Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

...cudnie by było gdyby się BDT udało znaleźć, bo na "pospolite ruszenie" to w tej chwili raczej nie liczę...cioteczki a czy któraś mogłaby zrobić Kornelowi "zdarzenie na FB" to ostatnio bardzo popularny sposób ściągania ludzi, a ja nie mam o tym zielonego pojęcia...czy ktoś wie o co chodzi?

• Replies 864
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

żabol napisał(a):
Z profilu na fb nie działa link do schroniska. Pojawia sie info, że danego psiaka nie ma w bazie.
Trzymam kciuki za domek dla niego:)

zabol - dzieki, dobrze wiedziec, potem sprawdze, trzeba zapytac schronisko...

Posted

POPRAWILAM
dla pytajacych - link trzeba potwierdzic i zaprosic znajomych, z notka, ze nawet jak rozesla dalej to pomoga, moze w tym lancuszku jest gdzies jego domek, dzieki z gory

Posted

Z racji tego, że wbiłam się na ten wątek z buciorami ( oczywiście z miłości do Kornelka :) ) pytam się grzecznie czy mogę wykupić dla niego pakiet ogłoszeń na bazarkach? :)

Posted

agrazka napisał(a):
bardzo myślę o nim, nie mam zupełnie czasu żeby mu jakoś pomóc. Jedyne co mogę to trzymać kciuki.

mozesz, jesli jestes na fb i jeszcze nie weszlasz na event to pomozesz jeslli porozsylasz;)