Smyku Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 Irenko , się nie ciesz , bo masz przerypane . Jestem zazdrosna i Izunia już wie , że Cię ugryzę . Quote
majqa Posted September 1, 2010 Author Posted September 1, 2010 [quote name='Smyku']Irenko (...) Jestem zazdrosna i Izunia już wie , że Cię ugryzę .[/QUOTE] Mój Boże, żeby chociaż powód tej zazdrości był tego wart. Quote
irenaka Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 [quote name='Smyku']Irenko , się nie ciesz , bo masz przerypane . Jestem zazdrosna i Izunia już wie , że Cię ugryzę .[/QUOTE] Możesz gryźć:evil_lol:, od czasu, do czasu odzywają się we mnie masochistyczne skłonności i może mi się spodobać;). A tak poważnie, to ja mam nadzieję, że jak Izuś już ruszy w tango;), to i do Poznania dojedzie i nie tylko. [quote name='majqa']Mój Boże, żeby chociaż powód tej zazdrości był tego wart.[/QUOTE] A pewnie, że jest, Ty nasz Kochany Aniołeczku:loveu:, ja już transparent obwieszczający, że przyjeżdżasz szykuję i będę go dumnie na wątłej piersi nosić:evil_lol:. Jak humorki dzisiaj dziewczyny? Bo o zwierzaki nie pytam, pewnie jest tak jak u mnie, wszystkie śpią. Quote
majqa Posted September 1, 2010 Author Posted September 1, 2010 U nas w miarę. Jadzia leczona (walka z uszkami), co zupełnie nie przeszkadza jej w zapędach erotycznych wobec wykastrowanego, już rozwariowanego Milusia. Łódzkie towarzystwo znudzone, wpatrzone w drzwi i czeka na tatusia. Cóż, dziś się nie doczeka. Papuśki obdzielone, deser gratiskowy podany, a niunie nienasycone. Kocurek Ela ma się lepiej (leki w niego tłoczone). Quote
Asior Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 [quote name='irenaka']Ty się tak nie ciesz, kasę zbieraj na wykup wejściówki do mnie:evil_lol: Tylko Isadora wchodzi gratisowo, reszta stoi w kolejce, jak na koncert Stinga:evil_lol:[/QUOTE] ooooo NIE... ta zniewaga krwi wymaga!!! WEJDĘ ZA DARMOCHĘ a jak nie drzwiami to oknem... o!!! Quote
irenaka Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 [quote name='Asior']ooooo NIE... ta zniewaga krwi wymaga!!! WEJDĘ ZA DARMOCHĘ a jak nie drzwiami to oknem... o!!![/QUOTE] Nic a nic się nie bojem;). A jak chcesz wchodzić przez okno, to się pospiesz, właśnie mi rusztowania pod blokiem stawiają i będzie Ci łatwiej:evil_lol:. A gdzie GoniaP:loveu: Wróciła już z urlopu, czy jeszcze patrzy w gwiazdy?;) Quote
Isadora7 Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 [quote name='irenaka']Nic a nic się nie bojem;). A jak chcesz wchodzić przez okno, to się pospiesz, właśnie mi rusztowania pod blokiem stawiają i będzie Ci łatwiej:evil_lol:. A gdzie GoniaP:loveu: Wróciła już z urlopu, czy jeszcze patrzy w gwiazdy?;)[/QUOTE] Proponuję wymyśleć karniaka dla Goni musi publicznie zaśpiewać to.... [video=youtube;ZwZA_w6XiPc]http://www.youtube.com/watch?v=ZwZA_w6XiPc[/video] Quote
irenaka Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 [quote name='Isadora7']Proponuję wymyśleć karniaka dla Goni[/QUOTE] Dla Goni i dla Ciebie pewnie też, jak nie wydasz swojej tymczasowiczki w ciągu miesiąca;). Jakieś pomysły reszta dziewczyn ma, w sprawie karniaków? Quote
