panienkabubu Posted July 26, 2008 Author Posted July 26, 2008 Taaaaaaaaaaaaaak :mdleje::mdleje: Quote
Justa Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 Generalnie wszystkie jej zdjęcia są podobne, ale postaram sie jeszcze coś obrobić - tylko jutro, bo zaraz spadam do pracy, a potem na imprezę ;) mam nadzieję, że się podoba (swoją drogą dopiero ogarniam nowego szopa :eviltong:) Quote
panienkabubu Posted July 26, 2008 Author Posted July 26, 2008 Jeśli możesz to nie w b/w bo Frania wygląda jakby jej już nie bylo :evil_lol::evil_lol: Natomiast sepia miło widziana :loveu: A potem wrzucę do siebie na stronkę, to powiesz mi jak podpisać i komu podziękowania zapodać :loveu: :multi: Jutro wystawka :cool3: Quote
marymek Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 panienkabubu napisał(a):Jeśli możesz to nie w b/w bo Frania wygląda jakby jej już nie bylo :evil_lol::evil_lol: Natomiast sepia miło widziana :loveu: A potem wrzucę do siebie na stronkę, to powiesz mi jak podpisać i komu podziękowania zapodać :loveu: :multi: Jutro wystawka :cool3: Stresujesz się? :evil_lol: Ja nie wiem jak te psy wytrzymają w takim upale :mdleje: Quote
jamnicze Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 marymek napisał(a):Ja nie wiem jak te psy wytrzymają w takim upale :mdleje: U nas tez upał niemiłosierny, z psem się nie da chodzić w taki gorącz :shake: Chyba będę musiała saidi kupić namiot na wystawy. Quote
panienkabubu Posted July 26, 2008 Author Posted July 26, 2008 Mam nadzieję, że jakoś damy radę... Stresuję się Wami Marysiu :cool3: Mam dzisiejsze :) Quote
aleb Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 Do zobaczenia jutro! :) Mam nadzieję, że psy wytrzymają ten upał... Quote
Florka_xyz Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 Witam i ja :)Czas najwyzszy do Was sie przylaczyc:)No Twoje bernardyny sa sliczne ale moje serce podbila Frania:loveu: Pozdrawiam Quote
jamnicze Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 Widzą, że mała od najmłodszych chwil trenuje postawę :) http://i201.photobucket.com/albums/aa302/dreamsbecomeareality/bcb5242f.jpg Quote
panienkabubu Posted July 26, 2008 Author Posted July 26, 2008 [quote name='Florka_xyz']Witam i ja :)Czas najwyzszy do Was sie przylaczyc:)No Twoje bernardyny sa sliczne ale moje serce podbila Frania:loveu: Pozdrawiam Aaaaa Florka :loveu::loveu::loveu: Witaj w naszych stronach :loveu::loveu::loveu: Dziękuję za komplementy, aż się zarumieniliśmy w czwórkę :loveu::loveu::loveu: Frania tym bardziej, bo świeżo po kąpieli :loveu: Wpadaj do nas częsciej :multi: [quote name='jamnicze']Widzą, że mała od najmłodszych chwil trenuje postawę :) http://i201.photobucket.com/albums/aa302/dreamsbecomeareality/bcb5242f.jpg Asiu - nie ma innego wyjścia :evil_lol: Jeszcze nie zna ringówki, ale niebawem pozna i będzie stać lepiej niż wszystkie inne Bostony :eviltong::eviltong: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Dobrze wiesz, że to jest dla mnie najważniejsze - SHOW, a nie ślamazarne poruszanie się psa ;) A że ona uczestniczyć w wystawach będzie, to musi mieć tą iskrę :) Nawet jak pies się bez niej rodzi (chociaż Nufka i Frania miały je od razu), to da się to wyćwiczyć dobrym treningiem wystawowym. I nie chce nic mówić, ale Nufka powtórzy pewnie nie jeden sukces Francy :evil_lol: Nie, Agata?:evil_lol: Quote
