Neiven Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 ja na rejsetracje czekam juz miesiąc i chyba sobie jeszcze troche poczekam :( Quote
Niufka Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 [COLOR=navy]My czekaliśmy cztery miesiące.[/COLOR] Quote
tongue Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Mój przydomek został wysłany do zatwierdzenia z Warszawy z Zarządu Głównego 3.09.2007. Sprawdzam na stronie FCI czy już jest, ale niestety jeszcze nie ma i zastanawiam się jak to długo będzie trwać. Niufka napisał: [quote][COLOR=#000080]My czekaliśmy cztery miesiące.[/COLOR][/quote] Kto ostatnio załatwiał zatwierdzenie swojego przydomka i ile już czeka na jego zatwierdzenie? Quote
RESSEL Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 [quote name='tongue'] Kto ostatnio załatwiał zatwierdzenie swojego przydomka i ile już czeka na jego zatwierdzenie?[/quote] Ja czekałam 3 miesiące...ale składałam latem.....:))))) Może teraz wiecej wystaw się skończyło i większa ilość suk hodowlanych...:)))) i hodowli:))) Pozrawiam Quote
Guciek Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Chyba mają jakieś problemy z bazą, bo wyskakuje jakiś komunikat :( Akurat wymyśliłam drugą propozycję, chciałam sprawdzić i... kicha :( Quote
pokoik1 Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Może właśnie ją aktualizują i dodają mój ;) Quote
Guciek Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Nie wygląda to na aktualizację, a raczej błąd w plikach ;) Quote
miumiu Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 może ktoś wie? mam zatwierdzony przydomek pisany po nazwie psa jest szansa żeby to zmienić na pisany przed nazwą psa? nie ma jeszcze miotu z moim przydomkiem, pierwszy będzie najwcześniej za rok, półtora roku? zadzwonię oczywiście do ZK ale może ktoś taką opcję przerabiał już z powodzeniem? albo wie, że szans nie ma najmniejszych? Quote
tongue Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Dzisiaj mój przydomek został dodany na stronie FCI:cunao: Czekałam 2 miesiące. Teraz czekam na informację ze związku. Quote
Różyczka Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Ja dzisiaj również znalazłam swój przydomek na stronie FCI :multi::loveu::multi:. Składałam po 20.08.br. Czekam tylko na potwierdzenie z oddziału. Cosik pospieszyłam się z przeglądem miotu:diabloti: i jest już bez FCI :oops: Quote
tongue Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Jak dostanę potwierdzenie z mojego oddziału razem z numerem rejestracyjnym, wtedy na pewno się pochwalę. Quote
Martyna_ Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Wymyśliłam już swój przydomek.Nie ma go na stronie FCI!Teraz wystarczy tylko jak najszybciej go zarejestrować:razz: Quote
Niufka Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 [COLOR=navy]Niekoniecznie![/COLOR] [COLOR=navy]I tak może istnieć już taki przydomek w Polsce, ale niezgłoszony do rejestru FCI. Życzę powodzenia.[/COLOR] Quote
Axusia Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 Mam fajny przydoemk i zatsanawiam się czy jesli wstawie przed niego VOM to jest to juz inny przydomek ? chce miec VOM ****** a jest juz przydomek ******* jak wstawie VOM to raczej jest to juz co innego prawda?:razz: Quote
Neiven Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Moj przydomek tez jest juz na stronie składalam 19.09. Ckekwae kiedy bedzie mozna odebrac w zk. Najlepsze jest to, ze dzwonilam do zwiazku 4 dni wczesniej i powiedzieli ze dopiero za jakis miesiac, dwa... (czyli lacznie 3-4) Quote
Kaya Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Ja złożyłam też we Wrześniu przydomek i patrze jest już w tym spisie a do zk musze wysłać e-mail zaraz i się zapytam o.O Quote
Dygotka Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 Takie pytanko :P Czy jest możliwość zarejestrowana przydomka bez posiadana psa . Np. Taka sytuacja . - ktoś planuj np. za rok kupno psa i chce teraz zarejestrować przydomek aby mu nie zajęli . ??? Quote
Martyna_ Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 Osoba, która posiada przydomek musi być zarejestrowana z ZKWP. To chyba jedyny wymóg :-) Quote
Niufka Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 [COLOR=navy]No a nie ma zapisu, że trzeba mieć najmniej jedną sukę hodowlaną?[/COLOR] [COLOR=#000080]Wydaje mi się, że coś kiedyś było, ale być może nowy regulamin to zmienił.[/COLOR] [COLOR=#000080]W sumie to we wniosku wpisuje się tylko potencjalne nazwy hodowli.[/COLOR] Quote
Axusia Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Nie trzeba mieć nawet psa żeby zarejestrowac przydomek. Dowiadywałam się ostatnio. Jedyny warunek - trzeba miec 18 lat i być członkiem ZKwP. No i zapłacic za przydomek :eviltong: Quote
Guciek Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 [quote name='Axusia'] Jedyny warunek - trzeba miec 18 lat i być członkiem ZKwP. No i zapłacic za przydomek :eviltong:[/QUOTE] Mówią, że żeby stać się członkiem ZKwP trzeba skończyć 16. Musiałabym czekać do października, a zapisałam się już w sierpniu. O datę urodzenia nikt nie pytał. Swoja drogą z tym wiekiem to chyba też różnie. [URL="http://dogomania.pl/forum/showpost.php?p=8420661&postcount=35"]Moje pytanie[/URL] [URL="http://dogomania.pl/forum/showpost.php?p=8426631&postcount=36"]i odpowiedź na nie ;)[/URL] Quote
Niufka Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 [quote name='Guciek']Swoja drogą z tym wiekiem to chyba też różnie.[/quote] [COLOR=navy]Wiek jak wiek, ale co oddział, to inna interpretacja.[/COLOR] Quote
niki_ill Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Witam Ja juz moge sie pochwalic. Moj przydomek zarejestrowalo w FCI. Najpierw zobaczylam go w ich spisie jednak wolalam potwierdzic. Potwierdzili mailem w 2 dni :), nasz Zwiazek sie oczywiscie gramoli:shake: Propozycje (jedna) wyslalam 3 Listopada, takze nie jest zle :) Pozdrawiam Aga Quote
Recommended Posts