Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Isadora7']Widać Remiś jest tak dobity i załamany, że nie korzysta z lusterek i wagi. [/QUOTE]
dziwisz się :cool3: ja na jego miejscu też bym nie zaglądała w lusterko :p

• Replies 5.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='majqa']Ciągnij temat, ciągnij... szybciej niż myślisz nawiedzę gród Kraka, wtedy nie odmówię sobie... ;-)[/QUOTE]

Asior spoko ja się chetnie tez do KrakuFFka wybiorę, w końcu po mieczu to moje rodzinne miasto. Damy rade

Posted

[quote name='majqa']Ciągnij temat, ciągnij... szybciej niż myślisz nawiedzę gród Kraka, wtedy nie odmówię sobie... ;-)[/QUOTE]

po pierwsze FFFcale się Ciebie nie boję, a po drugię sama myśl, zę udało by mi się Ciebie ściągnąć do Krakowa i Isadorkę jeszcze mnie napawa taką radością, że chyba się skuszę :p

Posted

[quote name='Isadora7'](...) jedna jędzowata tymczasowiczka, której wydaje się że to jej dom stały.[/QUOTE]
Ja bym jej tymczasowiczką nie określiła ale pewno coś źle zrozumiałam. :-)

Posted

[quote name='majqa']Mała chwila odwetowej rozkoszy. [IMG]http://www.dogomania.pl/images/smilies/roflmao.gif[/IMG][/QUOTE]
no bałłłdzo a nawet werybałłłłdzo śmieszne ha

ha

ha

Posted

[quote name='Asior']eeeehehhehehehheh
Isadorko, no ja bym jej nie oddawała... chyba serca nie masz myśląc, że gdzieś będzie jej lepiej niż u Cię :D[/QUOTE]

[B]Ty też [SIZE=7][COLOR=Red]PRZEGŁAŚ!!!!!![/COLOR][/SIZE][/B]

Posted

oj tam oj tam.. wielka mi rzecz.. naszczała.. a moja Majka wczoraj mi zasrała calą łazienkę i co???
a do tego moje dziecko które właśnie odpampersowuje, z luboscią mi sra na dywan.. za chiny nie chce usiąść do kupy na nocnik... pewnie na stojaka ma większe parcie :roll:
więc kurna nie narzekaj....

Posted

[quote name='Isadora7']Ta jędza dzisiaj znowu naszczała Rambiemu w kawalerce.[/QUOTE]
Różne są erotyczne skrzywienia. Bądź odrobinę wyrozumiała. ;-)

Posted

[quote name='Smyku']Remisiu , zablokowało mnie , ale już doszłam do siebie , lecę kupić majciochy .[/QUOTE]

Rozumiem zę zobaczymy fotencje Remisia w majtach? Ja już lecę po zapas pampersów.

Posted

[quote name='Smyku']Remisiu , zablokowało mnie , ale już doszłam do siebie , lecę kupić majciochy .[/QUOTE]
Ja Ci dam zablokowanie!!! :evil_lol:

Posted

Wskoczyłam tu sobie, żeby się poskarżyć:placz:.
Jedna taka:mad:;), z tego wątku obiecywała, że mi wyśle SMS . I nic:placz:.
Od wczoraj mam kciuki zaciśnięte, nerwy zszargane a to dziewczę:loveu: milczy. Niech się ktoś zlituje i napisze o której mam te kciuki zaciskać bo pracować nie mogę:placz:.