Smyku Posted June 12, 2012 Posted June 12, 2012 Izuś nie wiem co to za cóóóś , co tam poszło . Mam tylko nadzieję , że nic głupiego . Przytulam i serdeczności przesyłam . Pozdrowienia dla M i M . Quote
majqa Posted June 12, 2012 Author Posted June 12, 2012 Nie, absolutnie nic głupiego. :-) Posłuży to cóóóś kociakom. :-) Quote
Smyku Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 U moich ulubieńców wszystko dobrze ? Pozdrawiamy i dobrego dnia życzymy . Quote
majqa Posted June 19, 2012 Author Posted June 19, 2012 (edited) Tak, wszystko w porządku poza tym, że zapycham jak przecinak. Kawał roboty było na powrót do zrobienia na działce, do tego obróbka kojcy, a piać od nowa idziemy z serią kąpieli i mokrego wyczesywania. Buchnęło gorąco i psy się rozbierają z szat. ;-) Mamy za sobą rundę odrobaczenia, odpazurkowywania kotów i wybranym pucowania uszków. :-) Aaaa... no i wreszcie, od paru dni, śpię na swoim łóżeczku w mojej budzie. :-) Polcia boi się tam wejść, ot tak, po prostu, więc śpiunia w kuchni na podusi. Aaaa no i również weszliśmy w tryb wypieków. Zaczęliśmy bawić się w swój chleb, a do tego wczoraj popełniłam pierwsze psie ciasteczka wątróbkowe. Wyszły bosko, zwierza ogarnął amok. :-) Edit: Się zaplątało w aparacie to i wstawiam... ;-) [IMG]http://img28.imageshack.us/img28/3002/p1140394.jpg[/IMG] Edited June 19, 2012 by majqa Quote
Smyku Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 A Polunia ładnie wszędzie zagojona ? Izuś narobiłaś mi apetytu tymi wątróbkowymi ciasteczkami . Zostało Tobie parę sztuk ? A odpalisz troszkę dla Niusia , gdyby zaskoczył i mógł jeść to wezmę przepis i też popełnię smaczki Mysiowi . U nas dzisiaj burzowo i deszczowo od rana , więc kibluję w domu do 12,30 i odpoczywam . Wam życzę dobrego dnia i dobrej pogody . Quote
majqa Posted June 20, 2012 Author Posted June 20, 2012 Lada chwila będę robić kolejny raz, na pewno wyślę, bo... eeee... wszystko mi prawie zniknęło. :-) Tak, wygojona. W paru miejscach na pewno zostaną blizny, których odrastająca ładnie sierść nie pokryje ale o to mniejsza. :-) Quote
Marycha35 Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 Już laptop żyw to i gadam:) Izuś jesteś wieeelka, stadko zadbane, wykąpane, odkarmione i jeszcze ciasteczka zrobione!!!! Nooo, szacun:) A Polcia do schrupania, te łapiny jak złożone, mistrzostwo subtelności:) Quote
majqa Posted June 21, 2012 Author Posted June 21, 2012 Ta subtelność potrafi podejść na bezczela i... opylać człowiekowi guziki, o innych stratach nie wspomnę. ;-) Od dwóch dni, ponieważ staje mi okoniem z powrotem do domu, ukatrupiam ją dworkowo, urzęduje po parę godzin. Dzięki temu, hihihi, chętniej wraca. Parę razy zrobiła mnie równo w lewo. Doszła do ganeczku i chodu z powrotem. ;-) Jej się pewno wydaje, że ja mam motorek w 4 literach i będę za nią zaiwaniać. Wczoraj ogoliłam Firę, bo się sypała jak stare, babcine palto trzymane w ryzach przez mole. Od razu odżyła. Potem była kąpielka i jest gut. :-) Quote
Marycha35 Posted June 21, 2012 Posted June 21, 2012 A to Polcia daje czadu:) Dobrze jej, spokojna, bezpieczna to się rozkręca;) I za to Izuś sto kilo dzięków!!!!!;) Quote
