nefesza Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 A sprobuje :) Jak przestanie mnie gryzc po rekach jak ja stawiam :lol: (znalazlam sposob: cap za reke/noge/rekaw/cokolwiek z czesci ciala -> mowie "nie" natychmiast wstaje i koniec zabawy, az emocje ochlona)
Karka Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 Ewik dzieciaczki jak zawsze rozkoszne :lilangel: nie może być inaczej , małe :angel: no i gratuluję kolejnych sukcesów :) Tak trzymaj dalej :thumbs:
EwikB Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 Dzieki dziewczyny :) Fakt małe lhasa są śliczne, takie pluszaczki. A co do wystaw to plany są , tylko troche gorzej z finansami :(
Karka Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 A bo kasa to wszystko potrafi popsuć :evilbat: Prawdą jest ,że wyjazdy coraz więcej kosztują :( Życzę Ci by wszystko ułożyło się po Twojej myśli :)
EwikB Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 [quote name='Karka']A bo kasa to wszystko potrafi popsuć :evilbat: Prawdą jest ,że wyjazdy coraz więcej kosztują [/quote] Niestety jest to prawda.Szkoda że tak daleko mieszkasz, z przyjemnością zabrałabym sie na jakiś wypad z Wami. A jak maluszki ?Widziałam ze jeden piekniś trafił w fajne , wystawowe ręce :D
Karka Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 Szkoda faktycznie ,że dzieli nas taka odelgłość a na wystawach to nie ma bardzo czasu na pogaduchy :( Ettorek ma świetnych właścicieli trochę pojeździ po wystawach o ile cuś z niego wyrośnie :wink: ważne jest ,że może się wykazać i pracować :)
Gośka Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 Dziewczyny nie narzekajcie, Wy macie chociaż niedaleko jakiś psiarzy, a ja? buuu, dopiero daleko od Was wszytskich.
bognik Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 EwikB - maluszki CUDNE !!!!!!!!! :wink: Zastanawiam się, czy nie spróbować wystawić Lhary za rok na wystawie w Bydgoszczy. Blisko mam, chęci są. Mam nadzieję że się uda. Pozdrawiam, Bogna :D
EwikB Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 Bognik , będę trzymać kciuki za udany debiut :) Czekam na nowe fotki Lhary. pozdrawiam Ewa
bognik Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 Mam nadzieję że się uda, fotki może będą niedługo :wink: Pozdrawiam :D
góral Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 [quote name='Gośka']Dziewczyny nie narzekajcie, Wy macie chociaż niedaleko jakiś psiarzy, a ja? buuu, dopiero daleko od Was wszytskich.[/quote] Zawsze możesz wpaść do mnie, mam już płyty ze Stanów, więc jest też i pretekst :wink:
Gośka Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 Rany, żeby to chociaż było 100km. Jak mi mój mąż kupi obiecany samochód to sie będę rozbijać i Was nawiedzać :wink:
Alutka Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 :B-fly: Gosiu, ale Ty masz powodzenie. Sami Panowie Cię zapraszają. Góral pewnie nie wie ,że Twojego męża nie ma. Zeby nie podpadło to ja Cię tez zapraszam( jestem sąsiadką Górala ) , :evil_lol: :D dobrego nigdy za wiele
góral Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 [quote name='Alutka']:B-fly: Gosiu, ale Ty masz powodzenie. Sami Panowie Cię zapraszają. Góral pewnie nie wie ,że Twojego męża nie ma. Zeby nie podpadło to ja Cię tez zapraszam( jestem sąsiadką Górala ) , :evil_lol: :D dobrego nigdy za wiele[/quote] A ja tam znam się z mężem Gosi, więc chyba nie będzie miał do mnie pretensji za zaproszenie :wink:
Alutka Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 :D dobrego nigdy za wiele[/quote] A ja tam znam się z mężem Gosi, więc chyba nie będzie miał do mnie pretensji za zaproszenie :wink:[/quote] Proszę sie już nie tłumaczyć! :peace: Ciekawe co na to Tomek Bolonek?
Alutka Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 [quote name='Gośka']Rany, żeby to chociaż było 100km. Jak mi mój mąż kupi obiecany samochód to sie będę rozbijać i Was nawiedzać :wink:[/quote] :sweetCyb: Gosiu ! samachód sobie sama kup i proszę Cie Ty nas nie nawiedzaj tylko odwiedzaj :fadein: a samochodu i siebie nie rozbijaj ! :wink: :D dobrego nigdy za wiele
Gośka Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 Góral ja myślę, że mój mąż byłby wniebowzięty gdyby się mnie pozbył na jakiś czas :wink: Czasami się pyta czy śpię z nim czy z pudlowymi gazetami, i dziwi się że jeszcze ich nie umiem na pamięć :lol: Oczywiście z anielską cierpliwością wysłuchuje mnie. Chociaż właściwie czasami to mam wrażenie że on mnie wcale nie słucha :evil: Alutka dzięki za zaproszenie :lol: Tomek bolonek pewnie już spi, bo wczoraj rajcował do późna :lol:
Gośka Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 Zaraz nas pewnie lasaki wyrzucą za te bzdury :wink: :lol: więc wrzucam zdjęcie :wink: [img]http://img89.echo.cx/img89/6753/90ys.jpg[/img]
EwikB Posted June 17, 2005 Posted June 17, 2005 [quote name='Ania-k']ale cudowny... :o :lol:[/quote] Mała poprawka - to dziewczynka , ale reszta sie zgadza :lol:
Recommended Posts