majqa Posted July 16, 2011 Author Posted July 16, 2011 [quote name='Smyku']Iza mogę przyjechać i zostać na jeden dzień w kocim pokoju ? Nie żartuję , tak mi się marzy cisza , spokój i błogie lenistwo przez jeden dzień . Jeszcze dobrze by mi zrobiło murmurando Łokera .[/QUOTE] Jasneee, zapraszam, przeca wiesz!!! :-) A ten pokoik milusi jest, podłoga docieplana, w ogóle cieplutki, okna w miarę szczelne hałasowo... Jednak nie da się połączyć tylko jednej rzeczy - kociego pokoju z Łokiem więc obejdziesz to tak... najpierw kociniec, potem murmurando! ;-) Quote
sylwiaso Posted July 16, 2011 Posted July 16, 2011 Daje pierwsze miejsce dla hoteliku w okolicach Łodzi!!!!:B-fly::B-fly::klacz:nic dodać nic ująć psiny dopilnowane Dzięki Bogu wszystkie zdrowe,kociny mają jak w niebie i co tu pisać!!!:laola:Brawo Majciu za wielkie poświęcenie,wytrwałość i za serce te fanfary należą sie Tobie!!!!Super!:buzi::buzi::Rose::Rose: Quote
majqa Posted July 16, 2011 Author Posted July 16, 2011 Tiaaa, tiiilko, że u mnie to nie hotelik a jeno domuś i usz! :evil_lol: Quote
sylwiaso Posted July 16, 2011 Posted July 16, 2011 O właśnie Majciu nie hotelik!!!!!tylko ten KOCHANY DOMUS!!!:angel::iloveyou::angel::iloveyou: Quote
Magija Posted July 16, 2011 Posted July 16, 2011 Iza, pokój genialny, już widzę jeszcze ten wypasiony drapak - pięknie tam, wpadam na wakacje do kociego pokoju dobra? Quote
majqa Posted July 16, 2011 Author Posted July 16, 2011 [quote name='Smyku']No pięknie , widzę , że mam konkurencje .[/QUOTE] Żadna z Was nie jest dla drugiej konkurencją. :-) Obie jesteście jedyne w swoim rodzaju! :loveu: Niezastąpione! :loveu: Quote
Smyku Posted July 16, 2011 Posted July 16, 2011 Konkurencje w sensie zajęcia mi miejscówki w kocim gabinecie . Ale ja mam ugodowy charakter , Magija może być pierwsza , bo inaczej zrobi mi irokeza . No albo różową spineczkę ( rózowe bllleeee) Quote
Magija Posted July 17, 2011 Posted July 17, 2011 Smyku ja zajmuję środkową półkę drabiny - tą z michą bo ja bardzo lubię jeść Quote
majqa Posted July 17, 2011 Author Posted July 17, 2011 [quote name='Smyku']Ło rety Izuś , co to za mroczny avatar ?[/QUOTE] Czas na zmiany, a raczej na prawdziwą mnie! ;) Quote
Marycha35 Posted July 17, 2011 Posted July 17, 2011 Izuś, ale pycha pokój koci:):):) Ja jestem w Chińskim Horoskopie Kotem, mogę też wpaść??????????????????????:) Quote
majqa Posted July 17, 2011 Author Posted July 17, 2011 Jasne Maryś!!! :-) Koty będą uszczęśliwione! :-) Quote
Marycha35 Posted July 17, 2011 Posted July 17, 2011 MIAU, dziękować:):):) Ale chatka supero! A ile ich tam urzęduje? Quote
majqa Posted July 18, 2011 Author Posted July 18, 2011 [quote name='Marycha35']MIAU, dziękować:):):) Ale chatka supero! A ile ich tam urzęduje?[/QUOTE] 6! :-) Bolek, Lolek, Tola, Elżbieta, Franka, Ania. Reszta, czyli pozostała trójka (Kitka, Ryszard i Miluś) są na dole u mamy. Quote
Smyku Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 Do kociego apartamentu będziesz musiała zrobić listę kolejkową . Potforasy OK ? Quote
majqa Posted July 18, 2011 Author Posted July 18, 2011 Misia..., krótko trwało odbicie się od beznadziei. :-( Znów jest wyraźnie gorzej, tylko już brak sposobów ratowania. Quote
Smyku Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 I taka deszczowa pogoda też pewnie swoje dokłada . Quote
majqa Posted July 18, 2011 Author Posted July 18, 2011 [quote name='Smyku']I taka deszczowa pogoda też pewnie swoje dokłada .[/QUOTE] To jedno, drugie to problemy z fizjologią. No nic... to jeszcze nie "ten moment" ale on się zbliża coraz większymi krokami. Mama rozsypana, ja podobnie tyle, że zapiep.... po podwórku jak przecinak i to mi choć trochę zajmuje głowę. Koło czwartku wstępny termin przyjazdu kojcy. Quote
Marycha35 Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 6 kociakową miziam serdecznie!!! A reszta zwierza niech nie choruje. Quote
agaga21 Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 koci pokoik świetny :) iza, nie poznałam cię przez ten nowy avatarek! Quote
majqa Posted July 19, 2011 Author Posted July 19, 2011 ... bo nie ma to jak się zakapturzyć. :eviltong: Quote
Smyku Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 Łoki , Cacol , grzeczne chłopaki macie być , bo w tyłek ugryzę . Remiś zarazo , Ty też mógłbyś trochę odpuścić . Quote
majqa Posted July 19, 2011 Author Posted July 19, 2011 Oj, dzionek miałam od... pierwszy raz od dawna pot zalewał mi całą twarz ale szłam z robotą jak burza. Dzielnie we wszystkim towarzyszyła mi Czesia. Zadbała w tzw. międzyczasie o cudowny dół, z którego wykopywany piach przyozdobił mamy okno. Ów dzionek zakończył się ogoleniem Klary i częściowo podgoleniem Misi, żeby się jej pupka nie odparzała. Quote
Recommended Posts