Jump to content
Dogomania

Maleńka Emi z lasu - miniaturka ogara :) MA DOM W WARSZAWIE :)

Recommended Posts

• Replies 263
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

malagos napisał(a):
Elizka, to co, przenosimy watek?........... :)

Myślę, że czas ewentualnego zapeszenia się skończył i można to uznać za udane zakończenie :) Zdjęcia śliczne ! Dobrze, że Emi ma psiego przyjaciela - to dobrze na nią wpłynie.

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

Hej, witajcie
Dzięki za pomięć, Tośka ma się świetnie, pełno jej wszędzie i męczy nas niemiłosiernie. Tylko pieszczoszki i mizianki, zakrawa to wręcz na molestowanie ;) Ale cóż, jak pies przytulaśny, nic nie poradzisz... Oboje z Frodem robią postępy we wzajemnych relacjach, mój ponurak nawet zaczął przejawiać inklinacje do zabawy, jeszcze się normalny pies z niego zrobi... Sceny jak na zdjęciu nie zdarzają się często, ale początki są obiecujące. Na długich, luźnych spacerach szaleństwo totalne, na toaletowe wychodziłem z Frodo na smyczy i Tosią luzem, ale zaczyna poszczekiwać na przechodniów, więc wróciliśmy do smyczy, wtedy jest grzeczna. Na smyczy chodzi bardzo ładnie, mimo 7 m, nie ma problemu z plątaniem linki. Jak zrobi się ciepło, na pewno Was odwiedzimy całą zgrają.
Póki co, pozdrawiam serdecznie.
Andrzej

Posted

Wracam z weekendowego dogo-odwyku i oczom nie wierzę:crazyeye: Toż to o moich 7 kg agresywnego psa takie miłe rzeczy piszą. Ojjjj - jak Emisia była agresywna to poprzednia jej właścicielka chyba była mocno niezrównoważona ...