Jump to content
Dogomania

Lhasa apso (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Dzidtka_Gl

Recommended Posts

[quote name='Dzidtka']napisz mi ile tygodni miały te lhasa i uwierz mi, że ja to sprawdzę bo nie wierze, że miały wszystkie zęby, jakieś mleczne wypustki! którymi nie wyobrażam sobie jak mogły gryźć nawet w największym bólu, no chyba że miały w dniu przeglądu 3 miesiące a może rok ??? <ironia>[/quote]

Mogły mieć zęby, oj mogły i to w pełni wybite.Wszystko zalezy od linii, w jednej wychodzą wolniej, w innej szybciej.U jednych idzie do przodu u innych nie.
pozdrawiam Ewa

• Replies 5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Ja bym chętnie coś wstawiła, ale mój internet nie chce działać i mam tak słaby transfer że żadne załączniki nie wychodzą, mogę jedynie wysyłać z kafejki a najbliższą mam 15 km od domu :cry: Takie to uroki wioski.
Anii w Lublinie będziemy my, mamy maraton w weekend- Ostrów Wlk. i Lublin. A Ty będziesz z Lumpem?

[quote name='Gośka']Lublin. A Ty będziesz z Lumpem?[/quote]

Gosiu :D

Bardzo bym chciala, ale mam lekkiego pietra. :wink:
Sedzia nas juz ocenial (wystawa w Kielcach na ktorej i Wy tez byliscie :wink: ), wiec chyba sie zdecyduje.
:roll:

Milo spotkac kogos znajomego, stad pytanie :wink:

moje lhasaczki we Francji, Magic jeszcze w Polsce, biega mi po domu czekamy na badanie z Puław... kolejny miot dopiero pod koniec roku, Felek ma się świetnie, nowa sunia Beauty też :) mało wystawiam bo DJ intera może skończyć najwcześniej pod koniec sierpnia (minie rok od pierwszego) a maluchy są jeszcze za małe a do tego sesja, właśnie bronie mgr no i czas na asystowania, chce wreszcie zdawać egzamin sędziowski :) i mam jeszcze PONy może wreszcie jakies szczeniaki będą! no i ostatnio dość często siedze na chartach ot duuużo tego :) więc u mnie w lhasa zastuj... cisza... przed burzą :)

Ewa śliczne zdjęcia a Jowo jak zwykle cudowny!
Cieszę się, że się spotkałyśmy w Inowrocławiu i mogłam mojego faworyta oglądać po raz kolejny na zywo... :lol:
Gratuluje Ci serdecznie kolejnego sukcesu!

[quote name='Ania-k']a jak się miewa ślicznotka która powędrowała do sasiadów??ja nie pamiętam jak ona miała na imię :oops: :roll: ,ja poproszę o kilka(naście) fotek lhasaków-stanowczo mało :motz: :motz: :megagrin:[/quote]

a ma sie świetnie, codziennie razem wychodzimy na spacery :) na imie w domu dali jej Aza (bardzo mi sie nie podoba to imię ale ważna, że mała ma super i mam ją na oku)

ja teraz nie mam kiedy robić fot :(

[quote name='"aniiSedzia nas juz ocenial (wystawa w Kielcach na ktorej i Wy tez byliscie :wink: ), wiec chyba sie zdecyduje.
:roll:
Milo spotkac kogos znajomego, stad pytanie :wink:[/quote']

O!!, a ja Was nie widziałam, nawet czesałam jakiegoś szicka z łapanki :wink: Byliście zgłoszeni? Przeglądałam katalog i nie widziałam Was. A jak Lumpik, kudełki ładnie rosną? Zgloście się do Lublina.

Ewa wielkie gratulacje! :P
/wkrótce prześle Ci zdjęcia Joli...ale tak mi się nie chce zmniejszać...leniwa jestem ostatnio :evilbat: /

Wklejam jeszcze jedna fotke

[img]http://www.inowroclaw.info.pl/aktua/2005/maj/psy35.jpg[/img]

Fotoreportaż z wystawy można oglądać tutaj:

[url]http://www.inowroclaw.info.pl/aktualnosci.php?akcja=news&id=3326[/url]

[quote name='Gośka']O!!, a ja Was nie widziałam, nawet czesałam jakiegoś szicka z łapanki :wink: Byliście zgłoszeni? Przeglądałam katalog i nie widziałam Was. A jak Lumpik, kudełki ładnie rosną? Zgloście się do Lublina.[/quote]

Gosiu :oops: :oops:
To bylo jakies dwa lata temu, tam sie poznalysmy.
I jeszcze Agnieszka byla z Ptysiem bobtailem.
A co do Lumpika wysle zdjecia, sama zobaczysz :)

Dzidtka
A bedziesz sedzia ktorej grupy?! 8)

Lhasak Ewikb BOSKI powinien byc na pierwszym miejscu, na tym zdjeciu (i nie tylko) prezentuje sie naprawde swietnie.

Oj Anii :wink: z tymi lokatami to nie przesadzajmy :lol:
Jowo cudenko, ale co klopsik to klopsik :wink:
oczywiscie zartuje - piesek Ewy pieknie sie prezentowal i pewnie jeszcze nie jeden raz pokaze klase :P

[quote name='Nata']Oj Anii :wink: z tymi lokatami to nie przesadzajmy :lol:
Jowo cudenko, ale co klopsik to klopsik :wink:
oczywiscie zartuje [/quote]

Nata
Mam nadzieje :wink: :lol: :lol:
Zauwaz, ze na drugim miejscu stoi shih tzu, a wcale go nie faworyzuje. :wink: Jowo w tej trojce na tym zdjeciu, najfajniejszy.

Gosia
mail poszedl 8)

[quote name='Gośka']Zdjęcie doszło. Dziewczyny musicie Anii wyprosić żeby wstawiła tutaj Lumpa, śliczności, mówię wam.[/quote]

Gosia :buzi:
Chyba nie w tym watku, bo mnie Dzidtka pogoni :wink: :lol: :lol:

Dziewczyny dzieki , aż sie rumienię :)
Nieskromnie muszę przyznać ze Jowo wyrosł na fajnego lhasa i zamierzam jeszcze trochę go popokazywać, tylko ta kasa...
Do Lublina nie jadę, mimo że ciekawy sedzia ale dla mnie to bardzo daleko, ale napewno gdzies sie spotkamy. 8) A Lumpa musisz pokazać, wygląda ślicznie
pozdrawiam Ewa

Rozwiane lhasa
[img]http://www.album.com.pl/yW7209Iwlokjh/133748.jpg[/img]
Dafne
[img]http://azurowa-amhara.strefa.pl/yackety/images/tiarro6.jpg[/img]
Tiarro

[img]http://www.album.com.pl/yW7209Iwlokjh/133747.jpg[/img]Dafne w wieku roku

pozdrawiam Ewa

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...