Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

panienkabubu napisał(a):
To jak coś - to dzwoń MArysiu :)
Ja tylko na ring i uciekam dać Ci Frankę, neich Cię ponownie pokocha ;)
Ale stresik :loveu:

Ok :) Mam nadzieję że Franulec się do mnie przekonał :loveu:

• Replies 12.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

panienkabubu napisał(a):
Hahahaha zastanawialam się kto pierwszy wyniucha :evil_lol:

Standardowo jestem pierwsza :evil_lol: Pochwal się ciotkom jaka mała kruszynka do Ciebie zawitała :loveu: Ale szok, myślałam że Ty tylko w olbrzymach się lubujesz :cool3: Uważaj bo Ci psy staranują to niewiniątko :cool1:

Posted

marymek napisał(a):
Ok :) Mam nadzieję że Franulec się do mnie przekonał :loveu:

Ja też!:loveu:

marymek napisał(a):
Standardowo jestem pierwsza :evil_lol: Pochwal się ciotkom jaka mała kruszynka do Ciebie zawitała :loveu: Ale szok, myślałam że Ty tylko w olbrzymach się lubujesz :cool3: Uważaj bo Ci psy staranują to niewiniątko :cool1:

No właśnie, na razie i tak jeszcze dziecko jest w maminych rękach (łapkach?:hmmmm:) bo za małe, ale charakterne na tyle, aby świat mógł się o niej dowiedzieć :cool3:

Przedstawiam NUFKĘ :loveu:
Moje nowe dziecię :loveu:

A rzecz jasna, że to sunia z Hodowli od Agaty :loveu: Wielkie dzięki kochana :loveu:

Posted

marymek napisał(a):
Cudeńko :loveu: Tylko jakieś takie ... małe :evil_lol: Mam nadzieję że trafi się okazja do pomiziania :loveu:

NIE!:nonono: Zamknę w klatce i nigdy w życiu nikomu nie pokażę! :eviltong::eviltong:

sota36 napisał(a):
ło Matyldo! Co to to to??????

No szczeniak :evil_lol::evil_lol:
Boston Terrier wypisz wymaluj :)

(Agata pomyślałabyś?:evil_lol:)

Posted

NIE!:nonono: Zamknę w klatce i nigdy w życiu nikomu nie pokażę! :eviltong::eviltong:

Haha, no wiedziałam :shake: Jeść pewnie też nie dostanie :shake:

:evil_lol:

Posted

marymek napisał(a):
Haha, no wiedziałam :shake: Jeść pewnie też nie dostanie :shake:

:evil_lol:

Rzecz jasna :evil_lol::evil_lol:

Już nie mogę się doczekać zdjęcia: Ben, Frania, Halszka, Nufka :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Toż ona będzie niezauważalna :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Ale to już niebawem :cool3:
Więcej szczegółów za kilka tygodni :cool3::cool3::cool3: Na razie jest za mala, zeby gdziekolwiek wychodzić :eviltong: Tzn jak mnie Agata wczoraj poinformowała ma 8, a nie 6 jak myślałam, tygodni, no ale jeszcze jest z mamą :)
Do mnie trafi na początku września, ale w odwiedzinach jestem baaardzo często, no i mała zaczyna odwiedzać mnie :eviltong: Ostatnio jak zobaczyła Halszkę, to miała mini-zawał, ale przyzwyczają się :evil_lol:
Z Francą nie próbowałam, bo ona to wariatka i jeszcze my zalizała :evil_lol:

Posted

panienkabubu napisał(a):
Rzecz jasna :evil_lol::evil_lol:

Już nie mogę się doczekać zdjęcia: Ben, Frania, Halszka, Nufka :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Toż ona będzie niezauważalna :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Ale to już niebawem :cool3:
Więcej szczegółów za kilka tygodni :cool3::cool3::cool3: Na razie jest za mala, zeby gdziekolwiek wychodzić :eviltong: Tzn jak mnie Agata wczoraj poinformowała ma 8, a nie 6 jak myślałam, tygodni, no ale jeszcze jest z mamą :)
Do mnie trafi na początku września, ale w odwiedzinach jestem baaardzo często, no i mała zaczyna odwiedzać mnie :eviltong: Ostatnio jak zobaczyła Halszkę, to miała mini-zawał, ale przyzwyczają się :evil_lol:
Z Francą nie próbowałam, bo ona to wariatka i jeszcze my zalizała :evil_lol:

