Dzidtka_Gl Posted May 16, 2005 Author Share Posted May 16, 2005 to niektórzy mają racje mam kundle nie lhasa bo moje nie gryzą ani psów, ani ludzi :) i za to je uwielbiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
NNikka Posted May 16, 2005 Share Posted May 16, 2005 Pies od jakiego pana Olszewskiego... Link to comment Share on other sites More sharing options...
EwikB Posted May 16, 2005 Share Posted May 16, 2005 A tutaj 5 tygodniowe grzeczne futerka :lol: [img]http://azurowa-amhara.strefa.pl/images/szczenieta/2.jpg[/img] [img]http://azurowa-amhara.strefa.pl/images/mioty/l05/1.jpg[/img] [img]http://azurowa-amhara.strefa.pl/images/mioty/l05/6a.jpg[/img] pozdrawiam Ewa Link to comment Share on other sites More sharing options...
NNikka Posted May 16, 2005 Share Posted May 16, 2005 Pies od jakiego pana Olszewskiego... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzidtka_Gl Posted May 16, 2005 Author Share Posted May 16, 2005 rozumiem, że ojciec szczeniat a nie szczeniak Link to comment Share on other sites More sharing options...
EwikB Posted May 16, 2005 Share Posted May 16, 2005 [quote name='NNikka']Dzisiaj w ZK przy tatuowaniu zostałam dotkiwie pogryziona przez te dzikie bestie... :roll:[/quote] Hi, hi a miały wogole czym ? Grunt to dobre nastawienie :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
NNikka Posted May 16, 2005 Share Posted May 16, 2005 [quote name='Dzidtka']napisz co to był za potwor :) i po jakich rodzicach coraz wiecej miotow lhasa :)[/quote] pewnie, ze ojciec... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NNikka Posted May 16, 2005 Share Posted May 16, 2005 [quote name='EwikB'][quote name='NNikka']Dzisiaj w ZK przy tatuowaniu zostałam dotkiwie pogryziona przez te dzikie bestie... :roll:[/quote] Hi, hi a miały wogole czym ? Grunt to dobre nastawienie :lol:[/quote]Szkoda, że nie widziałaś jak mi sie zwłaszcza drugi wbił w rękę że wisiał i dopiero po chwili odpadł... a krew to ciurkiem leciała... horror. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EwikB Posted May 16, 2005 Share Posted May 16, 2005 Małe słodziutkie lasaczki w roli wampirków :cry: A tak poważnie to uwazam ze powinny być chipy, zabieg zdecydowanie mniej bolesny. Ja szczepienia i tatuaże robię w domu, mi wygodniej a maluchy mniej sie stresują. pozdrawiam Ewa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maya_Alex Posted May 17, 2005 Share Posted May 17, 2005 Małe piranie :D NNikka, przyznaj się, że się z nimi drażniłaś :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
NNikka Posted May 17, 2005 Share Posted May 17, 2005 [quote name='EwikB']Małe słodziutkie lasaczki w roli wampirków :cry: A tak poważnie to uwazam ze powinny być chipy, zabieg zdecydowanie [b]mniej bolesny.[/b]Ja szczepienia i tatuaże robię w domu, mi wygodniej a [b]maluchy mniej sie stresują.[/b]pozdrawiam Ewa[/quote] Zwłaszcza dla wykonującego tatuż... I obsługa Zk również jest wtedy mniej zestresowana... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bognik Posted May 17, 2005 Share Posted May 17, 2005 EwikB: lhasaczki SŁODZIUTKIE !!!!! Zupełnie jak moja Lhara niespełna 2 miesiące temu... :P Lhasaczki no to gryzonie... :evilbat: Pozdrawiam :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
bognik Posted May 17, 2005 Share Posted May 17, 2005 Ja jestem zdecydowanie za chipami. Dowiedziałam się [url=http://www.dogomania.pl/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&t=22194&start=0]tutaj[/url] jak robi się tatuaże, i że tatuaże są o wiele bardziej bolesne i mniej trwałe. Tylko właśnie na przeszkodzie stoją niestety pieniądze :cry: Link to comment Share on other sites More sharing options...
