Jump to content
Dogomania

Tarnobrzeg , Stalowa Wola , Dębica - REAKTYWACJA

Recommended Posts

Posted

[quote name='_ChiQuiTa_']mi to rybka czy poniedziałek czy wtorek dostosuję sie.
To zrobimy tak jutro laseczki o 10 wszystkie na dogo i się umawiamy :)[/quote]

Jak wstanę.... :evil_lol::evil_lol:
Tak na serio to mi pasi :eviltong:...

• Replies 321
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Niedawno wróciłam, jednak nie obeszło się bez narkozy :shake:. Biedactwo nie wie co się dzieje, chciałby wstać ale nie może :-(. Do jutra będzie lepiej ;), więc gdzie i o której mamy się pojawić??

Posted

Przejeżdżałam tamtędy kilka razy... ale tak żeby trafić sama z siebie to chyba nie bardzo :eviltong:. Jak mamy nad Wisłę koło komendy iść to może lepiej na miejscu się spotkać?? Bo tam trafię ;). Czy gdzieś indziej idziemy??

Posted

TESCO jest koło komendy po drugiej stronie :)
Także na pewno idąc tamtędy je zauważycie :)
To może tam się spotkajmy, bo jak się nad Wisłą rozejdziemy w rożne strony to ciężko będzie nam się znaleźć.
Marlena możesz być na 13?? Weźmiesz ze sobą Luizę?

Posted

My z [B]Monka-stw[/B] prawie psie stadko tworzymy, więc dziś równiez nas nie będzie - łączymy się w spaniu z Chesterkiem. Ale jutro na 13 to jak najbardziej :)

Posted

Wyjedziemy wcześniej i będziemy szukać :eviltong: jak koło komendy to go namierzymy :)...
Idąc to nie byłoby problemu znaleźć, ale autem jak się nie zauważy to przejechać można ;)

Posted

Więc tak absolutnie nie zgadzam się na spacer nad Wisłą, jest tam dużo ludzi i co rusz jeździ Straż Miejska. Znacznie bezpieczniej będzie iść na kamionkę jest tam dużo otwartych terenów szczególnie za torami. Po Was dziewczyny mogę podejść na przestanek gdzie Wam będzie wygodnie wysiąść i razem dojdziemy. Jeśli będziemy szły na kamionkę to Kasia też postara się wybraż ze swoją watahą ale niczego nie gwaratuje. A Ty Edytko nie pożyczaj psa tylko swoją Tine weź.

Posted

A oto sesja zdjęciowa z dzisiejszego spotkania :loveu:

[url=http://picasaweb.google.pl/seradela/Tarnobrzeg]Picasa Web Albums - kulka - Tarnobrzeg[/url]

Niektóre są słabszej jakości ale wrzuciłam wszystkie :cool3:

Posted

Było super :loveu: Zdjęcia extra,a tak wogóle to oprucz tego,że było super to było tez okropnie zimno :evil_lol:.

Jak tam piesyy? zmęczone? :diabloti: Pamir padł jak zabity,co u niego jest żadkością :eviltong:.