agaga21 Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 ale astki wcale nie muszą być wysokie! jak dla mnie to astka, tylko za chuda, trzeba by ja odkarmić i cudnie będzie wyglądać. Quote
Asior Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 za to jak fajnie bawiła się z cholernie nachalnym szczeniakiem astka :) i była baaaardzo cierpliwa ;) Quote
agamika Posted March 22, 2010 Author Posted March 22, 2010 [quote name='agaga21']ale astki wcale nie muszą być wysokie! jak dla mnie to astka, tylko za chuda, trzeba by ja odkarmić i cudnie będzie wyglądać. no walsnie ona sie wydaje byc chuda na zdj ( jakby jej kręgosłup sterczał trochę na niektórych od Aski zdj sie wydaje ) , ale nie jest tak źle . jest pięknie umięśniona , ma to szczęście ze jest na pojedynczych , i u opiekunki która z psami wychodzi na spacery . niewiem czy pisałam, ale ona z wybiegu poszła na pojedynczy boks bo sie nie tego co trzeba od kolegów uczyła , a nie ze względu na agresje w ich kierunku a tak na wzrost to ona całkiem całkiem .. tak żebyś miała porównanie, to od Etny jest na pewno wyższa aaa i mi bardziej chodziło ludzi , ze ona nie wpasowuje sie w ich "kanon" urody asta:shake: . zdj nie wrzucam bo są za duże http://picasaweb.google.pl/gryzniakaga/MONA_cudo# (PS. takjak pisałam modelka za Mona jest niższa niz przeciętna Polka - stad moze sie wydawc ze MOna to jak Dog jest ;) ;P ) Quote
Asior Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 eeeeeeeeeheheh przy Ulce., to rzeczywiście jak dog wygląda :D a masz te zdjęcia co z maluchem były robione??? Quote
agaga21 Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 cudna jest. dlaczego ona tak długo siedzi w schronie??? Quote
agamika Posted March 22, 2010 Author Posted March 22, 2010 nad niektórymi psami jest takie fatum juz chyba, albo czekają na TEN dom .... popatrz na tego .. Turbo mój ukochany ,,, nie czeka az tyle co Mona ,, ale juz stanowczo za długo w dodatku Mona przez kraty robi wrażenie agresywnego psa - tego właśnie ja "koledzy" nauczyli ... jak ktos zblizy reke dokrat t wygląda jakby chciaługryźć wręcz czaem a ona tlyko chce do siebie przyciągnąć :( robi tez wrazenie psa z adhd ... i takjakos siedzi ... opiekunka mowiła ze nie raz ja komus pokazywała i ludzie obojętnie odchodzili od niej ... :( Asior co dostałam to na picase wrzuciłam , dzis juz kanny nie złapie, ale spytam przy okazji czy cos z któregoś zdj wyszło Quote
przemek81 Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 jejku ona jest piekna czemu nie ma chetnych Quote
tamb Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Przepraszam za offa ale potrzebna pomoc: Potrzebna pomoc!!! Przed chwilą zadzwoniła staruszka; umarł mąż, jutro pogrzeb, nie jest w stanie wyprowadzać 4-letniego setera. Pies od śmierci męża nie wychodzi z mieszkania. Kobieta nie ma rodziny, bardzo płakała ale pies musi iść do adopcji. Czy ktoś mieszka w pobliżu ulicy Na Błonie (Widok) i mógłby wyprowadzać psa do czasu znalezienia domu? Trzeba podjechać i zrobić zdjęcia, nie mam w tej chwili pomysłu, co robić. Quote
agamika Posted March 28, 2010 Author Posted March 28, 2010 Mona bida moja słodka, ciągle w boksie ... dzis tak sie rwała na spacer żeśmy szelki na lewą strone ubrały ;) i trzeba było się przebierać a jest tak codowna... i pobiegac lub pobawic sie ( nie łapie za ręce przy tym , tylko "udaje" jest bardzo delikatna) , ale tez umie i lubi sie wyciszyć trochę poprzytulac, władowac na kolana ... Quote