NNikka Posted May 18, 2005 Share Posted May 18, 2005 Paskudne lasaki... :lol: Juz ich nie lubię... :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzidtka_Gl Posted May 18, 2005 Author Share Posted May 18, 2005 wielu ludzi nienawidzi mopsów tylko kogo to obchodzi ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NNikka Posted May 20, 2005 Share Posted May 20, 2005 [quote name='Dzidtka']wielu ludzi nienawidzi mopsów tylko kogo to obchodzi ???[/quote] No cóż moja droga... niektórzy nawet nie znają sie na żartach... I to już jest smutne... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzidtka_Gl Posted May 20, 2005 Author Share Posted May 20, 2005 ot tak ogólnie jestem smutna :) ten typ tak ma, moja droga... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NNikka Posted May 20, 2005 Share Posted May 20, 2005 [quote name='Dzidtka']ot tak ogólnie jestem smutna :) ten typ tak ma, moja droga...[/quote] Tylko kogo to ochodzi... :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gośka Posted May 20, 2005 Share Posted May 20, 2005 [quote name='NNikka']Paskudne lasaki... Juz ich nie lubię...[/quote] NNikka, niestety sama prowokujesz odpowiedzi, bo to co napisałaś wyżej ja również nie odebrałam jako żartu, może trzeba było dodać uśmieszek. A tak na marginesie, to chyba ktoś ostatnio na listę "wystawy' wklejał listę psów niebezpiecznych z USA, m.in mops był tam również a lhasa jakoś nie :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzidtka_Gl Posted May 20, 2005 Author Share Posted May 20, 2005 [quote name='NNikka'][quote name='Dzidtka']ot tak ogólnie jestem smutna :) ten typ tak ma, moja droga...[/quote] Tylko kogo to ochodzi... :wink:[/quote] wiesz, głupio Ci teraz bo przegiełaś... ale to Twój problem, jakos nikt inny nie żartuje sobie tak jak Ty , czy na temacie o mopsach jest ktos tak nie miły od lhasa jak Ty tu ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NNikka Posted May 20, 2005 Share Posted May 20, 2005 [quote name='NNikka']Dzisiaj w ZK przy tatuowaniu zostałam dotkiwie pogryziona przez te dzikie bestie... :roll:[/quote] [quote name='EwikB'] Hi, hi a miały wogole czym ? Grunt to dobre nastawienie :lol:[/quote][quote name='NNikka'] Szkoda, że nie widziałaś jak mi sie zwłaszcza drugi wbił w rękę że wisiał i dopiero po chwili odpadł... a krew to ciurkiem leciała... horror.[/quote] [size=6][b]Postaram się pisać wyraźniej i większymi literami[/b][/size] Przecież to było całkowicie jasne... bo do tej pory byłam fanką lasaków więc w moim przypadku takie pisanie to wiadomo, ze żart... A tak w temacie mopsów to muszę Ci powiedzieć, ze w czasie każdego dyżuru robimy tatuaże ok. 2 miotom mopsów a lasaki sa raz do roku i nie zdarzyło sie nigdy zeby mnie mops ugryzł... tatuowałam takze 3 miesięczne akity i też nic... A to, ze prowokuje sama takie wypowiedzi? Niektórzy się sami prowokują... :roll: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzidtka_Gl Posted May 20, 2005 Author Share Posted May 20, 2005 to są przeprosiny czy wyjaśnienia ??? jedno i drugie nie udolne aha, nie wiem jak inni ale ja świetnie widze Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzidtka_Gl Posted May 20, 2005 Author Share Posted May 20, 2005 [quote name='NNikka']Niektórzy się sami prowokują... :roll:[/quote] a takiego terminu nie ma w języku polskim więc nie sądze żeby Gośka sama siebie prowokowała... ale to najwyżej sama wyjaśni Link to comment Share on other sites More sharing options...
NNikka Posted May 20, 2005 Share Posted May 20, 2005 Przeprosiny?! Chyba Cię fantazja poniosła. Wyjaśnienie. I to tylko dla tych którzy nie zrozumieli moich intenci od razu. Li i jedynie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NNikka Posted May 20, 2005 Share Posted May 20, 2005 [quote name='NNikka']Niektórzy się sami prowokują... :roll:[/quote] [quote name='Dzidtka'] a takiego terminu nie ma w języku polskim więc nie sądze żeby Gośka sama siebie prowokowała... ale to najwyżej sama wyjaśni[/quote] Ależ ja nie mówiłam o Gośce. Nie nie nie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts