Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='irenaka']Ja też:oops:.
Nawet miałam zamiar MMSa wysłać do Majqi, niech zobaczy jakie mam oponki, ale nie mieszczą się na ekranie:evil_lol:[/QUOTE]

Takiego mmsa chciałam też wysłać ale bałam się że Majdze jej pęknie telefon.

Posted

A wiecie dlaczego tu Majqi nie ma od wczoraj ?
Wysłałam jej zdjęcie swojego śynusia i mamunia też była na fotce .
Majqa od wczoraj leży i kwiczy .

Posted

[quote name='Smyku']A wiecie dlaczego tu Majqi nie ma od wczoraj ?
Wysłałam jej zdjęcie swojego śynusia i mamunia też była na fotce .
Majqa od wczoraj leży i kwiczy .[/QUOTE]

Podeślij mi też to zdjęcię tez chcę pokwiczeć.

Posted

Poproszę sole trzeźwiące i coś na wzmocnienie. Pierwszy raz w życiu wklejam filmik na dogo.Masakra:evil_lol:.
Nie wiem co źle robię, ale mam tylko link:-(

[IMG]http://img638.imageshack.us/img638/2111/potffory.mp4[/IMG][video]http://img638.imageshack.us/img638/2111/potffory.mp4[/video]

Posted

[quote name='irenaka']Dorotko, czy ja mogę chcieć;) taki avatarek jak Twój:oops:?[/QUOTE]

Irenko bardzo prosze skoro ci się podoba takie wydanie gestu Kozakiewicza :):):)

[quote name='majqa']Wszystkim "uwikłanym" dziękuję serdecznie za cudnego pluszaka Scoobiego!!! :-) :-) :-)[/QUOTE]

Zaraz czyżby odbyłą się jakaś adopcja? A gdzie jego wątek?

Posted

[quote name='majqa']No ja bym tego adopcją nie nazwała tylko wciśnięciem mi stwora, a że nie podpisywałam żadnego dokumentu to cóż... :siara:[/QUOTE]

Jasny gwint:mad:;), adopcja bez papierka i na dodatek bez wizyty przedadopcyjnej:crazyeye:;)
Kto się ważył?

Posted

[quote name='Isadora7']Irenko bardzo prosze skoro ci się podoba takie wydanie gestu Kozakiewicza :):):)
[/QUOTE]

Czy komuś śmiał się nie podobać:cool3:?

Majqa:loveu: czy to czasem, nie ten jegomość;) znalazł dzisiaj dom?

[IMG]http://img683.imageshack.us/img683/8376/54613608.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='irenaka']Jasny gwint:mad:;), adopcja bez papierka i na dodatek bez wizyty przedadopcyjnej:crazyeye:;)
Kto się ważył?[/QUOTE]

Myślę Irenko ze trzeba to zbadać, bo to skandal zęby adopcja z dogo szłą bez papierka, bez sprawdzenia domku. To ważne bo jak domek np ma skłonności do zaokrąglania?

Ja myślę że trzeba pokusić sie o wizytę poadopcyjną bo jakos tak za idealnie mi to wygląda:

[IMG]http://img96.imageshack.us/img96/5323/p1070071b.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='majqa']Ależ w rzeczy samej, to mój Scoobanek!!! :multi: :multi: :multi:[/QUOTE]

Twój Ci on? A czemu przy kompie pracuje?:cool3:
Jasny gwint, dzieci wykorzystują i psy też:mad:;).
Pewnie Ci pracę poprawia, wychodzi szydło z worka, jaka to kochająca pańcia:evil_lol:.

Posted

[quote name='Isadora7']
[B]To ważne bo jak domek np ma skłonności do zaokrąglania?[/B]

Ja myślę że trzeba pokusić sie o wizytę poadopcyjną[/QUOTE]

Na to nie wpadłam:evil_lol:.
Niecne wykorzystywanie+ tuczenie = PILNA POADOPCYJNA!!!:evil_lol:

Posted

[quote name='irenaka']Na to nie wpadłam:evil_lol:.
Niecne wykorzystywanie+ tuczenie = PILNA POADOPCYJNA!!!:evil_lol:[/QUOTE]

Koniecznie trzeba grupę interwencyjną zrobić. Już się rozglądam.

Posted

[quote name='irenaka']Twój Ci on? A czemu przy kompie pracuje? (...) [/QUOTE]
No seee wypraszam, to nie był mój komp. Scoobuś siedział wtedy w miejscu przerzutowym.
A poza tym... małe zażalenie... Chciałam go przed momentem poprawić, złapałam za ucho i byłam bliska ataku serca, on wydaje odgłosy i póki się nie [I]powydawały [/I]nie szło tego zatrzymać!!!!!!!!

Posted

[quote name='majqa']No seee wypraszam, to nie był mój komp. Scoobuś siedział wtedy w miejscu przerzutowym.
A poza tym... małe zażalenie... Chciałam go przed momentem poprawić, [B]złapałam za ucho[/B] i byłam bliska ataku serca, on wydaje odgłosy i póki się nie [I]powydawały [/I]nie szło tego zatrzymać!!!!!!!![/QUOTE]

Irena widzisz? Specjalnie zacytowałam żeby nie dostało zaniku. Zobacz adopcja bez sprawdzenia i jeszcze przemoc stosowana.

Posted

[quote name='Isadora7']Irena widzisz? Specjalnie zacytowałam żeby nie dostało zaniku. Zobacz adopcja bez sprawdzenia i jeszcze przemoc stosowana.[/QUOTE]

Widzę, widzę i oczom nie wierzę;).Za ucho go ciągnie, rozwala się w wyrze, mnie lewy półdupek już dawno spadł na podłogę. Sie wydało:evil_lol:. Zobaczymy jak po nocy się będzie tłumaczyć:cool3:.