Ania i Kajber Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 [quote name='Atrisko']niooo pewnie...to ich ulubiony przysmaczek.... w końcu od czego mają fioletowe języki i podniebienia... Kornelku pokaż jęzorek cioteczkom...niech się przekonają jakie z ciebie fantastyczne futro...[/QUOTE] Zajrzę mu w paszczę przy następnej wizycie. Myślicie, że nie odgryzie mi ręki :evil_lol: ? Quote
PACZEK Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 :loveu:Myslimy ze gryzienie zwłaszcza kobiet jest ponizej godnosci tak wspaniałego psa:evil_lol: Quote
Atrisko Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 A ja myślę,że lepiej nie ryzykować tylko mu najpierw szczoteczkę do zębów pokazać...Kornel jako psi arystokrata nie będzie chciał raczyć Ani nieświeżym oddechem i pychola nie otworzy...a że jagody lubi to musimy na słowo uwierzyć albo poczekać na cieplejsze dni...jak jęzor wywali... Quote
Ania i Kajber Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 "Room service" rozwozi psiakom w schronie co rano takie pyszności do bud, że po nich wyziewy z paszy powalają :-). Quote
ossa98 Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 [QUOTE]"Room service" rozwozi psiakom w schronie co rano takie pyszności do bud, że po nich wyziewy z paszy powalają [/QUOTE] Niezłe:-):evil_lol: Ale jak to mówią - miłość jest ślepa, więc żaden wyziew Kornelkowy kochanej cioteczce nie straszny:evil_lol: Quote
Atrisko Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 ...w razie czego "maska gazowa" i do boju.... dla Kornika warto się poświęcać... Quote
PACZEK Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 [quote name='Atrisko']...w razie czego "maska gazowa" i do boju.... dla Kornika warto się poświęcać...[/QUOTE]:loveu:To przywilej obcowac z Kornelkiem:loveu: a wyziewy drobna niedogodnosc:evil_lol: Quote
PACZEK Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 A czy sa psie tik-taki o smaku cielecinki;) Kornelek na pewno by nie pogardził;).Juz niedługo sobota pewnie ulubiona Kornelkowa ciocia Ania go odwiedzi:multi: prosimy o nowe foto urodziwego gentelmana KORNELKA:lol: Quote
PACZEK Posted March 11, 2011 Posted March 11, 2011 [quote name='agrazka']a cz Ciocia Ania już zdrowa ?[/QUOTE]:evil_lol:Tego nie wiem ale chyba zdrowsza widok Kornelka na pewno poprawi samopoczucie:lol: Quote
Cleo2008 Posted March 11, 2011 Posted March 11, 2011 ciesze sie ze tyle ciotek zaglada do mojego ukochanego kornela i nawet nie jestem zazdrosna o tego faceta, az dziwne;) Quote
Ania i Kajber Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 KORNELEK po weekendzie pozdrawia swoich fanów :-). Sobota i niedziela były pełne wrażeń. Poszliśmy jak zwykle na spacerek za 6-ty pawilon, a tam niespodzianka-Kornel spotkał dwóch nowych Wujków odpracowywujących- Damiana i Wojtka, którzy porządkowali tam teren. W pierwszej chwili konstarnacja i lekki strach- Kornelek popatrzył na mnie i jakby chciał się za mnie schować, ale przekonała go , że nie ma się czego bać ...:-). Podszedł grzecznie do Wujków, którzy chyba mieli takiego samego "staracha" jak on, ale skończyło się na głaskach i przytulaniu- Kornel dostał od chłopaków ksywę "FUTRO". Co do zdjęć, to mój aparat odmówił dalszej współpracy, zdjęcia zrobiła ciotka Minia7, prześle mi do wstawienia, ale to trochę niestety potrwa, proszę o cierpliwość. W każdym razie zapewniam, że Kornelek wygląda tak pięknie , jak zawsze, a może nawet piękniej :-)....... Quote
Atrisko Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 Wow....no to się super chłopak spisuje... "obcy -niby zagrożenie, ale z przewodnikiem - dam radę"- pomyślał Kornel i nie spanikował...więcej takich niespodziewanych spotkań i może zacznie nam się chłopak otwierać... A zdjęcia koniecznie!!! - fotek tego przystojniaka nigdy za dużo... Quote
PACZEK Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 :multi::multi::multi::multi::multi:Super,super,super warto było czekac na te dobre wiesci:lol:.Ja tez nie wiem jak on to robi ale zawsze wygladanie nie tylko lepiej ale i bardziej uroczo:lol:Pewnie dlatego domki takie niesmiałe, boja sie czy dorownaja arystokracie z prezencja:sweetCyb:.A zdjec nigdy za duzo dlatego choc nie chetnie ale cierpliwie czekamy:evil_lol: Quote
Ania i Kajber Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 Tak, Kornelek się powoli otwiera. Jak ciotka robiła mu zdjęcia też go to zbytnio nie przerażało. Będę musiała wziąć się za jego czesanie - pamiętam, ze Aska25 trochę próbowała na jesieni, ale mówiła, że Kornelek szybko się nudzi i chowa do budy. A teraz po zimie futra do czesania ma bardzo dużo. Quote
Cleo2008 Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 zagladam do Kornela, podrapcie go ode mnie Quote
Ania i Kajber Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 W oczekiwaniu na nowe zdjęcia Kornelka popatrzmy, jak psiak się zmienił przez te dwa lata w schronisku: Tak było przy przyjęciu na kwarantannie: [IMG]http://schronisko.doskomp.lodz.pl/tmpimg/94824281.jpg[/IMG] A tak jest teraz: [IMG]http://schronisko.doskomp.lodz.pl/tmpimg/98766068.jpg[/IMG] Quote
ossa98 Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 Super wieści! Kornelku, tak trzymać! nie bój się wujków i ciotek, bo oni chcą dla Ciebie jak najlepiej! Quote
wykrywka Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 Aż trudno uwierzyć, że to ten sam pies :crazyeye:. Wygląda niesamowicie, czesania będzie bardzo duuużo :evil_lol: Quote
Atrisko Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 no nieeee.... na prawdę??? ja nie wątpię w kompetencję cioteczek...ale to aż niemożliwe żeby się tak ofutrzył i wybarwił...no chyba że on wcale nie ma tych sugerowanych 8 lat...tylko jest młodym psiakiem i szatę jeszcze na dorosłą zmienia....nie podmieniłyście cioteczki jakiegoś psiego brata ??? No to teraz z jeszcze większą niecierpliwością na nowe zdjęcia czekam.... Quote
Ania i Kajber Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 [quote name='wykrywka']Aż trudno uwierzyć, że to ten sam pies :crazyeye:. Wygląda niesamowicie, czesania będzie bardzo duuużo :evil_lol:[/QUOTE] [quote name='Atrisko']no nieeee.... na prawdę??? ja nie wątpię w kompetencję cioteczek...ale to aż niemożliwe żeby się tak ofutrzył i wybarwił...no chyba że on wcale nie ma tych sugerowanych 8 lat...tylko jest młodym psiakiem i szatę jeszcze na dorosłą zmienia....nie podmieniłyście cioteczki jakiegoś psiego brata ??? No to teraz z jeszcze większą niecierpliwością na nowe zdjęcia czekam....[/QUOTE] "KORNELEK jest tylko jeden" - na pewno go nie podmieniliśmy.... Fajnie teraz wygląda, prawda........:-). Quote
Recommended Posts