Matusz Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 panienkabubu napisał(a): Oo wróciłeś :loveu::loveu: Masz dla mnie bernardyny? :cool3: odpisałem już wcześniej u siebie :razz::p Quote
panienkabubu Posted May 18, 2008 Author Posted May 18, 2008 :mdleje: padam na pysk Doginka napisał(a):A jak Ci wychodzi niebo? Widzę na fotach, że jest niebieskie, a u mnie doopa:placz: - jak niebo niebieskie, to psy niedoświetlone, a jak doświetle to niebo bieleje:oops::placz::angryy: Cudowne spanisie:loveu: Niebo? Szczerze? Nigdy nie zwracam na to uwagi :oops: marymek napisał(a): Kasiu - na razie mam jedną fotkę, reszta jutro. Popatrz jak ładnie Twoja dziewucha stoi :loveu: http://img517.imageshack.us/img517/9084/img5884eh3.jpg Głowa mogła być wyżej, ale reszta raczej OK, no nie? :) Superowa fotka :loveu: Ale główka bardziej do góry :cool3: Doginka napisał(a)::multi:Gratulacje dziękuje :loveu: Widzę, że Marysia już ogłosiła wyniki :) Na finałach nami pogardzono, a sędzia na ringu podczas oceny na widok Halszki zrobił ":crazyeye:" i powiedział jedno "Proszę Pani ona jest za gr.. matko nie! PROSZĘ ODCHUDZIĆ" :evil_lol::evil_lol: Matusz napisał(a):gratulacje ! :multi: Oo wróciłeś :loveu::loveu: Masz dla mnie bernardyny? :cool3: Dziękuję :loveu: malgooska napisał(a):Ja także dołączam się do gratulacji :loveu: Wiedziałąm, że to zdolne dziewczyny ;) Teraz z niecierpliwością czekam na zdjęcia :loveu::loveu::loveu: Bardzo ślicznie dziękuję:) Najpierw aktualizacja strony, potem artykuł o wystawie, potem zdjęcia na DGM:-) Quote
eria Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 hehehehe odchudzić Halszkę ,odchudzić :cool3: a ja nawet nie żałuję że nie byłam bo pogoda beznadziejna:roll: Quote
Doginka Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 To teraz Kasieńko pokaż nam swojego grubasa:diabloti::razz::loveu: Quote
panienkabubu Posted May 18, 2008 Author Posted May 18, 2008 Oto ona! A teraz spadam ratować mój związek z Marcinem :placz: Quote
eria Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 A teraz spadam ratować mój związek z Marcinem :placz: o kurcze.... POWODZENIA!!!!! Quote
Anka_ZG Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 panienkabubu napisał(a):Oto ona! http://i281.photobucket.com/albums/kk228/mylovelyd/510209fe.jpg A teraz spadam ratować mój związek z Marcinem :placz: przepieknie wygląda:loveu::loveu::loveu:gratuluje!!!! A co chopak zły ze wiecej czasu posiwecasz na wystawy niz jemu?? powodzenia!!!:) Quote
anetta Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 Gratuluje sukcesów! :multi: Puchar BIS z wystawy cavalierów wymiata :o Quote
Doginka Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 panienkabubu napisał(a): A teraz spadam ratować mój związek z Marcinem :placz: :crazyeye::crazyeye::crazyeye:To mocno zaciskam:bigok::bigok: Quote
panienkabubu Posted May 19, 2008 Author Posted May 19, 2008 Cześć Wam kochane :loveu: Niebawem spadam na uczelnie, ale wczoraj wieczorem dostałam płytę ze zdjęciami z BYtomia, których jest ponad 3GB. Wstawić? :cool3: Quote
panienkabubu Posted May 19, 2008 Author Posted May 19, 2008 :cool3: Mam tego ponad 1000 :mdleje: Quote
panienkabubu Posted May 19, 2008 Author Posted May 19, 2008 KONIEC Spadam na uczelnię, reszta jak wrócę :cool3: Mam tego prawie 1000 :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: cieszycie sie prawda? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A jeszcze nie wstawiłam wszystkich zdjęć ze spacerów, z Cavikady, nawet z Łodzi jakieś jeszcze mam :evil_lol::evil_lol: Quote
infers Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 http://i281.photobucket.com/albums/kk228/mylovelyd/6520ece5.jpg Ale ozor Quote
marymek Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 Acctiually napisał(a):To mogłaś zawołać albo cuś:) Byłam zbyt zajęta Halszunią ;-) panienkabubu napisał(a):A teraz spadam ratować mój związek z Marcinem :placz: :-o Jeju, znowu macie kłopoty? :-( Zdjęcia super, do twojego tysiąca ja zaraz dołożę swoje, także będzie co oglądać :cool3: Quote
marymek Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 Nie ma na PW :evil_lol: Już wstawiam :loveu: Wyglądacie ślicznie :) Najpierw Frania: CDN. Quote
Recommended Posts