tomcug Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Mam nadzieję, że psinka w końcu jest w swoim stałym domku. Na zawsze! Quote
eliza_sk Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 malagos napisał(a):Elizka, to co, przenosimy watek?........... :) Myślę, że czas ewentualnego zapeszenia się skończył i można to uznać za udane zakończenie :) Zdjęcia śliczne ! Dobrze, że Emi ma psiego przyjaciela - to dobrze na nią wpłynie. Quote
malagos Posted March 1, 2010 Author Posted March 1, 2010 Watek juz prznisiony przez Maupę. no, Emisko-Tosko, bez numerów i trzym sie kupy! :multi: :loveu: :p Quote
amica Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 Ale fajnie czytać takie wątki z happy endem !!!! Quote
malagos Posted March 28, 2010 Author Posted March 28, 2010 Hej, witajcie Dzięki za pomięć, Tośka ma się świetnie, pełno jej wszędzie i męczy nas niemiłosiernie. Tylko pieszczoszki i mizianki, zakrawa to wręcz na molestowanie ;) Ale cóż, jak pies przytulaśny, nic nie poradzisz... Oboje z Frodem robią postępy we wzajemnych relacjach, mój ponurak nawet zaczął przejawiać inklinacje do zabawy, jeszcze się normalny pies z niego zrobi... Sceny jak na zdjęciu nie zdarzają się często, ale początki są obiecujące. Na długich, luźnych spacerach szaleństwo totalne, na toaletowe wychodziłem z Frodo na smyczy i Tosią luzem, ale zaczyna poszczekiwać na przechodniów, więc wróciliśmy do smyczy, wtedy jest grzeczna. Na smyczy chodzi bardzo ładnie, mimo 7 m, nie ma problemu z plątaniem linki. Jak zrobi się ciepło, na pewno Was odwiedzimy całą zgrają. Póki co, pozdrawiam serdecznie. Andrzej Quote
malagos Posted March 28, 2010 Author Posted March 28, 2010 Tak, tak, o TEJ Emisi.......... Tylko to ostatnie zdanie pana Andrzeja mnie zaniepokoiło :diabloti: Quote
tomcug Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 malagos napisał(a):Tak, tak, o TEJ Emisi.......... Tylko to ostatnie zdanie pana Andrzeja mnie zaniepokoiło :diabloti: Jakoś nie dziwię się... Quote
eliza_sk Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Wracam z weekendowego dogo-odwyku i oczom nie wierzę:crazyeye: Toż to o moich 7 kg agresywnego psa takie miłe rzeczy piszą. Ojjjj - jak Emisia była agresywna to poprzednia jej właścicielka chyba była mocno niezrównoważona ... Quote
eliza_sk Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 PROSIMY O POMOC ... DT NA JUŻ dla psów z ŁAŃCUCHA - prawie BRARD i drugi mix: http://www.dogomania.pl/threads/182955-CYGI-i-FOX-CUDNY-prawie-BRIARD-i-mix-do-ZABRANIA-z-A-AA-CUCHA-z-INTERWENCJI-DT-na-CITO?p=14406544#post14406544 Quote
tomcug Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Życzę Wszystkim zdrowych , radosnych, spokojnych Świąt Wielkanocnych smacznego jajka, mokrego dyngusa i odpoczynku w rodzinnym gronie. Quote
Recommended Posts