arima Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 Dostałam dziś to na maila [url]http://www.fci.be/affixes.asp?lang=en&sel=8[/url] Super, duże ułatwienie przy wymyślaniu:)) Mój już tam jest Quote
asiek Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 Super, że coś takiego już działa :) j amoże w końcu wybiore sie do związku żeby zarejestrować mój przydomek w FCI.... Quote
Kika Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 Nie macie gdzieś pod ręką takiego wniosku żeby przesłać faxem, bo ja ostatnio byłam w swoim oddziale ale nie miał kto go znaleźć :(:( Quote
asiek Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 Niestety ja takowego nie posiadam a do zwiazku najwczesniej wybiore sie moze w przyszlym tygodniu Quote
coco Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 [quote name='arima']Dostałam dziś to na maila [URL="http://www.fci.be/affixes.asp?lang=en&sel=8"]http://www.fci.be/affixes.asp?lang=en&sel=8[/URL] Super, duże ułatwienie przy wymyślaniu:)) Mój już tam jest[/quote] [B][I]A można nieco jaśniej :oops: ??? Z tłumaczeniem na polski :oops: ???[/I][/B] [B][I]My English is very very bad :oops: .......[/I][/B] Quote
arima Posted February 16, 2006 Author Posted February 16, 2006 Coco tam nie musisz nic rozumieć- naciskach tylko na literke która Ciebie interesuje i sprawdzasz czy jest albo nie ma przydomek jaki sobie wymyśliłeś Quote
coco Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 [B][I]Uff :roll: ! To jednak zrozumiałem :oops: ![/I][/B] [B][I]Dzięki WIELKIE :multi: !!![/I][/B] Quote
coco Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 [B][I]No i masz Ci los :angryy: !!! Niech to jasny szlag....... Mój przydomek zajęty, drugi pieczołowicie wymyślony i skrywany również :placz: :angryy: :placz: ....... [/I][/B] [B][I]I co ja teraz, biedny robaczek, pocznę :oops: ???!!![/I][/B] Quote
jo-jo Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 [quote name='asiek']Niestety ja takowego nie posiadam a do zwiazku najwczesniej wybiore sie moze w przyszlym tygodniu[/quote] ja to Ci zazdroszcze :roll: ja mam ten problem bo do Łodzi mi nie podrodze więc będe musiała spróbować wszystko faxowo pocztowo załatwic :roll: [quote name='Kika']Nie macie gdzieś pod ręką takiego wniosku żeby przesłać faxem, bo ja ostatnio byłam w swoim oddziale ale nie miał kto go znaleźć :-(:-([/quote] na stronie Związku Głównego masz w regulamiach i formularzach do wydruku ;-) Quote
arima Posted February 16, 2006 Author Posted February 16, 2006 [quote name='coco'][B][I]No i masz Ci los :angryy: !!! Niech to jasny szlag....... Mój przydomek zajęty, drugi pieczołowicie wymyślony i skrywany również :placz: :angryy: :placz: ....... [/I][/B] [B][I]I co ja teraz, biedny robaczek, pocznę :oops: ???!!![/I][/B][/QUOTE] będziesz wymyślał od nowa:evil_lol: Fajnie, że jest ta lista, bo inaczej byś wysłał tą swoją propozycje i czekał. Potem by wróciła i miałbyś robote od nowa Quote
coco Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 [B][I]No tak, ale to były takie przydomki superowskie, że ja nie chcę innych:placz: !!![/I][/B] Quote
arima Posted February 16, 2006 Author Posted February 16, 2006 To postaraj sie dodać kilka literek albo słówko i może przejdzie Quote
Cathedral Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 Jakie hodowle są w niej uwzgldnione? Zimnych Nosków np. nie ma. Quote
Honey Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 Ale lista nie jest pełna. Ja nie widzę ani swojego zarejestrowanego w FCI przydomka, ani tego, który miałam wcześniej a FCI odmówiło rejestracji twierdząc, że taki już u nich jest zarejestrowany.... Quote
Honey Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 A - jeszcze jedno. Zwróćcie uwagę, że niektóre przydomki jednak się powtarzają. Quote
Kika Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 [quote name='jo-jo']ja to Ci zazdroszcze :roll: ja mam ten problem bo do Łodzi mi nie podrodze więc będe musiała spróbować wszystko faxowo pocztowo załatwic :roll: na stronie Związku Głównego masz w regulamiach i formularzach do wydruku ;-)[/quote] DZięęęęęęęęęęęki dobra duszo!!! Quote
jo-jo Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 [quote name='Kika']DZięęęęęęęęęęęki dobra duszo!!![/quote] od czego wkońcu tu jestem ;-)) ja sama będe rejstrować ale na szczęści mojego przydomka póki co odpoukc nima a wiadomo chce od razu z FCI mieć 8) tylk ojak tu do Łodzi dotrzec Quote
Kika Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 To co mi jo-jo przypomina jest dla starych wniosków w ZKwP - tak mi się coś o uszy obiło,że to inna forma. Quote
jo-jo Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 [quote name='Kika']To co mi jo-jo przypomina jest dla starych wniosków w ZKwP - tak mi się coś o uszy obiło,że to inna forma.[/quote] nie wiem ja wiem że taki mozna wysyłać do Związku podobno! nie jestem pewna... [quote name='karenina']Niektore sie dubluja to fakt..[/quote] a przypadkiem nie dublują się te które sa z rżnych krajów ?? Quote
tufi Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 Mojego na razie nie ma, moze jutro uda mi sie dotrzec do ZK i zglosic do FCI nazwe :) Quote
Kika Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 [URL="http://zkwp-chorzow.aleson.net/06przydom.html"]http://zkwp-chorzow.aleson.net/06przydom.html[/URL] Tu jest nowy druk zgłoszenia przydomka. Powiedzcie , co się dziej jeżeli już taki przydomek lub bardzo zbliżony jest na liście? Quote
melinda:-) Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 ja mam pytanko bo złozyłam dwa tygodnie temu o wydanie przydomka i tak szukałam w tym spissie i niestey dwa sie znalazły szkoda bo podobały mi sie...:razz: o ale napisałm piec przydomków wiec ktorys z listy razcej zostanie przyjety....chociaz tak szukałam znajomych przydomka i nie znalałam czy to sa stare aktualizacje? czy jak... dzieki za odpowiedz Quote
jo-jo Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 jeżeli taki juz jest to Ci cofają i musisz inny wymyślać co trwa dwa razy dłuzej (sprawy papierkowe8)) mojego na szczęście nie ma bo typowo polski 8) Quote
jo-jo Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 [quote name='melinda:-)']ja mam pytanko bo złozyłam dwa tygodnie temu o wydanie przydomka i tak szukałam w tym spissie i niestey dwa sie znalazły szkoda bo podobały mi sie...:razz: o ale napisałm piec przydomków wiec ktorys z listy razcej zostanie przyjety....chociaz tak szukałam znajomych przydomka i nie znalałam czy to sa stare aktualizacje? czy jak... dzieki za odpowiedz[/quote] o ile dorze zrozumiałam to pierwszy twoj wybrany jest już ale pozostałych nie ma ? jezeli tak to wybiorą oś z tych pozostałych 8) Quote
Recommended Posts