Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 541
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mój przydomek został wysłany do zatwierdzenia z Warszawy z Zarządu Głównego 3.09.2007. Sprawdzam na stronie FCI czy już jest, ale niestety jeszcze nie ma i zastanawiam się jak to długo będzie trwać.

Niufka napisał:
[quote][COLOR=#000080]My czekaliśmy cztery miesiące.[/COLOR][/quote]

Kto ostatnio załatwiał zatwierdzenie swojego przydomka i ile już czeka na jego zatwierdzenie?

Posted

[quote name='tongue']

Kto ostatnio załatwiał zatwierdzenie swojego przydomka i ile już czeka na jego zatwierdzenie?[/quote]

Ja czekałam 3 miesiące...ale składałam latem.....:))))) Może teraz wiecej wystaw się skończyło i większa ilość suk hodowlanych...:)))) i hodowli:)))
Pozrawiam

Posted

może ktoś wie?

mam zatwierdzony przydomek pisany po nazwie psa
jest szansa żeby to zmienić na pisany przed nazwą psa?
nie ma jeszcze miotu z moim przydomkiem, pierwszy będzie najwcześniej za rok, półtora roku?

zadzwonię oczywiście do ZK ale może ktoś taką opcję przerabiał już z powodzeniem?
albo wie, że szans nie ma najmniejszych?

Posted

Ja dzisiaj również znalazłam swój przydomek na stronie FCI :multi::loveu::multi:. Składałam po 20.08.br. Czekam tylko na potwierdzenie z oddziału. Cosik pospieszyłam się z przeglądem miotu:diabloti: i jest już bez FCI :oops:

• 3 weeks later...
Posted

Mam fajny przydoemk i zatsanawiam się czy jesli wstawie przed niego VOM to jest to juz inny przydomek ? chce miec VOM ****** a jest juz przydomek ******* jak wstawie VOM to raczej jest to juz co innego prawda?:razz:

Posted

Moj przydomek tez jest juz na stronie składalam 19.09. Ckekwae kiedy bedzie mozna odebrac w zk. Najlepsze jest to, ze dzwonilam do zwiazku 4 dni wczesniej i powiedzieli ze dopiero za jakis miesiac, dwa... (czyli lacznie 3-4)

• 2 weeks later...
Posted

Takie pytanko :P

Czy jest możliwość zarejestrowana przydomka bez posiadana psa . Np. Taka sytuacja .
- ktoś planuj np. za rok kupno psa i chce teraz zarejestrować przydomek aby mu nie zajęli .

???

• 2 weeks later...
Posted

[COLOR=navy]No a nie ma zapisu, że trzeba mieć najmniej jedną sukę hodowlaną?[/COLOR]
[COLOR=#000080]Wydaje mi się, że coś kiedyś było, ale być może nowy regulamin to zmienił.[/COLOR]
[COLOR=#000080]W sumie to we wniosku wpisuje się tylko potencjalne nazwy hodowli.[/COLOR]

Posted

Nie trzeba mieć nawet psa żeby zarejestrowac przydomek. Dowiadywałam się ostatnio.
Jedyny warunek - trzeba miec 18 lat i być członkiem ZKwP. No i zapłacic za przydomek :eviltong:

Posted

[quote name='Axusia']
Jedyny warunek - trzeba miec 18 lat i być członkiem ZKwP. No i zapłacic za przydomek :eviltong:[/QUOTE]

Mówią, że żeby stać się członkiem ZKwP trzeba skończyć 16. Musiałabym czekać do października, a zapisałam się już w sierpniu. O datę urodzenia nikt nie pytał.

Swoja drogą z tym wiekiem to chyba też różnie.

[URL="http://dogomania.pl/forum/showpost.php?p=8420661&postcount=35"]Moje pytanie[/URL]
[URL="http://dogomania.pl/forum/showpost.php?p=8426631&postcount=36"]i odpowiedź na nie ;)[/URL]

Posted

Witam

Ja juz moge sie pochwalic. Moj przydomek zarejestrowalo w FCI. Najpierw zobaczylam go w ich spisie jednak wolalam potwierdzic. Potwierdzili mailem w 2 dni :), nasz Zwiazek sie oczywiscie gramoli:shake:
Propozycje (jedna) wyslalam 3 Listopada, takze nie jest zle :)

Pozdrawiam

Aga