Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Atrisko']niooo pewnie...to ich ulubiony przysmaczek.... w końcu od czego mają fioletowe języki i podniebienia...
Kornelku pokaż jęzorek cioteczkom...niech się przekonają jakie z ciebie fantastyczne futro...[/QUOTE]

Zajrzę mu w paszczę przy następnej wizycie.
Myślicie, że nie odgryzie mi ręki :evil_lol: ?

• Replies 864
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A ja myślę,że lepiej nie ryzykować tylko mu najpierw szczoteczkę do zębów pokazać...Kornel jako psi arystokrata nie będzie chciał raczyć Ani nieświeżym oddechem i pychola nie otworzy...a że jagody lubi to musimy na słowo uwierzyć albo poczekać na cieplejsze dni...jak jęzor wywali...

Posted

[QUOTE]"Room service" rozwozi psiakom w schronie co rano takie pyszności do bud, że po nich wyziewy z paszy powalają [/QUOTE]

Niezłe:-):evil_lol:
Ale jak to mówią - miłość jest ślepa, więc żaden wyziew Kornelkowy kochanej cioteczce nie straszny:evil_lol:

Posted

[quote name='Atrisko']...w razie czego "maska gazowa" i do boju.... dla Kornika warto się poświęcać...[/QUOTE]:loveu:To przywilej obcowac z Kornelkiem:loveu: a wyziewy drobna niedogodnosc:evil_lol:

Posted

A czy sa psie tik-taki o smaku cielecinki;) Kornelek na pewno by nie pogardził;).Juz niedługo sobota pewnie ulubiona Kornelkowa ciocia Ania go odwiedzi:multi: prosimy o nowe foto urodziwego gentelmana KORNELKA:lol:

Posted

KORNELEK po weekendzie pozdrawia swoich fanów :-).

Sobota i niedziela były pełne wrażeń.
Poszliśmy jak zwykle na spacerek za 6-ty pawilon, a tam niespodzianka-Kornel spotkał dwóch nowych Wujków odpracowywujących- Damiana i Wojtka, którzy porządkowali tam teren.
W pierwszej chwili konstarnacja i lekki strach- Kornelek popatrzył na mnie i jakby chciał się za mnie schować, ale przekonała go , że nie ma się czego bać ...:-).
Podszedł grzecznie do Wujków, którzy chyba mieli takiego samego "staracha" jak on, ale skończyło się na głaskach i przytulaniu- Kornel dostał od chłopaków ksywę "FUTRO".

Co do zdjęć, to mój aparat odmówił dalszej współpracy, zdjęcia zrobiła ciotka Minia7, prześle mi do wstawienia, ale to trochę niestety potrwa, proszę o cierpliwość.
W każdym razie zapewniam, że Kornelek wygląda tak pięknie , jak zawsze, a może nawet piękniej :-).......

Posted

Wow....no to się super chłopak spisuje... "obcy -niby zagrożenie, ale z przewodnikiem - dam radę"- pomyślał Kornel i nie spanikował...więcej takich niespodziewanych spotkań i może zacznie nam się chłopak otwierać...
A zdjęcia koniecznie!!! - fotek tego przystojniaka nigdy za dużo...

Posted

:multi::multi::multi::multi::multi:Super,super,super warto było czekac na te dobre wiesci:lol:.Ja tez nie wiem jak on to robi ale zawsze wygladanie nie tylko lepiej ale i bardziej uroczo:lol:Pewnie dlatego domki takie niesmiałe, boja sie czy dorownaja arystokracie z prezencja:sweetCyb:.A zdjec nigdy za duzo dlatego choc nie chetnie ale cierpliwie czekamy:evil_lol:

Posted

Tak, Kornelek się powoli otwiera.
Jak ciotka robiła mu zdjęcia też go to zbytnio nie przerażało.

Będę musiała wziąć się za jego czesanie - pamiętam, ze Aska25 trochę próbowała na jesieni, ale mówiła, że Kornelek szybko się nudzi i chowa do budy.
A teraz po zimie futra do czesania ma bardzo dużo.

Posted

W oczekiwaniu na nowe zdjęcia Kornelka popatrzmy, jak psiak się zmienił przez te dwa lata w schronisku:

Tak było przy przyjęciu na kwarantannie:
[IMG]http://schronisko.doskomp.lodz.pl/tmpimg/94824281.jpg[/IMG]

A tak jest teraz:
[IMG]http://schronisko.doskomp.lodz.pl/tmpimg/98766068.jpg[/IMG]

Posted

no nieeee.... na prawdę??? ja nie wątpię w kompetencję cioteczek...ale to aż niemożliwe żeby się tak ofutrzył i wybarwił...no chyba że on wcale nie ma tych sugerowanych 8 lat...tylko jest młodym psiakiem i szatę jeszcze na dorosłą zmienia....nie podmieniłyście cioteczki jakiegoś psiego brata ???
No to teraz z jeszcze większą niecierpliwością na nowe zdjęcia czekam....

Posted

[quote name='wykrywka']Aż trudno uwierzyć, że to ten sam pies :crazyeye:. Wygląda niesamowicie, czesania będzie bardzo duuużo :evil_lol:[/QUOTE]

[quote name='Atrisko']no nieeee.... na prawdę??? ja nie wątpię w kompetencję cioteczek...ale to aż niemożliwe żeby się tak ofutrzył i wybarwił...no chyba że on wcale nie ma tych sugerowanych 8 lat...tylko jest młodym psiakiem i szatę jeszcze na dorosłą zmienia....nie podmieniłyście cioteczki jakiegoś psiego brata ???
No to teraz z jeszcze większą niecierpliwością na nowe zdjęcia czekam....[/QUOTE]

"KORNELEK jest tylko jeden" - na pewno go nie podmieniliśmy....
Fajnie teraz wygląda, prawda........:-).