Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Smyku']Zadzwonię jak trochę ochłonę i nie szantażuj mnie , że nie odbierzesz .
NAKARMIONY I MACHA OGONEM .[/QUOTE]
Jak mi miło to czytać. :-) Buziole w rozmajtany ogon.

Eeee, no zaraz to nie odbiorę, bo pędzę na podwyyyrko.

A potem :evil_lol: zależnie od rozwoju sytuacji :evil_lol:, odbiorę i łaskafffie wysłóham albo też rzeknę w fona:[I] Halo, halo, są jakieś zakłócenia, muszę się chyba rozłączyć. :eviltong:[/I]

Posted

[quote name='Smyku']Masz szczęście , przez tą nawijkę zejszło ze mnie powietrze .[/QUOTE]
Łooo jak się bałammm... ;-)

A z psich newsków. Łoker przytył w.. szyi (?). :-o
Obróżka stała, dziurka wiadoma i jakiś czas temu nieco za luźna, po przepięciu byłoby za ciasno, a że dziurki dość bliskie stwierdziłam, że nie robię pośredniej, bo i tak, gdyby spacer... zamienię obróżki i tyle. Wczoraj gmeranie w Łokerze, podkołderne gmeranie i... zgroza... jakoś ciaśniej niż zwykle. Fakt, że nie pokazywał, by mu brakowało tlenu ;) ale... Jeszcze myślałam, że może mąż źle zapiął (bo Cześka notorycznie rozbiera Łoka z obróżki) ale skądże. No nic, poluzowałam, znów jest zapas na kalorie.
Teraz już wiem, że to nie złudzenie, że jakoś tak ostatnio jak go nosiłam to Łoki wydawał się ciężkawy ale spisywałam to na karb zmęczenia i braku sił. Tak na oko też wygląda jak mały taranek, mini maszynka do zabijania ale na szczęście do wersji Mani mu daleko.

Niunia i mama... szaleństwo trwa nadal.
Kursowała dziś z Cześką i Zoranem, podpuszczała je i chodu, one ją dopadały, młynek, młynek i zmiana uciekającego.
I czego się dowiedziałam?
[I]- "No zobacz, nie no :placz:, muszę ją zaraz zabrać. One ją maltretują. Ona tego nie chce. Jest taka bez bezbronna. Oooo, docisnęły ją do siatki."
- "Mamo, czy ona wygląda na niezadowoloną?"
- "Nie, jeszcze nie ale nie wszystko dobrze widać. Ja czuję, że ona ma dość."
- "Jasne, jeszcze zamknie się w sobie."
[/I](W odpowiedzi spojrzenie Królowej Lodu.)

Tak z grubsza wyglądają nasze dialogi, dzień po dniu x razy na dzień.

Za to... jak dziś dałam smaczka Gutkowi i ryknęłam z bólu, bo oskalpował mi dwa palce, moja wrażliwa mama leżała na stole, ryjąc ze mnie bez skrupułów. W oczach współczucia zero.

Posted

Dała, dała...
Tola - wyniki morfo. się poprawiły znacznie.
Cukier buja się w określonych wysokich granicach więc ustawiona została 1 słownie kropla insuliny raz dziennie i pomiary, pomiary, pomiary przed, po, w szczycie działania insuliny... za to... Tola przemogła się z karmą diabetyczną, wreszcie ją wcina. Jest na chodzie, ma apetyty, sama pije.

Posted

Izus ,a Cacuniowi nie jest czasem juz zimno ??? daj prosze znac ;)
[URL="http://www.dogomania.pl/threads/216377-psie-kubraki-quot-na-miar%C4%99-quot-do-31.10"]http://www.dogomania.pl/threads/216377-psie-kubraki-quot-na-miar%C4%99-quot-do-31.10[/URL]

Posted

[quote name='Karilka']Izuś, wariatko najukochańsza ...musiałam tutaj zajrzeć :).[/QUOTE]
A witam, witam!!! :-)

Dziś jestem cała happy, bo... wczoraj kupiliśmy psiulom piłki nie do zarżnięcia - boomer ball. Skichają się, a nie zniszczą. Z Joli niemal duch uszedł, a piłka nawet nie draśnięta, mamy więc nie do zdarcia piłencje i w tym samym typie, wcześniej zakupione jaaajooo! :-)

Posted

Ja tam mam czarnego konga i tyż jest nie do zajechania. Jak na razie :D.
Teraz jaram się na taką piłę z diodami z Kakadu w manufakturze. Widziałaś? Wygląda na porzadną a do tego można rzucać w nocy. Full wypas!

Posted

Ooops... zaporowa cena.
Hm... boomer ball też jest droga po skurczybyku (w necie jest tylko w jednym sklepie, poza tym na ebay), zwłaszcza ta w największym rozmiarze, a ja kupiłam ją za całe 19.99zł za sztukę. :-)

Posted

Izuś stuknęła dziś 100 strona wątku, gratuluję;):):)
A to w prezencie, od postu 161:
[URL="http://www.dogomania.pl/threads/124633-Uwaga-z%C5%81odziej-ps%C3%93w%21%21%21%21%21/page7"]http://www.dogomania.pl/threads/1246...93w!!!!!/page7[/URL]

Prowokacja czy aż taka głupota????