panienkabubu Posted May 10, 2008 Author Posted May 10, 2008 [quote name='eria']no co ? ja wstalam 5.30 i jestem w robocie biedna :glaszcze::evil_lol: [quote name='marymek']No ssso :p Rolfik szczekał pod drzwiami bo chciał wejść do domu, a ponieważ byłam sama w domu to musiałam ruszyć 4 litery z łóżka i go wpuścić. Potem z kolei po porcji mizianka nie chciało mi się spać, to wlazłam na dogo :cool3: http://i281.photobucket.com/albums/kk228/mylovelyd/1349d752.jpg Joł ziom :loveu: :crazyeye::crazyeye: podziwiam :evil_lol: [quote name='Dorkaa']http://i281.photobucket.com/albums/kk228/mylovelyd/1349d752.jpg "Siemaaaa!!!!!!" :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :loveu: [quote name='Acctiually']No nareszcie fotki świętej trójcy:D http://i281.photobucket.com/albums/kk228/mylovelyd/1349d752.jpg Ja też chce być na zdjęciu:P :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :loveu::loveu::loveu: Ben dzisiaj spiewal wnocy, moze Halszki cieczka sie zbliza :modla: Quote
Tepes Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 A co Ty tak chcesz żeby Halszka miała cieczkę?:D Co na wystawe Ci się nie chce isć?:P Quote
marymek Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 Acctiually widzę że coś czytasz ten wątek "po łebkach". Już tyle razy Kasia o tym wspominała. :roll: A co do wystaw - Kasia jest od nich uzależniona :cool3: Ben dzisiaj spiewal wnocy, moze Halszki cieczka sie zbliza :modla:No, Halszusiu, cieczkuj, bo inaczej pancia znowu będzie paznokcie ze stresu zjadała :grins: :crazyeye::crazyeye: podziwiam :evil_lol:Gdyby Ci pies wył nad ranem pod drzwiami, to też wolałabyś wstać i go wpuścić niż słuchać tego ujadania :evil_lol: Quote
basia bonnie Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 http://i281.photobucket.com/albums/kk228/mylovelyd/a72a05fd.jpg co za poza! + ten rulonik! :evil_lol: :loveu: Quote
panienkabubu Posted May 10, 2008 Author Posted May 10, 2008 [quote name='Acctiually']A co Ty tak chcesz żeby Halszka miała cieczkę?:D Co na wystawe Ci się nie chce isć?:P Noooo kochana, coś widzę, że wątku naszego to w ogóle nie czytasz... Od zeszłego roku w planach na marzec 2008 były szczeniaki, a od tego czasu wszystko się przeciąga. A akurat na wystawy to ja kocham jeździć. Jak zresztą zapewne zauwazyłaś. [quote name='marymek']Acctiually widzę że coś czytasz ten wątek "po łebkach". Już tyle razy Kasia o tym wspominała. :roll: A co do wystaw - Kasia jest od nich uzależniona :cool3: No, Halszusiu, cieczkuj, bo inaczej pancia znowu będzie paznokcie ze stresu zjadała :grins: Gdyby Ci pies wył nad ranem pod drzwiami, to też wolałabyś wstać i go wpuścić niż słuchać tego ujadania :evil_lol: Tak myślisz?:hmmmm::evil_lol: [quote name='basia bonnie']http://i281.photobucket.com/albums/kk228/mylovelyd/a72a05fd.jpg co za poza! + ten rulonik! :evil_lol: :loveu: ooooo witaj Basia :-) Poza boska nie? Mój Beeeeeeenio :loveu::loveu::loveu: Halszka i Frania nadal cieczki niet :watpliwy: A zaraz będą fotki :cool3: Z pozowania :mdleje: Quote
panienkabubu Posted May 10, 2008 Author Posted May 10, 2008 .:diabloti:..:diabloti:...:diabloti:....:diabloti:.....:diabloti:....:diabloti:...:diabloti:..:diabloti:. Quote
panienkabubu Posted May 10, 2008 Author Posted May 10, 2008 Historia psów, które nigdy nie potrafiły usiąść do zdjęcia wspólnie. Halszka jeszcze jako tako... Ale Ben wiecznie jakieś dziwne pozy W końcu stwierdził, że najlepiej będzie.... jak zasłoni Halszkę Nawet i w całości Quote
panienkabubu Posted May 10, 2008 Author Posted May 10, 2008 Po czym Ben twierdzi, że aparat to fajny kąsek :cool3: A Halszka... zasypia: I tak sobie śpi..... Aż w końcu przychodzi Franca, a Ben staje się coraz bardziej znudzony Quote
panienkabubu Posted May 10, 2008 Author Posted May 10, 2008 I generalnie wszyscy zaczynają się nudzić Ben rozglądać I wszyscy wspólnie Nagle Halszka się budzi Och ach co się dzieje Quote
panienkabubu Posted May 10, 2008 Author Posted May 10, 2008 Wstaje Stwierdza na szybko, że jednak nic się nie dzieje ciekawego Siada Rozgląda się I zasypia :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Unbelievable Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 http://i281.photobucket.com/albums/kk228/mylovelyd/eac8f1a8.jpg trzy wywłoki na jednym zdjęciu:evil_lol::evil_lol: Quote
Matusz Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 ha ha ha :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: nawet nie wiedziałem którą zacytować:evil_lol::evil_lol::evil_lol: ale będę miał dobry sen :diabloti::cool1: Quote
