Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Prima sort!!!!!
Ludziki przepraszam mam kobitę, coś strasznego, do wrzucenia na Czarne Kwiatki, ale nie mogę znaleźć. Czy macie link do tego wątku? Na te kwiaty? Gdzie szukać?

Posted

Macie, macie
[URL="http://www.dogomania.pl/threads/183865-Czarne-Kwiatki-czyli-na-kogo-warto-uwa%C5%BCa%C4%87.?p=16855946#post16855946"]http://www.dogomania.pl/threads/183865-Czarne-Kwiatki-czyli-na-kogo-warto-uwa%C5%BCa%C4%87.?p=16855946#post16855946[/URL]
Szukać? W subskrypcjach:cool3:

O, "zeszłyśmy się", Izunia!

Posted

No idę się pochlastać .
Magija już zauważyłam wczoraj moje ukochanie w różowej kokardce .
Nie dosyć ,że gołodupiec to jeszcze w różowym . Nie było niebieskiej ?
A z irokeza mój Michu się obśmiał .

Posted

[quote name='Smyku']No idę się pochlastać .
Magija już zauważyłam wczoraj moje ukochanie w różowej kokardce .
Nie dosyć ,że gołodupiec to jeszcze w różowym . [B]Nie było niebieskiej ?[/B]
A z irokeza mój Michu się obśmiał .[/QUOTE]

oczywiście, że była - tę wybrałam specjalnie z myślą o Tobie ;)

Posted

[quote name='Magija']oczywiście, że była - tę wybrałam specjalnie z myślą o Tobie ;)[/QUOTE]
W rzeczy samej, na tę okoliczność było wręcz konsylium. ;-)
Smyczku, sprofanowane? Dobrze, że nie widzisz, co z nim robi Czesia. ;-) To jest dopiero profanacja psiej męskości.

Posted

[quote name='sylwiaso']Majciu to nie są potfffforrrrry to aniołki!!!!zdjęcia słodziutkie psiaki jakie kochane i Czesiuchna miodzio![/QUOTE]
Czesia jest boska tylko [I]nieodklejalna[/I] ode mnie. ;-) W pt rano urządzam polowanie na jej kupę, idzie na badania lamblii. Jeszcze to muszę dopiąć.

Posted

[quote name='Smyku']Cześka będzie boska jak przestanie łazić po garach .[/QUOTE]
Już powoli przestaje. Wczoraj już jej nie ciągnęłam z Manią do doktora i... wróciłam, a tu spokój, nie narozrabiała. Cud? ;-)

Posted

[quote name='Smyku']Może wreszcie pierwszy malutki kroczek do normalności ?[/QUOTE]
Ona już wie, że jej nie zabraknie, że jej miseczka będzie pełna, że reszta jej niczego nie odbierze, a jeśli nawet dopadną jej miseczki to ona i tak się czarodziejsko napełni. Już się zdarzyło nawet, że nie dojadła, zostawiła, czyli odpuszcza wcinanie na zapas.

Posted

U majqi jak zwykle psiury piekne szczęśliwe...tylko mnie doszły słuchy,że...no właśnie...nie wiem jak to ująć co by mojemu informatorowi nie zaszkodzić...Ujmę to tak-"CZY KTOŚ MOGŁBY SIE ZAPYTAĆ CZY IZIE NIE TRZEBA POMÓC? I jeśli odpowiedź Izy będzie ,że "nie",nie wierzcie jej...

Posted

Eeee... Kaju?! :loveu: :mad: :oops:
Tego Świerszcza Informatora osobiście rozliczę z donosicielstwa :evil_lol:. I... bardzo proszę, by mi uwierzono, że nie tsha mi nic, gdyż...
Seee ładnie, powoli, reperuję niedoskonałości poprzez allegro. :lol:
Małymi (roz)kroczkami się udaje. :evil_lol: