Smyku Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 W moim odczuciu to Firunia taka księżniczka jest . Tu nie - bo się ufyflam . Tu nie - bo pomoczę łapki . Nie dotykaj mnie bo mnie pobrudzisz . Patrz na mnie , podziwiaj mnie i mnie kochaj . Quote
majqa Posted September 20, 2011 Author Posted September 20, 2011 [quote name='mala_czarna']Na jedną sunię to ja już mam chrapkę. Zabrałabym ją choćby dziś ;) Gdyby podpowiedź była potrzebna to dodam, że w domu sama mam szorściaka :)[/QUOTE] Hi, hi... Firusia jest "nieoddawalna". ;-) Wielotygodniową batalię o nią stoczyłam z mężem nim się ugiął i popędziliśmy po nią do Opola. :-) Warto było! Chibbba, że chodzi o Cacolka ale on raczej tesh już jest nasz. ;-) [quote name='Smyku']W moim odczuciu to Firunia taka księżniczka jest . Tu nie - bo się ufyflam . Tu nie - bo pomoczę łapki . Nie dotykaj mnie bo mnie pobrudzisz . Patrz na mnie , podziwiaj mnie i mnie kochaj .[/QUOTE] I zapomniałaś dodać: Pozwól mi kraść karmę, zagryzać Jolce ogon i bulgotać na koty. ;-) Quote
Smyku Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 A to już jest konfabulacja . Nie o księżniczce mówisz . Quote
majqa Posted September 20, 2011 Author Posted September 20, 2011 Tia... już ja znam jej możliwości. :-) Quote
majqa Posted September 21, 2011 Author Posted September 21, 2011 Dziś porcja mniej smutnych wieści... 1. Niunia - rozbestwiona do granic. Do tego broni mieszkania jak lew. Jakoś nie widzę, by tam wszedł poza Gutkiem inny pies. Za jakiś jeszcze czas nie wejdzie pewno i obcy człowiek. 2. Zorro, no... ten przegiął. Po pierwsze prawie przyciął mi język, odbija się z czterech łap niczym koza, podskakuje (generalnie na mnie skacze na okrągło) i osiąga max wyżyny, zatem z łatwością zarobiłam w brodę. Po drugie... przesadził ogrodzenie na wybiegu (prawie 170cm), względnie niższą od niego furtkę (ok. 158cm) i... zastałam go z miną niewiniątka z drugim samcem. Zamarłyśmy z mamą ale weszłam do nich jakby to był normalny widok, nie panikowałam z rozdzielaniem, pobyłam z nimi, dopuściłam Klarę i Niunię, potem podstępem, pokojowo rozparcelowałam chłopaków. Cóż... już o wybiegu mogę dla niego zapomnieć, tam widać nuda, a pod naszym oknem atrakcje więc stamtąd będzie nawiewał w atrakcyjniejszy rejon. 3. Mania - miała odpał :angryy:, pogoniła Zorana (choć się przecież miło poznali). Nie mocno = bezkrwawo złapała go za kostkę i generalnie było tak jak na czeskim filmie. Zoran spierniczał, Mania z postawionym żaglem, szczekając jak opętana, ledwo dysząc, goniła Zorana, jak goniłam Manię, a jednocześnie Mania nie dawała się złapać. Do tego wszystkiego Cześka robiła za tło zadymowe. :angryy: Myślałam, że eksploduję i płuca wypluję. Dorwałam po dłuższym czasie małą gnidę i szczekająco - warczącą odniosłam do domu (w powietrzu chciała wracać na pole boju :shake:). Quote
Isadora7 Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 [quote name='Smyku']W moim odczuciu to Firunia taka księżniczka jest . [COLOR=red]Tu nie - bo się ufyflam . Tu nie - bo pomoczę łapki . Nie dotykaj mnie bo mnie pobrudzisz . Patrz na mnie , podziwiaj mnie i mnie kochaj [/COLOR].[/QUOTE] [quote name='majqa']Hi, hi... Firusia jest "nieoddawalna". ;-) Wielotygodniową batalię o nią stoczyłam z mężem nim się ugiął i popędziliśmy po nią do Opola. :-) Warto było! Chibbba, że chodzi o Cacolka ale on raczej tesh już jest nasz. ;-) I zapomniałaś dodać: [COLOR=red]Pozwól mi kraść karmę,[/COLOR] zagryzać Jolce ogon i [COLOR=red]bulgotać na koty[/COLOR]. ;-)[/QUOTE] czyżbyście o mojej TYMCZASOWICZCE Gandze rozprawiały? [quote name='Smyku']A to już jest konfabulacja . Nie o księżniczce mówisz .[/QUOTE] Ooo widzisz to samo pomyślałam [quote name='majqa']Dziś porcja mniej smutnych wieści... 1. Niunia - rozbestwiona do granic. Do tego broni mieszkania jak lew. Jakoś nie widzę, by tam wszedł poza Gutkiem inny pies. Za jakiś jeszcze czas nie wejdzie pewno i obcy człowiek. 2. Zorro, no... ten przegiął. Po pierwsze prawie przyciął mi język, odbija się z czterech łap niczym koza, podskakuje (generalnie na mnie skacze na okrągło) i osiąga max wyżyny, zatem z łatwością zarobiłam w brodę. Po drugie... przesadził ogrodzenie na wybiegu (prawie 170cm), względnie niższą od niego furtkę (ok. 158cm) i... zastałam go z miną niewiniątka z drugim samcem. Zamarłyśmy z mamą ale weszłam do nich jakby to był normalny widok, nie panikowałam z rozdzielaniem, pobyłam z nimi, dopuściłam Klarę i Niunię, potem podstępem, pokojowo rozparcelowałam chłopaków. Cóż... już o wybiegu mogę dla niego zapomnieć, tam widać nuda, a pod naszym oknem atrakcje więc stamtąd będzie nawiewał w atrakcyjniejszy rejon. 3. Mania - miała odpał :angryy:, pogoniła Zorana (choć się przecież miło poznali). Nie mocno = bezkrwawo złapała go za kostkę i generalnie było tak jak na czeskim filmie. Zoran spierniczał, Mania z postawionym żaglem, szczekając jak opętana, ledwo dysząc, goniła Zorana, jak goniłam Manię, a jednocześnie Mania nie dawała się złapać. Do tego wszystkiego Cześka robiła za tło zadymowe. :angryy: Myślałam, że eksploduję i płuca wypluję. Dorwałam po dłuższym czasie małą gnidę i szczekająco - warczącą odniosłam do domu (w powietrzu chciała wracać na pole boju :shake:).[/QUOTE] Izuniu a teraz podaj szybko definicję NUDY :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :cool1: Quote
majqa Posted September 21, 2011 Author Posted September 21, 2011 Myślę, że w kwestii Gangusi :loveu: to są czcze pomówienia. :evil_lol: Nuda, nuda... Kiedyś znałam to słowo. :???: :megagrin: Quote
emilia2280 Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 [quote name='Marycha35']Jolata do schrupania:) Reszta....też:) A Firusia smutek, faktycznie...ech, kochane są te bidy takie, że szkoda gadać.[/QUOTE] A o Jolanté to ja bym chyba powalczyla i dla siebie já zarezerwowala - jako swojá ulubienicé ;p Quote
majqa Posted September 21, 2011 Author Posted September 21, 2011 [quote name='emilia2280']A o Jolanté to ja bym chyba powalczyla i dla siebie já zarezerwowala - jako swojá ulubienicé ;p[/QUOTE] Jola jest cudna. Niby się wszystko wie o własnym psie, a tu gie prawda. Dotąd wiedziałam, że jest wysoko reaktywna, bojowa, szybko się nakręca itd..., a tu, proszę, błąd... Poznaję ją od innej strony i jestem zdumiona. Znosi cyrki Cackowe, nie skroiła (odpukać) dotąd Cześki, która ją zdrowo okłada abażurem i Jola ma dość, kolejne moje wprowadzanie kotów poszło gładko... Bardzo kochana, mega cierpliwa, rozumna i przystosowująca się do nowych rzeczy sunia. Jak sobie pomyślę, że mogła wylądować w schronisku, brr.... Ona staje, patrzy mi w oczy, ja jej, durnie, bo durnie, robię wykład, że nie wolno, bo... (tak jakby to miało pomóc), kolejno komendy, powtarzanie i jakoś to się kręci. Jola wie, że jak proszę to już naprawdę musi być w tym coś i należy odpuścić. Quote
Asior Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 [quote name='Isadora7']To podrzuć linka jak znajdziesz muzyczkę do wycia[/QUOTE] ja mam dużo, jak coś ;) ale Wy trochę w innej gustujecie... [quote name='Isadora7']I nam go brakuje, aczkolwiek Tobie najbardziej. Ale ja tak bym chciała miec nadal możliwość wypowiadania sie na temat jego fryzur i krągłosci - uwierz gdybynm mogła machnać różdżką.[/QUOTE] no dokładnie.... zwłaszcza na temat jego krągłości :roll: Quote