panienkabubu Posted May 10, 2008 Author Posted May 10, 2008 [quote name='Tinka:)']http://i281.photobucket.com/albums/kk228/mylovelyd/eac8f1a8.jpg trzy wywłoki na jednym zdjęciu:evil_lol::evil_lol: dzięki :eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='Matusz']ha ha ha :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: nawet nie wiedziałem którą zacytować:evil_lol::evil_lol::evil_lol: ale będę miał dobry sen :diabloti::cool1: będą Ci się snić moje bernardyny? :evil_lol::oops: Quote
Matusz Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 [quote name='panienkabubu'] będą Ci się snić moje bernardyny? :evil_lol::oops: sen w sensie, że dobrze będzie mi się spało :) rozbawiony zdjęciami;) mi się bardzo rzadko coś śni, a jak już to albo ktoś mnie okrada, albo goni z karabinem, albo coś wygrywam:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
panienkabubu Posted May 10, 2008 Author Posted May 10, 2008 [quote name='Tinka:)']ben ma rodowód?:razz: Chyba jak se namaluje :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='Matusz']sen w sensie, że dobrze będzie mi się spało :) rozbawiony zdjęciami;) mi się bardzo rzadko coś śni, a jak już to albo ktoś mnie okrada, albo goni z karabinem, albo coś wygrywam:evil_lol::evil_lol::evil_lol: co wygrywasz? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Unbelievable Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 panienkabubu napisał(a):Chyba jak se namaluje :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: a możesz i mojemu? :loveu::loveu: ale nie Gramowi bo on już ma namalowany. Quote
Matusz Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 [quote name='panienkabubu'] co wygrywasz? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a rożne rzeczy, przeważnie pieniądze :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
marymek Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 Hej Kasiu :multi: Jak się czujesz spędzając niedzielę w domu, z dala od tysięcy psów i ich właścicieli, z dala od stresu związanego z ringiem i MP? :grins: Jak będziesz miała dzisiaj jakieś odruchy nerwowe, to znaczy że się uzależniłaś :evil_lol: Historia tych 3 psów świetna :loveu: Halszka jest boska, ona jest w stanie większość życia przespać :cool3: Kurczę ale ja teraz mam taki sam problem z rolfkiem. Baryłka ciągle tylko śpi :-o W nocy śpi, nad ranem śpi, popołudniu śpi, wieczorem też śpi. Gdyby nie spacery i jedzenie to by pewnie wcale nie wstawał :watpliwy: Quote
eria Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 boszeeeeee Halszka zaś śpiiiiiiiii :shake::shake::evil_lol: Quote
infers Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 http://i281.photobucket.com/albums/kk228/mylovelyd/3f0fef9c.jpg Halszka jaka zrezygnowana:loveu::loveu::loveu:;) Quote
Tepes Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 Yhy wybacz ale nie mam zbyt czasu i czytam wszystko w przelocie:D Śliczne fotki:loveu: Quote
panienkabubu Posted May 11, 2008 Author Posted May 11, 2008 Cześć Wam :loveu::loveu::loveu: [quote name='Tinka:)']a możesz i mojemu? :loveu::loveu: ale nie Gramowi bo on już ma namalowany. Namalować? No co Tyyy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='Matusz'] a rożne rzeczy, przeważnie pieniądze :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Znaczy biedny będziesz? :hmmmm::evil_lol: sny zawsze na opak :evil_lol: [quote name='marymek']Hej Kasiu :multi: Jak się czujesz spędzając niedzielę w domu, z dala od tysięcy psów i ich właścicieli, z dala od stresu związanego z ringiem i MP? :grins: Jak będziesz miała dzisiaj jakieś odruchy nerwowe, to znaczy że się uzależniłaś :evil_lol: Historia tych 3 psów świetna :loveu: Halszka jest boska, ona jest w stanie większość życia przespać :cool3: Kurczę ale ja teraz mam taki sam problem z rolfkiem. Baryłka ciągle tylko śpi :-o W nocy śpi, nad ranem śpi, popołudniu śpi, wieczorem też śpi. Gdyby nie spacery i jedzenie to by pewnie wcale nie wstawał :watpliwy: Cześć Marysiu :loveu: Z rana sie nudziłam, nawet się wyspałam do 9!:) Ale później Ania od Alka wyciągnęła mnie na spacer do lasu :loveu: Poszłam z Franią okazało się, że był jeszcze młodziutki Gordonik :loveu: Oj Frania się wybiegała i na końcu... wpadła do jeziora i.... zaczęła pływać! Ja z dusza na ramieniu czy jej wystarczy sił, by dopłynąć do brzegu, ale dopłynęła i potem goniła jak głupia!:multi: Marysiu, śpi, bo już staruszek :loveu: Quote
panienkabubu Posted May 11, 2008 Author Posted May 11, 2008 [quote name='eria']boszeeeeee Halszka zaś śpiiiiiiiii :shake::shake::evil_lol: Nooooooooo :evil_lol: [quote name='infers1995']http://i281.photobucket.com/albums/kk228/mylovelyd/3f0fef9c.jpg Halszka jaka zrezygnowana:loveu::loveu::loveu:;) :loveu::loveu::loveu: [quote name='Acctiually']Yhy wybacz ale nie mam zbyt czasu i czytam wszystko w przelocie:D Śliczne fotki:loveu: Nie ładnie :watpliwy::eviltong: Quote
Recommended Posts