Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pewno w duchu tak ale Sylwuś, te... cholery... nie mają czasu chyba na żadne wspominki. Co wyprawiają to mała bania. :-( Nic tylko w dupska lać. ;-)
Będę miała więcej czasu, napiszę, a tak w ogóle to zapraszam, sama zobaczysz jak się mają. :-)

Posted

I jak tu nie przeklinać??? :angryy:

Dzisiejsze dzieło Czesi...

[IMG]http://img208.imageshack.us/img208/2043/p1130375a.jpg[/IMG]

[IMG]http://img41.imageshack.us/img41/5673/p1130376.jpg[/IMG]

[IMG]http://img190.imageshack.us/img190/6076/p1130377.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='Smyku']A na jaki temat się dzisiaj wściekła ?
Nastąpiła zmiana w zakwaterowaniu ?
Przecież było już w miare dobrze .[/QUOTE]
Nie, zmiana żadna. Po prostu, przekrzywił się jej znów dekiel. :angryy:
Było dobrze i widać było nudno! :angryy:
Tak to ja mogę do usr... niewiadomej coś kupować, zabezpieczać, sprzątać.
Wczoraj, jakby tego było mało załatwiła pomarańczową zabawkę. Wyrzuciłam, otóż nie wszystko. Dziś jej, mam nadzieję reszta, wyszła z kupą.

Doigra się, kupię kaganiec i założę na ten durny pysk na zimę a zdejmę latem. :angryy:
Jak to zobaczyłam to zamarłam, poczułam ucisk za mostkiem, szczękościsk i bezdech.

I pomyśl, że ja bym ją wyadoptowała i ktoś w wychuchanym domku zastałby to co ja. Niejeden wpadłby w furię, zrobił głupolowi krzywdę, a dopiero potem pomyślał i może zapłakał (albo nad krzywdą głupola albo stanem sprzętów). :roll:

Posted

[quote name='Smyku']A masz jakieś pancerne pomieszczenie ?
Izuś , ona w innym domu by wylądowała na bruku po pierwszym swoim występie .[/QUOTE]
Niestety, nie mam ale zaczynam mieć plan, by kupić jakiś silos. ;-)
Właśnie dożynam Cześkę Zoranem tyle, że to taka robota głupiego, bo ona łapie coraz większą kondycję. :shake:

Posted

[quote name='Smyku']A do kompletu drugą waryjotke Klare jej daj .[/QUOTE]
A powiem Ci, że znów ją przeszmuglowałam na miejsce Hanki, przed dom i... nastała cisza! Skończyły się dźwięki rysowanej szyby. Owszem, puszczam ją z psami ale wraca na przód i... sukces. Klara ma Cześki dość, wymięka przy niej i ucieka od tej Pardubickiej na schody.

Posted

[quote name='Smyku']Spokojnego dnia bez żadnych ekscesów życzę .[/QUOTE]
A czy mogą być większe niż dotychczasowe? ;-) Ale... ale... dziękujemy i tego samego dla Was Smyku. :loveu:

Posted

Papu gotowe a ja wiszę w oknie .
Hanka ma się dobrze ?
Dawno nic nie było o Łokerze , nie slychać go w telefonie , eksmitowałaś go czy taki się zrobił ideał ?