majqa Posted September 21, 2011 Author Posted September 21, 2011 [quote name='Asior'](...) no dokładnie.... zwłaszcza na temat jego krągłości :roll:[/QUOTE] Chciał nie chciał ten temat jest już przeszłością. Quote
Isadora7 Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 [quote name='Asior']ja mam dużo, jak coś ;) ale Wy trochę w innej gustujecie... [/QUOTE] A co Ty wiesz w jakiej ja gustuję... :evil_lol: [quote name='Asior'] no dokładnie.... zwłaszcza na temat jego krągłości :roll:[/QUOTE] echhh nooo smuteczek [quote name='majqa']Chciał nie chciał ten temat jest już przeszłością.[/QUOTE] Niestety, bierzemy kopa i lecimy dalej w końcu dla innych też trzeba żyć a kragłości tez mamy np Maniowe. :evil_lol: Quote
Asior Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 [quote name='majqa']Chciał nie chciał ten temat jest już przeszłością.[/QUOTE] ale zawsze będzie można miło powspominać :( Quote
majqa Posted September 21, 2011 Author Posted September 21, 2011 [quote name='Isadora7'](...) a kragłości tez mamy np Maniowe. :evil_lol:[/QUOTE] Uważaj, stąpasz po cienkim lodzie. :lmaa: Quote
Asior Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 [quote name='Isadora7'] a kragłości tez mamy np Maniowe. :evil_lol:[/QUOTE] noo fakt, chyba niewiele zajmie jej czasu dorównanie "bratu", już Majka się o to postara :roll: Quote
majqa Posted September 21, 2011 Author Posted September 21, 2011 Poczekajcie no Wiedźmy, niech tylko się w sobie pozbieram i odwinę... Quote
Asior Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 [quote name='majqa']Poczekajcie no Wiedźmy, niech tylko się w sobie pozbieram i odwinę...[/QUOTE] no nieee, no nieee.. my ją tak ostrożnie, ugłaskujemy, chwalimy, ze jeszcze sunia nie dorasta Remkowi do pięt z tuszczykiem a Ona nam tak?? od wiedźm wyzywa??? ehhhh co za człowiek, noooo :shake: Quote
Isadora7 Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 [quote name='majqa']Poczekajcie no Wiedźmy, niech tylko się w sobie pozbieram i odwinę...[/QUOTE] [B]Ten to aż sie przewrócił ze śmiechu jak usłyszał takie dictum[/B] [IMG]http://lh3.ggpht.com/_qOfX99uDvNQ/TArHJlJ2cwI/AAAAAAAALmY/nluKP76e37M/010105roll_1.gif[/IMG] [IMG]http://img15.imageshack.us/img15/7798/dsc0447g.jpg[/IMG] Quote
majqa Posted September 21, 2011 Author Posted September 21, 2011 To jest znak, że małymi kroczkami dochodzę do siebie... ;-) Quote
Isadora7 Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 [quote name='majqa']To jest znak, że małymi kroczkami dochodzę do siebie... ;-)[/QUOTE] [B] Taka informacja jest naTENtychMIAST przekazywana poczta pantoflową...[/B] [IMG]http://img5.imageshack.us/img5/3134/dsc0450y.jpg[/IMG] Quote
Asior Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 Isadora.... jak Ci życie miłe, to przestań się nabijać z moich piesów :nono: Quote
Isadora7 Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 [quote name='Asior']Isadora.... jak Ci życie miłe, to przestań się nabijać z moich [COLOR=red][B]piesów[/B][/COLOR] :nono:[/QUOTE] Przepraszam z czego???????????? Quote
Marycha35 Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 O cholera, a mnie Emilka chce Jolantę skubnąć w ulubienicach, nie nie nie;) Moja ci ona!!!:) Quote
Asior Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 [quote name='Isadora7']Przepraszam z czego????????????[/QUOTE] PRZEPRASZAM, ale chyba pomyliły Ci się wątki .... :mad::mad::mad: Tu nabijamy się z grubasów Majkowych a nie z moich pięknych idealnie gabarytowych pieseczków .. o!! I niech ktoś ją ode mnie zabierze tą wredną babę, bo na "fejsbuku" się na mnie wyżywa :placz: Quote
Isadora7 Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 Gabarytowe to może są, ale czy aby napewno pieseczki :grin::grin::grin: Psy to ma Izunia, wiec zobacz jak wygla pies. Quote
Recommended Posts