Asior Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 [quote name='Isadora7']Widać Remiś jest tak dobity i załamany, że nie korzysta z lusterek i wagi. [/QUOTE] dziwisz się :cool3: ja na jego miejscu też bym nie zaglądała w lusterko :p Quote
majqa Posted June 1, 2010 Author Posted June 1, 2010 Ciągnij temat, ciągnij... szybciej niż myślisz nawiedzę gród Kraka, wtedy nie odmówię sobie... ;-) Quote
Isadora7 Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 [quote name='majqa']Ciągnij temat, ciągnij... szybciej niż myślisz nawiedzę gród Kraka, wtedy nie odmówię sobie... ;-)[/QUOTE] Asior spoko ja się chetnie tez do KrakuFFka wybiorę, w końcu po mieczu to moje rodzinne miasto. Damy rade Quote
Asior Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 [quote name='majqa']Ciągnij temat, ciągnij... szybciej niż myślisz nawiedzę gród Kraka, wtedy nie odmówię sobie... ;-)[/QUOTE] po pierwsze FFFcale się Ciebie nie boję, a po drugię sama myśl, zę udało by mi się Ciebie ściągnąć do Krakowa i Isadorkę jeszcze mnie napawa taką radością, że chyba się skuszę :p Quote
Isadora7 Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Tylko pamiętaj ze ja jeżdzę zawsze z jamnikami, aktualnie z trzema. Dwoje rezydentów i jedna jędzowata tymczasowiczka, której wydaje się że to jej dom stały. Quote
majqa Posted June 1, 2010 Author Posted June 1, 2010 [quote name='Isadora7'](...) jedna jędzowata tymczasowiczka, której wydaje się że to jej dom stały.[/QUOTE] Ja bym jej tymczasowiczką nie określiła ale pewno coś źle zrozumiałam. :-) Quote
Isadora7 Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 [quote name='majqa']Ja bym jej tymczasowiczką nie określiła ale pewno coś źle zrozumiałam. :-)[/QUOTE] Grabisz sobie, oj grabisz:bad-word::bad-word::bad-word: Quote
majqa Posted June 1, 2010 Author Posted June 1, 2010 Mała chwila odwetowej rozkoszy. [IMG]http://www.dogomania.pl/images/smilies/roflmao.gif[/IMG] Quote
Isadora7 Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 [quote name='majqa']Mała chwila odwetowej rozkoszy. [IMG]http://www.dogomania.pl/images/smilies/roflmao.gif[/IMG][/QUOTE] no bałłłdzo a nawet werybałłłłdzo śmieszne ha ha ha Quote
Asior Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 eeeehehhehehehheh Isadorko, no ja bym jej nie oddawała... chyba serca nie masz myśląc, że gdzieś będzie jej lepiej niż u Cię :D Quote
Isadora7 Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 [quote name='Asior']eeeehehhehehehheh Isadorko, no ja bym jej nie oddawała... chyba serca nie masz myśląc, że gdzieś będzie jej lepiej niż u Cię :D[/QUOTE] [B]Ty też [SIZE=7][COLOR=Red]PRZEGŁAŚ!!!!!![/COLOR][/SIZE][/B] Quote
Isadora7 Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 [quote name='Isadora7'][B]Ty też [SIZE=7][COLOR=Red]PRZEGŁAŚ!!!!!![/COLOR][/SIZE][/B][/QUOTE] Ta jędza dzisiaj znowu naszczała Rambiemu w kawalerce. Quote
Asior Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 oj tam oj tam.. wielka mi rzecz.. naszczała.. a moja Majka wczoraj mi zasrała calą łazienkę i co??? a do tego moje dziecko które właśnie odpampersowuje, z luboscią mi sra na dywan.. za chiny nie chce usiąść do kupy na nocnik... pewnie na stojaka ma większe parcie :roll: więc kurna nie narzekaj.... Quote
majqa Posted June 1, 2010 Author Posted June 1, 2010 [quote name='Isadora7']Ta jędza dzisiaj znowu naszczała Rambiemu w kawalerce.[/QUOTE] Różne są erotyczne skrzywienia. Bądź odrobinę wyrozumiała. ;-) Quote
Smyku Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Remisiu , zablokowało mnie , ale już doszłam do siebie , lecę kupić majciochy . Quote
Isadora7 Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 [quote name='Smyku']Remisiu , zablokowało mnie , ale już doszłam do siebie , lecę kupić majciochy .[/QUOTE] Rozumiem zę zobaczymy fotencje Remisia w majtach? Ja już lecę po zapas pampersów. Quote
majqa Posted June 2, 2010 Author Posted June 2, 2010 [quote name='Smyku']Remisiu , zablokowało mnie , ale już doszłam do siebie , lecę kupić majciochy .[/QUOTE] Ja Ci dam zablokowanie!!! :evil_lol: Quote
Smyku Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 Czy mój kochany gołodup.ec został wyprzytulany ? Ała , nie bić leżącego . Quote
irenaka Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 Wskoczyłam tu sobie, żeby się poskarżyć:placz:. Jedna taka:mad:;), z tego wątku obiecywała, że mi wyśle SMS . I nic:placz:. Od wczoraj mam kciuki zaciśnięte, nerwy zszargane a to dziewczę:loveu: milczy. Niech się ktoś zlituje i napisze o której mam te kciuki zaciskać bo pracować nie mogę:placz:. Quote
irenaka Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 [quote name='majqa']Meldunek złożony. ;-)[/QUOTE] Jesteś KOCHANA, że znalazłaś czas. Dziękuję!!:loveu: Mocno, mocno zaciskam kciuki:thumbs: Quote
majqa Posted June 11, 2010 Author Posted June 11, 2010 O Ty Kochany Prześmiewco!!!! :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Recommended Posts