agamika Posted March 28, 2010 Author Posted March 28, 2010 ma, choc nie oszałamiająca ilość - niestety - ja z moim netem nie wyrabiam , przemek81 w tym pomaga , kiedyś nawet jedno zapytanie o nia miałam, innej osobie ja proponowałam tez ,,, ale nic z tego nie wyszło niestety . w najbliższym czasie mam nadzieję ze ukarze sie ogłoszenie innego asta w dzienniku , na które moze tez "pójdzie" Mona ... oby ... Quote
agamika Posted March 28, 2010 Author Posted March 28, 2010 andzia69 napisał(a):zrobić jej pojedyncze? BEDE BARDZO WDZIĘCZNA tylko moze jakbys wstawiała zdjęcia te ostatnie , przy nogach Uli to zaznacz ze sunia nie jest az tak wysoka . Ona jest tak poniżej kolana w kłębie .... namiary sa w pierwszym poście sunia jest wysterylizowana juz Quote
andzia69 Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=979136349 gdyby było trzeba coś poprawić piszcie;) Quote
przemek81 Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 jutro zrobie nowa serje ogloszen bo dzisiaj nie bardzo z czasem Quote
agamika Posted April 2, 2010 Author Posted April 2, 2010 ehh , Mona.... boski pies, i ciągle nic .... Quote
andzia69 Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Agamika - wklejcie te sliczne zdjatka tutaj:) Quote
agamika Posted April 2, 2010 Author Posted April 2, 2010 alez były :) tylko w formie linku do albumu , bo sa za duze żeby wstawić na forum i o tej "modelce" przy Monie właśnie pisałam,bo Ulcia nasza jest niziutka, i Mona jej siega do pasa prawie ;) Quote
agamika Posted April 7, 2010 Author Posted April 7, 2010 klika nowych tym razem od Majki .. ja nie wiem jak tego pychola można NIE pokochać te za duze na forum http://lh5.ggpht.com/_2wj4tQcUPRY/S7rtDepl1bI/AAAAAAAAELg/xuhgz_oM5FA/s800/schr04%20199.jpg http://lh3.ggpht.com/_2wj4tQcUPRY/S7rtN0n9qRI/AAAAAAAAELs/MKMpI4dfPz4/s800/schr04%20213.jpg http://lh4.ggpht.com/_2wj4tQcUPRY/S7rtXHYN3JI/AAAAAAAAEL4/pZJspXaI4g8/s640/schr04%20224.jpg http://lh4.ggpht.com/_2wj4tQcUPRY/S7rtHWMYptI/AAAAAAAAELk/nnl5hVZU0sA/s800/schr04%20205.jpg Quote
agaga21 Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 osatnio państwo z dąbrowy górniczej szukali u was młodej suni... nie spodobała im sie mona? Quote
agamika Posted April 7, 2010 Author Posted April 7, 2010 [quote name='agaga21']osatnio państwo z dąbrowy górniczej szukali u was młodej suni... nie spodobała im sie mona?[/QUOTE] nikt im Mony nie pokazał, ... Aska o niej zapomniała , a dyzurna jej nie zna i myslała ze MOna jest fiźnięta ( przez jej zachowanie w kojcu .... ) Quote
andzia69 Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 [quote name='agamika']nikt im Mony nie pokazał, ... Aska o niej zapomniała , a dyzurna jej nie zna i myslała ze MOna jest fiźnięta ( przez jej zachowanie w kojcu .... )[/QUOTE] szkoda:(:(:( no ale moze ktos się odezwie.... Quote
agaga21 Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 [quote name='agamika']nikt im Mony nie pokazał, ... Aska o niej zapomniała , a dyzurna jej nie zna i myslała ze MOna jest fiźnięta ( przez jej zachowanie w kojcu .... )[/QUOTE] :( :( :( cholera! szkoda Quote
Recommended Posts