panienkabubu Posted May 19, 2008 Author Posted May 19, 2008 Matusz napisał(a):dzięki za jamniki :multi::loveu::loveu: Ładne? :loveu: Quote
Matusz Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 panienkabubu napisał(a):Ładne? :loveu: bardzo ;) szkoda, że nie masz z ringu fot ;) Quote
marymek Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 http://i281.photobucket.com/albums/kk228/mylovelyd/78f665dc.jpg Ślicznie razem wyglądacie :loveu: Można się nad wami dniami zachwycać :) Quote
Unbelievable Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 panienkabubu napisał(a):To był przykład zdjęcia jakiego nie należy robić bernardynom bo wyglądają jak siedem nieszczęść :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ale to taka cudna sierotka :loveu::loveu: :evil_lol: dzisiaj szłam i zobaczyłam psa. Stał z nim facet i zasłaniał mordkę, była pewna ze to borzoj. Podeszłam bliżej i zobaczyłam pysk- to był bernardyn :shake: wszystkie kości mu wystawały :placz: Quote
marymek Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 Raczej 'bernardyn'. Takich nie brakuje niestety. :roll: Nie wiem czy psiak którego widziałaś był niedożywiony czy też taką ma budowę, ale wystarczy w allegro wpisać "bernardyn" i mnóstwo szczeniaków 'porodowodowych' się wyświetli :placz: Quote
Unbelievable Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 marymek napisał(a):Raczej 'bernardyn'. Takich nie brakuje niestety. :roll: Nie wiem czy psiak którego widziałaś był niedożywiony czy też taką ma budowę, ale wystarczy w allegro wpisać "bernardyn" i mnóstwo szczeniaków 'porodowodowych' się wyświetli :placz: na pewno był niedożywiony :roll: jak już napisałam- kości te na górze przy tylnych nogach(:evil_lol::evil_lol:) mu straszliwie wystawały, nie mówiąc o żebrach i kręgosłupie :shake: Quote
marymek Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 Tinka:) napisał(a):na pewno był niedożywiony :roll: jak już napisałam- kości te na górze przy tylnych nogach(:evil_lol::evil_lol:) mu straszliwie wystawały, nie mówiąc o żebrach i kręgosłupie :shake: :placz: Głupota ludzka. Quote
Guest Reyes Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 panienkabubu napisał(a): http://i281.photobucket.com/albums/kk228/mylovelyd/78f665dc.jpg Uroczooo :loveu: Koleżanka wybiera się do Raciborza? Quote
marymek Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 Koleżanka wybiera się do Raciborza? Nie, z tego co ja wiem to koleżanka dopiero chyba Kraków planuje, albo jeszcze późniejsze wystawy. Quote
panienkabubu Posted May 19, 2008 Author Posted May 19, 2008 malgooska napisał(a):Śliczne zdjęcia... A więzienie niczego sobie Pozostało po szczeniaczkach :cool3: Matusz napisał(a):bardzo ;) szkoda, że nie masz z ringu fot ;) Nom przepraszam ale nei dałam rady :shake: marymek napisał(a):http://i281.photobucket.com/albums/kk228/mylovelyd/78f665dc.jpg Ślicznie razem wyglądacie :loveu: Można się nad wami dniami zachwycać :) Ech.... Tinka:) napisał(a):ale to taka cudna sierotka :loveu::loveu: :evil_lol: dzisiaj szłam i zobaczyłam psa. Stał z nim facet i zasłaniał mordkę, była pewna ze to borzoj. Podeszłam bliżej i zobaczyłam pysk- to był bernardyn :shake: wszystkie kości mu wystawały :placz: Biedny psiak :shake: Tinka:) napisał(a):na pewno był niedożywiony :roll: jak już napisałam- kości te na górze przy tylnych nogach(:evil_lol::evil_lol:) mu straszliwie wystawały, nie mówiąc o żebrach i kręgosłupie :shake: biedactwo :shake: Reyes napisał(a):Uroczooo :loveu: Koleżanka wybiera się do Raciborza? Koleżanka ma urlop do wakacji :cool3: I psy także :cool3: Junka napisał(a):Hej wam :) Hej :loveu: Quote
panienkabubu Posted May 19, 2008 Author Posted May 19, 2008 Czas na moje medalistki Frania Ach ten jej wykrok :loveu: Quote
panienkabubu Posted May 19, 2008 Author Posted May 19, 2008 Pancia uśmiechnij się! Przecież ładnie biegnę! Panciu no! No dobra jak chcesz to stanę:p Quote
panienkabubu Posted May 19, 2008 Author Posted May 19, 2008 Ale jest za ciepło, to se siądę cdn Quote
panienkabubu Posted May 19, 2008 Author Posted May 19, 2008 No i siadła I nawet się położyła No co? :cool3: Quote
panienkabubu Posted May 19, 2008 Author Posted May 19, 2008 I walka o rasę. Marcin w roli wystawcy.. Quote
Guest Reyes Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 panienkabubu napisał(a):Czas na moje medalistki Frania http://i281.photobucket.com/albums/kk228/mylovelyd/95f2491f.jpg Genialną ma minę! Gratuluje sukcesów ! Ps. Zapraszam do siebie ;p miałam fajny wstęp do wystawy bytomskiej - post 120 Quote
panienkabubu Posted May 19, 2008 Author Posted May 19, 2008 Reyes napisał(a):Genialną ma minę! Gratuluje sukcesów ! Ps. Zapraszam do siebie ;p miałam fajny wstęp do wystawy bytomskiej - post 120 No "Pancia dusisz!" Zaraz obejrze i przeczytam, tylko wstawie fotki :evil_lol: Quote
panienkabubu Posted May 19, 2008 Author Posted May 19, 2008 I Frania w standardzie zabiera się za... Quote
Recommended Posts