Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Smyku na taki tekst"zimno" też bym sprawdzała czy zima przyszła.
Czasami mam wrażenie że u innych już zima zawitała a u mnie ciągle jeszcze lato ;-)
Iza głaskanka dla futerek
A dla Was pozdrowienia z bydgoskiego autobusu :-)

Posted

Witaj Izuś , jesteście szczęśliwie wróceni ?
( doszły zdjęcia ?)
Przypominam , że też czekam na foty .
Dobrego dnia Wszystkim zyczę a zwierzyniec buziakuję w czółka .

Posted

Tak Kochana ale z bólem łba jak 150. :-( Jeszcze mi pewne zdarzenie go nasiliło, sprawa w toku.
Tak, foty mam, odpisałam Ci, o fotnięciu ogolonych kiciów pamiętam. :-)
Najpóźniej jutro zobaczysz nową odsłonę Bolka i Lolka. ;-)

Posted

To prawda. :-( 2-3 razy w miesiącu to reguła. Migrenowcem byłam od praktycznie zawsze. Przykłada się do tego również pochodzenie bólów od kręgosłupa szyjnego (wielopoziomowa dyskopatia), a że posiedziałam sobie w pt. i w nd. za kółkiem, doszły nerwy, doszedł upał, czyli wahnięcie pogody to i na efekt nie trzeba było długo czekać. ;-)
Aaa tak w ogóle... przyszedł ból to i pójdzie. Już z nim pogadałam jak trzeba. ;-)

Posted

Znajdę czas to się rozpiszę, bo Polcia wcale nie jest grzeczna. ;-) Mam kolejne naprawki krawieckie. Poza tym charczy jak krzyżówka yeti z kaukazem i morduje do oporu Czesławę, Niunię i Gabi. Generalnie to jest taka czwórca mordująca się na okrągło. Jedno staje się celem, reszta je zabija, a potem zmiana. Wszystko by było fajnie gdyby nie to wspólne ich rzężenie i jodłowanie Czesi. :shake:

Posted

Obecnie jest jeszcze gorzej. :roll:

Wczoraj zadrżałam o nóżkę Poli, bo bałam się, że grzmotnie o glebę. Otóż "z ósemki" w locie chciała zaatakować kark Gabi... Na szczęście kark ocalał, a Pola wylądowała właściwie. (Gabi za to przycelowała ją w tyłek.) Dzieją się tu, cholera, sceny dantejskie. :cool1: Nic tylko lać i patrzeć, czy równo puchnie. :evil_lol:

Posted

I śliczna i przekochana, a że killer... :eviltong: Poza tym bardzo jest "za" Maćkiem. Jego każdorazowy powrót to dla niej święto. Mizdrzy się do niego, wdzięczy, tuli, domaga pieszczot. Piękny to widok. :-)

Posted

[quote name='Marycha35']Izuś czy bida kolejna...?????[/QUOTE]

Tiaaa... :-(
W porannej wersji Maćka west na Rudzkiej. W obecnej, bo w sklepie zobaczyliśmy jego odpowiednik - york (i weź tu gadaj z mężczyzną o rasach i kolorach ;-)). Objeździliśmy na dwa podejścia kawał ale bidy niet. Albo ktoś dorwał choć była ponoć zbublona, zaniedbana albo też nie była jednak wyrzucona tylko z okolicznych domostw, ot tak sobie, wypuszczana. Względnie... bida poszła gdziesz szukać żarełka i spania. Przed Maćkiem dawała dyla. Jeszcze inny pan chciał mieć swój udział ale osiągał góra 2m zbliżenia i psina dawała w długą. Jutro oczywiście uzbrojony w akcesoria wabikowo - łapaniowe, zmieniając drogę do pracy Maciek tam podjedzie... Może malizna się pojawi.