sylwiaso Posted June 21, 2012 Posted June 21, 2012 Cały "lasek"pozdrawia, mocno ściska,mizia itd wszystkie potffforaski i naszą ukochaną ciocię Majcie!!nie było mnie długo,ale wiem,że tu wszystko jest pod kontrolą.Majciu z całych sił prosze ukochać moją Trójcę! Quote
majqa Posted June 21, 2012 Author Posted June 21, 2012 Trójca ma się znakomicie i szaleje na potęgę. :-) Quote
Smyku Posted June 21, 2012 Posted June 21, 2012 Izuś chleb pieczesz w automacie ? ( Ja poszłam na łatwizne i kupiłam maszyne ) Quote
majqa Posted June 21, 2012 Author Posted June 21, 2012 Tak, w automacie choć [I]zasadzę się[/I] i na wersję piekarnikową. Czekam aż mi brat cioteczny podeśle sprawdzony przez niego przepis. Quote
majqa Posted June 24, 2012 Author Posted June 24, 2012 Są mi potrzebne, bom smutkiem zdjęta. Z mamą jest gorzej niż ustawa przewiduje... wyżera psom ciasteczka... :-( Łączy je z ogórkami małosolnymi i wpiernicza. :-( Brat, nim zdążyłam go wyhamować też się poczęstował i usłyszałam, że są pyszne. Zdębiał jak się dowiedział, co to jest. Quote
Smyku Posted June 24, 2012 Posted June 24, 2012 Michu kazali powiedzieć , żebyś się Mamą nie denerwowała , bo on jest lepszy . Wyżerał Myśkowi czekolade ( psią ) i dziwił się , że taka nie dobra . ( Dzisiaj miałam wizytę koleżanki wedle pana B , się zakochali tylko budę maja za małą . ) Quote
majqa Posted June 24, 2012 Author Posted June 24, 2012 Błahahahaha... :-) A my właśnie montujemy zaporę/ bramkę - metalową we wlocie do kuchni, czyli takie zabezpieczenie antyświrowo - segregacyjno - ułatwieniowe. ;-) Quote
Iljova Posted June 24, 2012 Posted June 24, 2012 Czy już tak źle że psiakom ich smakołyki niektórzy wyżerają ? Ale u Was wesoło :) Wygłaskaj ode mnie zwierzyniec Izuniu :) a Tobie i pozostałym życzę wspaniałego wieczoru i spokojnej nocy :) Quote
majqa Posted June 24, 2012 Author Posted June 24, 2012 Dziękuję Ilonko, pewno, że wygłaszczę. Miłego wieczoru i dla Ciebie. :-) Hihihi... nie no, na szczęście robię mamie, jak nie widzi, na okrągło pilota w lodówce i w garach. Dbam, by nie miała na co narzekać. Myślę, że turkuć podjadek wyszedł z niej tylko chwilowy. ;-) Quote
Iljova Posted June 24, 2012 Posted June 24, 2012 Też mam taką nadzieję że to chwilowe i nie wejdzie jej to w krew :-) Quote
majqa Posted June 24, 2012 Author Posted June 24, 2012 Fakt... ale cicho szaaa... też skubnęłam (sprawdzić, czy zwierzów nie otruję ;-)) i smakowałooo... :-) Wczoraj przed 24.00 prałam Łoka. Dziś mam chrapkę na Caca, bo on już w ogóle nie wygląda jak pies. Jeden, bojowo - warcząco - szalejący kłębek czegoś sierścią zwanego. ;-) Quote
Smyku Posted June 26, 2012 Posted June 26, 2012 Cacunio obrobione ? Twoje łapki całe ? Buziaki w czółko dla szarańczy . Quote
majqa Posted June 26, 2012 Author Posted June 26, 2012 Obróbka niestety się przesunęła na dziś. Muszę mieć drugą, sprawną, wypoczętą parę rąk do pomocy, a o to było trudno. ;-) Quote
majqa Posted June 26, 2012 Author Posted June 26, 2012 [IMG]http://img580.imageshack.us/img580/8523/p1140480.jpg[/IMG] Firuśka... [IMG]http://img98.imageshack.us/img98/5947/p1140481h.jpg[/IMG] Świerszcz Polcia... [IMG]http://img265.imageshack.us/img265/3863/p1140486b.jpg[/IMG] [IMG]http://img862.imageshack.us/img862/3482/p1140487.jpg[/IMG] Maniutek... [IMG]http://img232.imageshack.us/img232/1301/p1140490.jpg[/IMG] Quote
Recommended Posts