Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Smyku']Iza mogę przyjechać i zostać na jeden dzień w kocim pokoju ?
Nie żartuję , tak mi się marzy cisza , spokój i błogie lenistwo przez jeden dzień .
Jeszcze dobrze by mi zrobiło murmurando Łokera .[/QUOTE]
Jasneee, zapraszam, przeca wiesz!!! :-) A ten pokoik milusi jest, podłoga docieplana, w ogóle cieplutki, okna w miarę szczelne hałasowo...
Jednak nie da się połączyć tylko jednej rzeczy - kociego pokoju z Łokiem więc obejdziesz to tak... najpierw kociniec, potem murmurando! ;-)

• Replies 5.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Daje pierwsze miejsce dla hoteliku w okolicach Łodzi!!!!:B-fly::B-fly::klacz:nic dodać nic ująć psiny dopilnowane Dzięki Bogu wszystkie zdrowe,kociny mają jak w niebie i co tu pisać!!!:laola:Brawo Majciu za wielkie poświęcenie,wytrwałość i za serce te fanfary należą sie Tobie!!!!Super!:buzi::buzi::Rose::Rose:

Posted

[quote name='Smyku']No pięknie , widzę , że mam konkurencje .[/QUOTE]
Żadna z Was nie jest dla drugiej konkurencją. :-)
Obie jesteście jedyne w swoim rodzaju! :loveu: Niezastąpione! :loveu:

Posted

Konkurencje w sensie zajęcia mi miejscówki w kocim gabinecie .
Ale ja mam ugodowy charakter , Magija może być pierwsza , bo inaczej zrobi mi irokeza .
No albo różową spineczkę ( rózowe bllleeee)

Posted

[quote name='Marycha35']MIAU, dziękować:):):) Ale chatka supero! A ile ich tam urzęduje?[/QUOTE]
6! :-) Bolek, Lolek, Tola, Elżbieta, Franka, Ania. Reszta, czyli pozostała trójka (Kitka, Ryszard i Miluś) są na dole u mamy.

Posted

[quote name='Smyku']I taka deszczowa pogoda też pewnie swoje dokłada .[/QUOTE]
To jedno, drugie to problemy z fizjologią. No nic... to jeszcze nie "ten moment" ale on się zbliża coraz większymi krokami. Mama rozsypana, ja podobnie tyle, że zapiep.... po podwórku jak przecinak i to mi choć trochę zajmuje głowę. Koło czwartku wstępny termin przyjazdu kojcy.

Posted

Oj, dzionek miałam od... pierwszy raz od dawna pot zalewał mi całą twarz ale szłam z robotą jak burza. Dzielnie we wszystkim towarzyszyła mi Czesia. Zadbała w tzw. międzyczasie o cudowny dół, z którego wykopywany piach przyozdobił mamy okno. Ów dzionek zakończył się ogoleniem Klary i częściowo podgoleniem Misi, żeby się jej pupka nie odparzała.