Florka_xyz Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 Bede Was caly czas odwiedzac - NA PEWNO;)Ahhh Boston:loveu:Teraz mam Bokserke ale moja mama caly czas mi powtarza ze sobie na strasc kupi Bostona:evil_lol:Ale one sa naprawde fajowe;)Powodzenia jutro na wystawie i czekamy na relacje ;) Quote
panienkabubu Posted July 26, 2008 Author Posted July 26, 2008 Florka_xyz napisał(a):Bede Was caly czas odwiedzac - NA PEWNO;)Ahhh Boston:loveu:Teraz mam Bokserke ale moja mama caly czas mi powtarza ze sobie na strasc kupi Bostona:evil_lol:Ale one sa naprawde fajowe;)Powodzenia jutro na wystawie i czekamy na relacje ;) Bostonki są super, wprawdzie niedługo znam tą rasę, ale im bardziej ją poznaję, tym są coraz fajniejsze i Nufka.... coraz to bardziej wredna :evil_lol::evil_lol: NIE DZIĘKUJĘ, ale na pewno Was poinformuję jak poszło :loveu: Żeby tylko nie lało :mdleje: jak to ktoś napisał na wątku o wystawie - ślązacy popadają ze skrajności w skrajność (najpierw lament o powodzie i burze, a dzisiaj lament o 30sto stopniowy upał):evil_lol: Quote
Florka_xyz Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 panienkabubu napisał(a):Bostonki są super, wprawdzie niedługo znam tą rasę, ale im bardziej ją poznaję, tym są coraz fajniejsze i Nufka.... coraz to bardziej wredna :evil_lol::evil_lol: NIE DZIĘKUJĘ, ale na pewno Was poinformuję jak poszło :loveu: Żeby tylko nie lało :mdleje: jak to ktoś napisał na wątku o wystawie - ślązacy popadają ze skrajności w skrajność (najpierw lament o powodzie i burze, a dzisiaj lament o 30sto stopniowy upał):evil_lol: hehe widzisz ;)Bedzie dobrze:)Hmmm a z jakiej hod masz malenstwo ?:loveu: Quote
panienkabubu Posted July 26, 2008 Author Posted July 26, 2008 Z Hodowli Rojber FCI - www.rojber.eu :) Quote
marymek Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 Ale Nufka ładnie stoi :loveu: Mam pytanie - od której będziesz jutro na wystawie? Quote
panienkabubu Posted July 26, 2008 Author Posted July 26, 2008 Nooooo razem z Agatą ją uczymy :loveu: Jutro będę pewnie od 9:20 - o 9 planuję wyjechać :) Quote
marymek Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 panienkabubu napisał(a):Nooooo razem z Agatą ją uczymy :loveu: Jutro będę pewnie od 9:20 - o 9 planuję wyjechać :) Ja przed 10 powinnam się zjawić ;) Oby tylko nie było upału... Quote
Matusz Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 jestem :multi::multi::multi: 3mam kciukasy !! :loveu: Quote
panienkabubu Posted July 27, 2008 Author Posted July 27, 2008 Frania - dosk, V1, Zw. Mł., BOB Junior, BOB :loveu: Siedzę w domu, bo upał straszny, a Marysia tam się zmaga z Franciszką na wystawie :cool3: Więc trzymajcie za nie kciuki - i za nasze finały (choć i tak nie ma sensu, bo Frania na finałach nic nie wygra, jedyne co to Marysia :loveu:) Quote
Florka_xyz Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 No super GRATULACJE :loveu:Nie ladnie tak psa zostawiac i sobie jechac:evil_lol:Powodzenia, trzymamy kcuki;) Quote
marymek Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 Kasiu jeszcze raz gratulacje!! :multi: Mam wasze zdjęcia, jak pozmniejszam to wrzuce :) Nam niestety na MP dzisiaj nie poszło zbyt dobrze, swoją drogą szkoda że sędzina nie oceniła naszego występu tylko pkt przyznała. Liczyłam na jakiś komentarz. Tak w ogóle to Franka jest super :loveu: Ci którzy jej nie znają niech żałują :cool3: Charakter bernardyni:loveu: Super przylepa, poznała nas dzisiaj od razu :loveu: Mordulka :loveu: Takie pomniejszenie mojego rolfka :loveu: Quote
Recommended Posts