Asior Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 NIE WIERZCIE IRENCE!!! ONA WCALE nie jest GRUBA!!!! :cool3::shake: Quote
Isadora7 Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 [quote name='irenaka']Ja też:oops:. Nawet miałam zamiar MMSa wysłać do Majqi, niech zobaczy jakie mam oponki, ale nie mieszczą się na ekranie:evil_lol:[/QUOTE] Takiego mmsa chciałam też wysłać ale bałam się że Majdze jej pęknie telefon. Quote
Smyku Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 A wiecie dlaczego tu Majqi nie ma od wczoraj ? Wysłałam jej zdjęcie swojego śynusia i mamunia też była na fotce . Majqa od wczoraj leży i kwiczy . Quote
Isadora7 Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 [quote name='Smyku']A wiecie dlaczego tu Majqi nie ma od wczoraj ? Wysłałam jej zdjęcie swojego śynusia i mamunia też była na fotce . Majqa od wczoraj leży i kwiczy .[/QUOTE] Podeślij mi też to zdjęcię tez chcę pokwiczeć. Quote
irenaka Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 Poproszę sole trzeźwiące i coś na wzmocnienie. Pierwszy raz w życiu wklejam filmik na dogo.Masakra:evil_lol:. Nie wiem co źle robię, ale mam tylko link:-( [IMG]http://img638.imageshack.us/img638/2111/potffory.mp4[/IMG][video]http://img638.imageshack.us/img638/2111/potffory.mp4[/video] Quote
Isadora7 Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 Boooooski filmik, Mania i Remik w roli głownej cuuuudne Quote
Asior Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 bosz.. remis troszkę schudł :) Czyżby służyła mu dieta tatusiowa :D???? Quote
irenaka Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 Dorotko, czy ja mogę chcieć;) taki avatarek jak Twój:oops:? Quote
majqa Posted April 22, 2010 Author Posted April 22, 2010 Wszystkim "uwikłanym" dziękuję serdecznie za cudnego pluszaka Scoobiego!!! :-) :-) :-) Quote
Isadora7 Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 [quote name='irenaka']Dorotko, czy ja mogę chcieć;) taki avatarek jak Twój:oops:?[/QUOTE] Irenko bardzo prosze skoro ci się podoba takie wydanie gestu Kozakiewicza :):):) [quote name='majqa']Wszystkim "uwikłanym" dziękuję serdecznie za cudnego pluszaka Scoobiego!!! :-) :-) :-)[/QUOTE] Zaraz czyżby odbyłą się jakaś adopcja? A gdzie jego wątek? Quote
majqa Posted April 22, 2010 Author Posted April 22, 2010 No ja bym tego adopcją nie nazwała tylko wciśnięciem mi stwora, a że nie podpisywałam żadnego dokumentu to cóż... :siara: Quote
irenaka Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 [quote name='majqa']No ja bym tego adopcją nie nazwała tylko wciśnięciem mi stwora, a że nie podpisywałam żadnego dokumentu to cóż... :siara:[/QUOTE] Jasny gwint:mad:;), adopcja bez papierka i na dodatek bez wizyty przedadopcyjnej:crazyeye:;) Kto się ważył? Quote
irenaka Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 [quote name='Isadora7']Irenko bardzo prosze skoro ci się podoba takie wydanie gestu Kozakiewicza :):):) [/QUOTE] Czy komuś śmiał się nie podobać:cool3:? Majqa:loveu: czy to czasem, nie ten jegomość;) znalazł dzisiaj dom? [IMG]http://img683.imageshack.us/img683/8376/54613608.jpg[/IMG] Quote
Isadora7 Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 [quote name='irenaka']Jasny gwint:mad:;), adopcja bez papierka i na dodatek bez wizyty przedadopcyjnej:crazyeye:;) Kto się ważył?[/QUOTE] Myślę Irenko ze trzeba to zbadać, bo to skandal zęby adopcja z dogo szłą bez papierka, bez sprawdzenia domku. To ważne bo jak domek np ma skłonności do zaokrąglania? Ja myślę że trzeba pokusić sie o wizytę poadopcyjną bo jakos tak za idealnie mi to wygląda: [IMG]http://img96.imageshack.us/img96/5323/p1070071b.jpg[/IMG] Quote
majqa Posted April 22, 2010 Author Posted April 22, 2010 Ależ w rzeczy samej, to mój Scoobanek!!! :multi: :multi: :multi: Quote
irenaka Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 [quote name='majqa']Ależ w rzeczy samej, to mój Scoobanek!!! :multi: :multi: :multi:[/QUOTE] Twój Ci on? A czemu przy kompie pracuje?:cool3: Jasny gwint, dzieci wykorzystują i psy też:mad:;). Pewnie Ci pracę poprawia, wychodzi szydło z worka, jaka to kochająca pańcia:evil_lol:. Quote
irenaka Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 [quote name='Isadora7'] [B]To ważne bo jak domek np ma skłonności do zaokrąglania?[/B] Ja myślę że trzeba pokusić sie o wizytę poadopcyjną[/QUOTE] Na to nie wpadłam:evil_lol:. Niecne wykorzystywanie+ tuczenie = PILNA POADOPCYJNA!!!:evil_lol: Quote
Isadora7 Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 [quote name='irenaka']Na to nie wpadłam:evil_lol:. Niecne wykorzystywanie+ tuczenie = PILNA POADOPCYJNA!!!:evil_lol:[/QUOTE] Koniecznie trzeba grupę interwencyjną zrobić. Już się rozglądam. Quote
majqa Posted April 22, 2010 Author Posted April 22, 2010 [quote name='irenaka']Twój Ci on? A czemu przy kompie pracuje? (...) [/QUOTE] No seee wypraszam, to nie był mój komp. Scoobuś siedział wtedy w miejscu przerzutowym. A poza tym... małe zażalenie... Chciałam go przed momentem poprawić, złapałam za ucho i byłam bliska ataku serca, on wydaje odgłosy i póki się nie [I]powydawały [/I]nie szło tego zatrzymać!!!!!!!! Quote
Isadora7 Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 [quote name='majqa']No seee wypraszam, to nie był mój komp. Scoobuś siedział wtedy w miejscu przerzutowym. A poza tym... małe zażalenie... Chciałam go przed momentem poprawić, [B]złapałam za ucho[/B] i byłam bliska ataku serca, on wydaje odgłosy i póki się nie [I]powydawały [/I]nie szło tego zatrzymać!!!!!!!![/QUOTE] Irena widzisz? Specjalnie zacytowałam żeby nie dostało zaniku. Zobacz adopcja bez sprawdzenia i jeszcze przemoc stosowana. Quote
irenaka Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 [quote name='Isadora7']Irena widzisz? Specjalnie zacytowałam żeby nie dostało zaniku. Zobacz adopcja bez sprawdzenia i jeszcze przemoc stosowana.[/QUOTE] Widzę, widzę i oczom nie wierzę;).Za ucho go ciągnie, rozwala się w wyrze, mnie lewy półdupek już dawno spadł na podłogę. Sie wydało:evil_lol:. Zobaczymy jak po nocy się będzie tłumaczyć:cool3:. Quote
majqa Posted April 23, 2010 Author Posted April 23, 2010 A niby z czego siem tłumaczyć mam? ;-) Quote
Recommended Posts