majqa Posted September 3, 2010 Author Posted September 3, 2010 [quote name='irenaka']Dla Goni i dla Ciebie pewnie też, jak nie wydasz swojej tymczasowiczki w ciągu miesiąca;). (...)[/QUOTE] Ja się zawyję, tymczasowiczkę Gangę? Dobry żart!!! :evil_lol: Quote
irenaka Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 [quote name='majqa']Ja się zawyję, tymczasowiczkę Gangę? Dobry żart!!! :evil_lol:[/QUOTE] No przecież mi Isadora napisała, że przyjedzie do mnie, jak wyda tymczasowiczkę, więc czekam cierpliwie. Ma miesiąc:evil_lol:. Quote
majqa Posted September 3, 2010 Author Posted September 3, 2010 Oj, to sobie poczekasz na Isadorkę. ;-) Quote
Isadora7 Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 [quote name='majqa']Ja się zawyję, tymczasowiczkę Gangę? Dobry żart!!! :evil_lol:[/QUOTE] [quote name='irenaka']No przecież mi Isadora napisała, że przyjedzie do mnie, jak wyda tymczasowiczkę, więc czekam cierpliwie. Ma miesiąc:evil_lol:.[/QUOTE] [quote name='majqa']Oj, to sobie poczekasz na Isadorkę. ;-)[/QUOTE] [B]Bardzo... ale bardzo kurde śmieszne ha ha ha[/B] Quote
majqa Posted September 3, 2010 Author Posted September 3, 2010 Łeee tam, zaraz śmieszne. Prawdziwe, ot co! ;-) Quote
Isadora7 Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 [quote name='majqa']Łeee tam, zaraz śmieszne. Prawdziwe, ot co! ;-)[/QUOTE] Wyraźnie zadymy szukasz :mad::mad::mad::megagrin::megagrin::megagrin: Quote
majqa Posted September 3, 2010 Author Posted September 3, 2010 Póki co Kochana to winna mi jesteś preparat na zajady. Dostaję śmiechowych ilekroć widzę lub słyszę zestawienie dwóch wyrazów [B]TYMCZAS[/B] i [B]GANGA[/B]. Taki z Gangi tymczas jak ze mnie dziewica. :roflt::roflt::roflt: Quote
Isadora7 Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 [quote name='majqa']Póki co Kochana to winna mi jesteś preparat na zajady. [...][/QUOTE] [SIZE=3][B]Mówisz i masz[/B][/SIZE]... :roflt::roflt::roflt: [IMG]http://www.aptekadomowa.com/images/produkty/Leki/Skora/lips_m.jpg[/IMG] Quote
majqa Posted September 5, 2010 Author Posted September 5, 2010 Tak, tak, moje kochane zwierzącia, tłumy ciotek u Was... :obrazic: Quote
Asior Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 ojtam ojtam tłumy sOM tylko cicho siedzimy, coby psów nie pobudzić..... Quote
majqa Posted September 5, 2010 Author Posted September 5, 2010 To Wam nie powiem, że jeszcze ze 2 godzinki wstecz mama była na etapie dokarmiania jeża, którego teraz jakoś zniewoliła żeby nocką nie poszpulował do psów (źle by skończył), a zapewne za dnia trafi do lasku. Jak się szelma do nas przedarła diabli wiedzą. Dziur w siatce nie ma, dołem no way. Quote
Asior Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 kurde Wy normalnie jak dr Dolitle "ście sOM" Quote
majqa Posted September 7, 2010 Author Posted September 7, 2010 To ja jeszcze zapraszam Smyczku tutaj ;-) : [url]http://www.dogomania.pl/threads/192265-Jamniczek-szor%C5%9Bciaczek-bez-imienia-bez-domu-bez-niczego....-RADOMSKO[/url]!!! [url]http://www.dogomania.pl/threads/192227-Kud%C5%82aczek-Bingo-w-BARDZO-Z%C5%81YM-STANIE-potrzebuje-PILNIE-pomocy[/url] Quote
Smyku Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 Izuniu , byłam tam już( czekam aż się sytuacja wyklaruje , mogę jedynie pomóc troszkę finansowo ) dlatego przyszłam tutaj odpocząć psychicznie . Quote
Recommended Posts