Saphira Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 Niedobrze.....U nas kleszczy nie ma. Słyszałam, że jest wysyp, ale raczej nie w naszym rejonie. Quote
ilon_n Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Kleszczy nie było. To mogła być jakaś chwilowa infekcja. Dusiak ma się lepiej - nie wymiotuje, nie gorączkuje, ma apetyt, dobry humorek i dużo energii. Quote
__Lara Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 :( co za ludzie, taka piękna sunia :( sama bym taką chciała mieć, ech. 2391 wejść na allegro. Quote
ilon_n Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 Cajus, proszę wstaw aktualny link do allegro Dusi na pierwszej stronie wątku. Nie mogę się go doszukać. Quote
ilon_n Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 [quote name='__Lara']:( co za ludzie, taka piękna sunia :( sama bym taką chciała mieć, ech. 2391 wejść na allegro.[/QUOTE] No Lara, przyznać trzeba, że statystyka jest przytłaczająca, ale sądząc po zerowym odzewie zaczynam myśleć, że to my ją tak podkręcamy.. a sunia faktycznie przeurocza, pod każdym względem, taka tryskająca radością i przytulaśna .. Quote
ilon_n Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 [quote name='__Lara']:( co za ludzie, taka piękna sunia :( sama bym taką chciała mieć, ech. [/QUOTE] Mówisz i masz!! mamy zapakować w auto i zawieźć Ją do Ciebie?? :cool3: Quote
__Lara Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 [quote name='ilon_n']Mówisz i masz!! mamy zapakować w auto i zawieźć Ją do Ciebie?? :cool3:[/QUOTE] hih ;) gdybym tylko mogła kochana to czemu nie ;) ale muszę być odpowiedzialna - moja sytuacja życiowa mi obecnie na to nie pozwala. Quote
ilon_n Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 Jasne :) Gdyby się wystarczająco poprawiło, szybciutko daj nam znać :lol: Dusia musi trafić w najlepsze ręce! Quote
Cajus JB Posted April 13, 2010 Author Posted April 13, 2010 [quote name='ilon_n']Cajus, proszę wstaw aktualny link do allegro Dusi na pierwszej stronie wątku. Nie mogę się go doszukać.[/QUOTE] Dla Ciebie wszystko Słońce. Quote
Cajus JB Posted April 14, 2010 Author Posted April 14, 2010 Miałem telefon z Dąbrowy Górniczej. To jeszcze nic pewnego. Domek zapowiada się ciekawie. Małżeństwo z 10-cio letnią córką. Połówka domku jednorodzinnego. Niewielki ogródek. Kogo znacie, kto mógłby przeprowadzić tam wizytę jakby Państwo się zdecydowali? Quote
__Lara Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 [quote name='Cajus JB']Miałem telefon z Dąbrowy Górniczej. To jeszcze nic pewnego. Domek zapowiada się ciekawie. Małżeństwo z 10-cio letnią córką. Połówka domku jednorodzinnego. Niewielki ogródek. Kogo znacie, kto mógłby przeprowadzić tam wizytę jakby Państwo się zdecydowali?[/QUOTE] Cajus JB, polecam jotkę, jest z Dąbrowy G. (nick: jotka). Należy do Fundacji SOS dla Zwierząt. Jakby co to mam tel do niej. Quote
__Lara Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 [quote name='__Lara']Cajus JB, polecam jotkę, jest z Dąbrowy G. (nick: jotka). Należy do Fundacji SOS dla Zwierząt. Jakby co to mam tel do niej.[/QUOTE] Dusiowe allegro zaraz się kończt (2h), ale ma za to 4 obserwujących ;) Quote
ilon_n Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 Dzięki Lara za info, możesz podać nam kontakt telefoniczny do jotki na PW? Quote
ilon_n Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 [quote name='Cajus JB']Dla Ciebie wszystko Słońce.[/QUOTE] Słoneczne podziękowania :) Quote
ilon_n Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 Potencjalny domek dla Dusi, o którym pisał Cajus niestety rozmyślił się. Zatem Duśka nadal oczekuje na swoje wymarzone miejsce. Proszę, ogłaszajmy Ją bardzo mocno. To już najwyższy czas, by zamieszkała gdzieś na stałe. Quote
Ania+Milva i Ulver Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 Przepraszam, ale może możecie jakos pomóc...byłam i widziałam warunki w tym przytulisku. Sunia nie ma tam żadnych szans... [url]http://www.dogomania.pl/threads/183764-Pom%C3%B3%C5%BCcie-ratowa%C4%87-niewidomego-bia%C5%82aska-wolontariuszka-pilnie-potrzebna[/url]! Quote
ilon_n Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 [quote name='Ania+Milva i Ulver']Przepraszam, ale może możecie jakos pomóc...byłam i widziałam warunki w tym przytulisku. Sunia nie ma tam żadnych szans... [url]http://www.dogomania.pl/threads/183764-Pom%C3%B3%C5%BCcie-ratowa%C4%87-niewidomego-bia%C5%82aska-wolontariuszka-pilnie-potrzebna[/url]![/QUOTE] zaglądam na wątek Quote
ilon_n Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 I jeszcze słów kilka z domku Soni (dawniej Zosi - siostry Dusi):: Malutka ma się bardzo dobrze, na co dzień godzinami turla się z małym Kubusiem - chłopczykiem ze zdjęć, sypia z Dziadkiem i załatwia się .. w domu!! - nawet po godzinnym hasaniu na podwórku potrafi wpaść do domu i zrobić co natura nakazuje tak, jakby to było właśnie najbardziej adekwatne miejsce :roll: No cóż, Sonia nie ma psiego wzoru do naśladowania, podczas, gdy Dusia obserwując Kairę w mig pojęła, że siusiu na trawkę a nie w dywan .. :p Najważniejsze jednak, że Sonia jest zdrowa i szczęśliwa w nowym miejscu .. a reszty z czasem się nauczy. Quote
Saphira Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 Ja nie mam żadnych problemów z załatwianiem się psów w domu. Najlepsza nauka to uczenie się od stada, od starszych osobników. Dlatego zawsze jest lepiej gdy ma się kilka psów , o ile warunki na to pozwalają. Quote
__Lara Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 [quote name='ilon_n']Potencjalny domek dla Dusi, o którym pisał Cajus niestety rozmyślił się. Zatem Duśka nadal oczekuje na swoje wymarzone miejsce. Proszę, ogłaszajmy Ją bardzo mocno. To już najwyższy czas, by zamieszkała gdzieś na stałe.[/QUOTE] Szkoda :( małej skończyło się allegro. Quote
Saphira Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 Niedobrze !:shake: Choć nie należy sie poddawać i trzeba jej zrobic kolejne;) Quote
ilon_n Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 Koniecznie musimy odnowić allegro. Dusiaczek tyle już czeka! Quote
Recommended Posts