Buehehehe :evil_lol: toż ona Benowi do ucha wejdzie jak się w chowanego z Tobą będzie bawić :evil_lol:
Ja czekam na zdjęcia całej czwórki (teraz już nie moge napisać "świętej trójcy :p), a nawet piątki, no bo jak Major przyjedzie ... Będzie tam u Ciebie wesoło :evil_lol:

Posted

Kaśka (Hasta) napisał(a):
Bostonek? - cudeńko! (nie posądzałabym Cię o taki rozmiar :evil_lol:)
jak jej będzie zimno, to się schowa pod benowego fafla!

Od kiedy pojawił się Major zawsze chciałam mieć coś małego :loveu:
Ale z Bernardynów nigdy nie zrezygnuję, tego możecie być pewni :cool3:
Nufka maleńka jest, kompakcik taki - jeszcze będzie się bawić z moimi wielkopsami, ale może dopiero pod koniec roku :evil_lol:

teraz idę karmić psy, bo ulewwwwwwwwaaaa straszna!

Posted

panienkabubu napisał(a):
Od kiedy pojawił się Major zawsze chciałam mieć coś małego :loveu:
Ale z Bernardynów nigdy nie zrezygnuję, tego możecie być pewni :cool3:
Nufka maleńka jest, kompakcik taki - jeszcze będzie się bawić z moimi wielkopsami, ale może dopiero pod koniec roku :evil_lol:

teraz idę karmić psy, bo ulewwwwwwwwaaaa straszna!

Nufkę możesz sobie do torby na zajęcia zabrać :loveu: Z Franią raczej się do szkoły nie wybierzesz :evil_lol:

U nas też ulewa. Z wieczornego spaceru wróciłam mokra, godzinę rolfka suszyłam :shake: A mama tylko przychodziła i mówiła że mam jej suszarkę oddać :evil_lol:

Daj jakieś fotkiii :multi:

Posted

[FONT=Verdana][FONT=Verdana][SIZE=2] doskonała, V1, Zw. Mł., BOB Junior, BOB
II miejsce w finale Grupy
[/FONT][FONT=Verdana]Młodszej[/FONT][FONT=Verdana] Konkursu Młody Prezenter[/FONT]
[/FONT]

To z Twojej stronki.
Kasia, zmień na Gr. Starszą, proszę :lol:

Posted

panienkabubu napisał(a):
Oooo będziesz na europejskiej? :hmmmm: to mi później stawki podasz imienne z katalogu :cool3: No i powodzenia :)

Podam Ci staweczki;)
Przezornie nie wypowiem tego magicznego słowa:eviltong:
panienkabubu napisał(a):

No cóż, oryginalna rzeźba:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
panienkabubu napisał(a):
Przedstawiam NUFKĘ :loveu:
Moje nowe dziecię :loveu:
http://i201.photobucket.com/albums/aa302/dreamsbecomeareality/1e3de6d4.jpg

A rzecz jasna, że to sunia z Hodowli od Agaty :loveu: Wielkie dzięki kochana :loveu:

:crazyeye:Masz nowe dziecię - NUFKA jest przecudna:loveu::loveu::loveu:

Posted

marymek napisał(a):
To z Twojej stronki.
Kasia, zmień na Gr. Starszą, proszę :lol:

:hmmmm:
ale w którym to miejscu?

Doginka napisał(a):
:crazyeye:Masz nowe dziecię - NUFKA jest przecudna:loveu::loveu::loveu:

Dziękuję:loveu:

Posted

panienkabubu napisał(a):
Mam fotki małej, i wiele razy Wam tu wstawiałam jak były szczenięciami :cool3:

Za to dostałam niespodziankę..... I zaraz się nią pochwalę :cool3:

Chwal się :multi:

Tak nawiasem to mam pytanie - gdzie te kubki z Benem można kupić? :hmmmm: Bo ja ich jeszcze na żadnej wystawie nie widziałam. :shake: