote
Asior Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 no i nie pokazali Mony w Uwadze :( a tak ładnie o niej mówiłam :( Quote
paoiii Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 Asior napisał(a):no i nie pokazali Mony w Uwadze :( a tak ładnie o niej mówiłam :( własnie wyczekiwałam na was a tu nic :/ Quote
agamika Posted August 16, 2010 Author Posted August 16, 2010 Mona nieustannie siedzi w schronisku , ostatnio 2 razy ludzie zgłaszali sie po nia, a schronisku opuszczali z "prawdziwym" amstaffem .. osattnio zadręczałam tez osoby z Łodzi o wizytę dla Mony i skończyło sie na tym, ze Pani przestała odbierac telefony! jak juz wszystko było ustalone prawie .. mam dość ludzi , naprawdę ... Mona bardzo boi sie grzmotów :-( kuli sie w budzie tak, żeby jak najbardziej odciąć sie od tego strasznego na zewnątrz :placz: ... Quote
MamaOzzinka Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 Witam,wkońcu znalazłam Panią i Mone ufff,jestem jeszcze totlnie zielona na dogo..netety i trochę mi zeszło:D pisałam z Panią wczoraj przez jakiś serwis chyba adopcje../mamy umówić się w najbliższym czasie w schr,mam nadz.?:)/ ajj Mona jest cudna i tak jej dobrze z ocząt patrzy..serce się kraja:( tylko jest dosć sporą dziewczynką...najlepiej do domku z ogrodem.dodam ją na swoje profile ,jej tak bym chciała szczesliwego domku dla niej..zostaje w kontakcie,tymczasem miłego dnia,Aga Quote
Recommended Posts