giselle4 Posted February 8, 2010 Author Posted February 8, 2010 [quote name='Wunia']super wiadomość, super :) nasza Laleczka ... pod cudowną opieką ... Gisuniu, po raz kolejny dziękuję :)[/QUOTE] Szalona kobieto za co? to ja z całego serca Wam wszystkim:) Quote
zerduszko Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 [quote name='giselle4']zerduszko,futer jest 6 sztuk....i dlatego ciezko mi samej sie pozbierac...:)[/QUOTE] o matko... ale dasz radę ;) ? Ja tu jak na szpilkach siedzę ;) Quote
fiorsteinbock Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 zerduszko, mam zdjecia Pudiego ale imageshack mi nie dziala :( Quote
fiorsteinbock Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 tulaśny jest przeokrutnie :) na niego tylko mialysmy zwracac uwage i tyle... domek bedzie mial ogromna zabawe z tym malym kudlaczem :) Quote
Wunia Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 a jak moja Laleczka się miewa? Kiedy Was opuszcza? Quote
wieso Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 O Boze Ty widzisz i nie grzmisz !?!?!?!?!?!??!??!!?????????????????? rece opadaja.... Quote
giselle4 Posted February 9, 2010 Author Posted February 9, 2010 Wunia napisał(a):a jak moja Laleczka się miewa? Kiedy Was opuszcza? jest u nas do konca tygodnia....a moz ejeden dzien dluzej szukaja jej hoteliku i zabiora ...obiecali:) Quote
giselle4 Posted February 9, 2010 Author Posted February 9, 2010 wieso napisał(a):O Boze Ty widzisz i nie grzmisz !?!?!?!?!?!??!??!!?????????????????? rece opadaja.... To samo powiedziałam kiedy zobaczyłam te dwa psiaki.....ale cos taki los psiakow nie kochanych:( Quote
giselle4 Posted February 9, 2010 Author Posted February 9, 2010 znowu sie wykąpał.....i trzeba latac z recznikiem:) Quote
Wunia Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 giselle4 napisał(a):jest u nas do konca tygodnia....a moz ejeden dzien dluzej szukaja jej hoteliku i zabiora ...obiecali:) no to zaczynają nowe życie razem: Laleczka i Wars (też w piątek) Quote
giselle4 Posted February 10, 2010 Author Posted February 10, 2010 Na razie w sprawie Lali sttoimy i czekamy Dzisiaj byl telefon od Panstwa ktorym zaginęła labkowa sunia...mieszkaja 17 km od nas i szlag mnie trafia ze dopiero po 18 dniach zatelefonowali do schronu z zapytaniem czy jest taki pies? Przyjada w sobote [bo to az tak daleko ]i zobacza ,przywioza ksiazeczke i maja nadzieje ze to ona... WSTRZYMUJEMU AKCJE ADOPCYJNA DO SOBOTY Quote
satina Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 nieee, no ręce opadają! po 18stu dniach sobie przypomnieli, że im się pies zgubił??? i przyjadą zobaczyć dopiero za 3 dni??? strasznie im zależy na piesku jak widać... Quote
giselle4 Posted February 10, 2010 Author Posted February 10, 2010 to jednak nie tylko mi słabo...zwłaszcza ze to tylko 17km Quote
Asia76 Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 giselle4 napisał(a):Na razie w sprawie Lali sttoimy i czekamy Dzisiaj byl telefon od Panstwa ktorym zaginęła labkowa sunia...mieszkaja 17 km od nas i szlag mnie trafia ze dopiero po 18 dniach zatelefonowali do schronu z zapytaniem czy jest taki pies? Przyjada w sobote [bo to az tak daleko ]i zobacza ,przywioza ksiazeczke i maja nadzieje ze to ona... WSTRZYMUJEMU AKCJE ADOPCYJNA DO SOBOTY Jak reagują dopiero po takim czasie, to może lepiej aby do nich nie wróciła. Brak odpowiedzialności i tyle Quote
Wunia Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 satina napisał(a):nieee, no ręce opadają! po 18stu dniach sobie przypomnieli, że im się pies zgubił??? i przyjadą zobaczyć dopiero za 3 dni??? strasznie im zależy na piesku jak widać... nie oddawać!!!! jacyś potłuczeni???? zapracowani?? Gdybym tam była na miejscu to poprosiłabym o tabliczkę "agresywna" i bym dojść im nie dała do Laleczki naszej :) Quote
giselle4 Posted February 11, 2010 Author Posted February 11, 2010 wiem ale maja prawo jak maja ksiazeczke....musza ja dostac...:( czekamy,jeszcze tylko jutro.... Quote
satina Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 a ja myślałam, że mają prawo zgłosić się po pieska w czasie kwarantanny, który i tak wydaje mi się długi... nie chcę być złośliwa, ale gdybym ja zgubiła któregoś z moich psów (tfu tfu odpukać) to szukałabym WSZĘDZIE, mocno i wytrwale! a gdybym się dowiedziała, że może jest w takim a takim schronisku to nic by mnie nie zatrzymało, żeby jeszcze tego samego dnia tam się zjawić... no chyba, że bym była cała w gipsie i nie mogła się ruszyć, ale wtedy pojechałby mój mąż/mama/brat ktokolwiek, żeby tylko mój kochany pies nie musiał spędzać kolejnego dnia w schronisku... po prostu brak odpowiedzialności chyba, że mają jakieś super wiarygodne usprawiedliwienie, nie wiem tylko jakie Quote
zerduszko Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 satina napisał(a):a ja myślałam, że mają prawo zgłosić się po pieska w czasie kwarantanny, który i tak wydaje mi się długi... Prawo do psa maja 2 lub 3 lata. Quote
Wunia Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 giselle4 napisał(a):wiem ale maja prawo jak maja ksiazeczke....musza ja dostac...:( czekamy,jeszcze tylko jutro.... :( ach to nasze prawo :( Quote
Basia1244 Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Tak mi się skojarzyło, że ... były ferie i może na rękę właścicielom było, że sunia w schronie... gdybam sobie. Quote
wieso Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 zrobic duzy rachunek za opieke i leczenie, co wy na to.... Quote
giselle4 Posted February 11, 2010 Author Posted February 11, 2010 Oczywiscie ,bierzemy jak za hotelowanie i za wszystkie szczepienia nie bierzemy tylko za nerwy i uczucia jakie do nich czujemy ,za przyzwyczajenie i prace sztabu ludzi nad ogłoszeniami i nie tylko Uffff,wątek mozna zamkąc...ale jeszcze napisze czasem ludzie sa bezradni jak dzieci we mgle...nie rozumiem po sniegu i mrozie bym leciała szukac swojego psa... ale wszystko sie dobrze skonczyło..... Ciotki ,weselic sie dwoje maluszkow juz w domkach Młodsza panienka jak złapała Pudiego to juz nie wypuscila az w aucie starasza była troche smutna ale bedzie mial kogo kochac..... wiec wszystkim dziekuje za pomoc za ogłoszenia za dobre rady ,za fotki i za wszystko DZIEKUJE:) :) Quote
Wunia Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 a Laleczka ucieszyła się na widok swoich państwa, czy pana, czy pani? Quote
Recommended Posts