agnieszka32 Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 Jaka ona jest niesamowicie szczęśliwa :loveu::loveu::loveu: Quote
Estrella Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 Nieładnie tak język pokazywać koleżance :evil_lol: Cudne fotki, Ricie trafił się wspaniały domek :multi::multi: Quote
elapieczus1 Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 witam,pozdrawiam i zapraszam moze ktoś się skusi http://www.dogomania.pl/threads/194904-HITY-KSIĄŻKOWE-NA-SKARPETĘ-IM-TALCOTT-do-30-listopada Quote
Igiełka Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 Ritka ma najlepszy dom pod słońcem :lol: Lazy co tam nowego u Was słychać? ;) Quote
LAZY Posted February 3, 2011 Author Posted February 3, 2011 Hej:) Poza moją ciążą nic nowego się nie dzieje;) Ritka jest cudowna! Musze Wam w końcu jakieś zdjecia wstawić, bo pomyślicie że ja sprzedałam. Z moją sunią dobrze się dogadują i nie ma problemy ze wspólnym spedzaniem czasu. Trzeba oczywiście moją wariatkę pilnować, bo potrafi na Ritę warknąć, ale póki co obyło się bez rozlewu krwi:) Quote
Igiełka Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 To gratuluję :loveu: Bardzo cieszę się ze u Was wszystko dobrze. :lol: Ciotka zdjęcia obowiązkowe :lol: Quote
LAZY Posted April 7, 2011 Author Posted April 7, 2011 Mam kilka zdjęć:) Ritka generalnie czuje się dobrze. Co prawda ma gorsze dni (aktualnie teraz), kiedy nie chce wychodzić z domu, jest osowiała i jakaś taka wystraszona. Ale jak się odblokowuje to szaleje po mieszkaniu jak pijany zając, na spacerze ładnie bawi się z psami i nikt by nie powiedział, ze to taki strachliwy psiak. Pozdrawiamy! Quote
agnieszka32 Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 Tylko pozazdrościć Ricie takiego wspaniałego domu! LAZY, a jak Ty się czujesz? Będzie dziewczynka, czy chłopiec? ;) Quote
LAZY Posted April 9, 2011 Author Posted April 9, 2011 agnieszka32 napisał(a):Tylko pozazdrościć Ricie takiego wspaniałego domu! LAZY, a jak Ty się czujesz? Będzie dziewczynka, czy chłopiec? ;) Ja czuję sie już OK. A będzie chłopiec:) Quote
Igiełka Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 Ritka zadowolona i szczęśliwa :) Lazy to super że czujesz się dobrze :) Quote
mysza 1 Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 Bardzo się cieszę, że Ritce tak się poszczęściło ;) A synka serdecznie gratuluję :) Quote
Recommended Posts