Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Smyku']Irenko (...) Jestem zazdrosna i Izunia już wie , że Cię ugryzę .[/QUOTE]
Mój Boże, żeby chociaż powód tej zazdrości był tego wart.

Posted

[quote name='Smyku']Irenko , się nie ciesz , bo masz przerypane .
Jestem zazdrosna i Izunia już wie , że Cię ugryzę .[/QUOTE]

Możesz gryźć:evil_lol:, od czasu, do czasu odzywają się we mnie masochistyczne skłonności i może mi się spodobać;).
A tak poważnie, to ja mam nadzieję, że jak Izuś już ruszy w tango;), to i do Poznania dojedzie i nie tylko.

[quote name='majqa']Mój Boże, żeby chociaż powód tej zazdrości był tego wart.[/QUOTE]

A pewnie, że jest, Ty nasz Kochany Aniołeczku:loveu:, ja już transparent obwieszczający, że przyjeżdżasz szykuję i będę go dumnie na wątłej piersi nosić:evil_lol:.

Jak humorki dzisiaj dziewczyny?
Bo o zwierzaki nie pytam, pewnie jest tak jak u mnie, wszystkie śpią.

Posted

U nas w miarę. Jadzia leczona (walka z uszkami), co zupełnie nie przeszkadza jej w zapędach erotycznych wobec wykastrowanego, już rozwariowanego Milusia. Łódzkie towarzystwo znudzone, wpatrzone w drzwi i czeka na tatusia. Cóż, dziś się nie doczeka. Papuśki obdzielone, deser gratiskowy podany, a niunie nienasycone. Kocurek Ela ma się lepiej (leki w niego tłoczone).

Posted

[quote name='irenaka']Ty się tak nie ciesz, kasę zbieraj na wykup wejściówki do mnie:evil_lol:
Tylko Isadora wchodzi gratisowo, reszta stoi w kolejce, jak na koncert Stinga:evil_lol:[/QUOTE]

ooooo NIE... ta zniewaga krwi wymaga!!!
WEJDĘ ZA DARMOCHĘ a jak nie drzwiami to oknem... o!!!

Posted

[quote name='Asior']ooooo NIE... ta zniewaga krwi wymaga!!!
WEJDĘ ZA DARMOCHĘ a jak nie drzwiami to oknem... o!!![/QUOTE]

Nic a nic się nie bojem;).
A jak chcesz wchodzić przez okno, to się pospiesz, właśnie mi rusztowania pod blokiem stawiają i będzie Ci łatwiej:evil_lol:.
A gdzie GoniaP:loveu: Wróciła już z urlopu, czy jeszcze patrzy w gwiazdy?;)

Posted

[quote name='irenaka']Nic a nic się nie bojem;).
A jak chcesz wchodzić przez okno, to się pospiesz, właśnie mi rusztowania pod blokiem stawiają i będzie Ci łatwiej:evil_lol:.
A gdzie GoniaP:loveu: Wróciła już z urlopu, czy jeszcze patrzy w gwiazdy?;)[/QUOTE]

Proponuję wymyśleć karniaka dla Goni musi publicznie zaśpiewać to....

[video=youtube;ZwZA_w6XiPc]http://www.youtube.com/watch?v=ZwZA_w6XiPc[/video]

Posted

[quote name='Isadora7']Proponuję wymyśleć karniaka dla Goni[/QUOTE]

Dla Goni i dla Ciebie pewnie też, jak nie wydasz swojej tymczasowiczki w ciągu miesiąca;).
Jakieś pomysły reszta dziewczyn ma, w sprawie karniaków?

Posted

[quote name='irenaka']Dla Goni i dla Ciebie pewnie też, jak nie wydasz swojej tymczasowiczki w ciągu miesiąca;). (...)[/QUOTE]
Ja się zawyję, tymczasowiczkę Gangę? Dobry żart!!! :evil_lol:

Posted

[quote name='majqa']Ja się zawyję, tymczasowiczkę Gangę? Dobry żart!!! :evil_lol:[/QUOTE]

No przecież mi Isadora napisała, że przyjedzie do mnie, jak wyda tymczasowiczkę, więc czekam cierpliwie. Ma miesiąc:evil_lol:.

Posted

[quote name='majqa']Ja się zawyję, tymczasowiczkę Gangę? Dobry żart!!! :evil_lol:[/QUOTE]

[quote name='irenaka']No przecież mi Isadora napisała, że przyjedzie do mnie, jak wyda tymczasowiczkę, więc czekam cierpliwie. Ma miesiąc:evil_lol:.[/QUOTE]

[quote name='majqa']Oj, to sobie poczekasz na Isadorkę. ;-)[/QUOTE]

[B]Bardzo... ale bardzo kurde śmieszne

ha

ha

ha[/B]

Posted

Póki co Kochana to winna mi jesteś preparat na zajady.
Dostaję śmiechowych ilekroć widzę lub słyszę zestawienie dwóch wyrazów [B]TYMCZAS[/B] i [B]GANGA[/B]. Taki z Gangi tymczas jak ze mnie dziewica. :roflt::roflt::roflt:

Posted

[quote name='majqa']Póki co Kochana to winna mi jesteś preparat na zajady.
[...][/QUOTE]

[SIZE=3][B]Mówisz i masz[/B][/SIZE]... :roflt::roflt::roflt:

[IMG]http://www.aptekadomowa.com/images/produkty/Leki/Skora/lips_m.jpg[/IMG]

Posted

To Wam nie powiem, że jeszcze ze 2 godzinki wstecz mama była na etapie dokarmiania jeża, którego teraz jakoś zniewoliła żeby nocką nie poszpulował do psów (źle by skończył), a zapewne za dnia trafi do lasku. Jak się szelma do nas przedarła diabli wiedzą. Dziur w siatce nie ma, dołem no way.

Posted

To ja jeszcze zapraszam Smyczku tutaj ;-) :

[url]http://www.dogomania.pl/threads/192265-Jamniczek-szor%C5%9Bciaczek-bez-imienia-bez-domu-bez-niczego....-RADOMSKO[/url]!!!

[url]http://www.dogomania.pl/threads/192227-Kud%C5%82aczek-Bingo-w-BARDZO-Z%C5%81YM-STANIE-potrzebuje-PILNIE-pomocy[/url]