panienkabubu Posted March 2, 2008 Author Posted March 2, 2008 Poznajecie kolegę? :loveu::loveu::loveu: [img]http://www.ben.aplus.pl/halszka/halszka/fotki/tassu_luty02.jpg[/img] [img]http://www.ben.aplus.pl/halszka/halszka/fotki/tassu_luty03.jpg[/img] [img]http://www.ben.aplus.pl/halszka/halszka/fotki/tassu_luty01.jpg[/img] Quote
marymek Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 :mdleje: Tassu :loveu::loveu: Chłopaczyna ma śnieg a u nas chlapa :roll: Chyba się spakuję i pojadę do tej Finlandii :evil_lol: [quote]Jestem w sobotę i niedzielę, Franka będzie na honorowym walczyć o Zw. Młodego Prezentera z Marysią więc prosimy o doping dla dziewczyn :loveu:[/quote]Jak Danka idzie na MP to nie masz Kasiu co liczyć że my z Frania coś wywalczymy :p Quote
panienkabubu Posted March 2, 2008 Author Posted March 2, 2008 [quote name='marymek']:mdleje: Tassu :loveu::loveu: Chłopaczyna ma śnieg a u nas chlapa :roll: Chyba się spakuję i pojadę do tej Finlandii :evil_lol: Jak Danka idzie na MP to nie masz Kasiu co liczyć że my z Frania coś wywalczymy :p[/quote] Ad 1: To sie pakuj, tam zima na całego :evil_lol: Ad 2: Nie wierzysz w moją Frankę? :crazyeye: Quote
marymek Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 [quote name='panienkabubu']Ad 1: To sie pakuj, tam zima na całego :evil_lol: Ad 2: Nie wierzysz w moją Frankę? :crazyeye:[/quote] 1. Spakowanam jest :loveu: Jeszcze tylko rolfka do plecaka włożyć i jedziemy :evil_lol: 2. w Franię wierzę, ale w siebie raczej niet :p Quote
pokoik1 Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 [quote name='panienkabubu']Poznajecie kolegę? :loveu::loveu::loveu: [IMG]http://www.ben.aplus.pl/halszka/halszka/fotki/tassu_luty02.jpg[/IMG] [IMG]http://www.ben.aplus.pl/halszka/halszka/fotki/tassu_luty03.jpg[/IMG] [IMG]http://www.ben.aplus.pl/halszka/halszka/fotki/tassu_luty01.jpg[/IMG][/quote] :modla::mdleje::modla::mdleje::modla::mdleje::modla::mdleje: Quote
panienkabubu Posted March 2, 2008 Author Posted March 2, 2008 [quote name='pokoik1']:modla::mdleje::modla::mdleje::modla::mdleje::modla::mdleje:[/QUOTE] Agata co Ci???? :cool3: Quote
eria Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 jaki on jest pięknyyyyyyyyy ja chcę zobaczyć aktualne foty Groszka :loveu::loveu::loveu:!! Quote
panienkabubu Posted March 2, 2008 Author Posted March 2, 2008 [quote name='eria']jaki on jest pięknyyyyyyyyy ja chcę zobaczyć aktualne foty Groszka :loveu::loveu::loveu:!![/QUOTE] Jak tylko będę mieć, to na pewno wstawię :loveu: A Tassu śliczny nie? :loveu: Uch się zachwycam :loveu::loveu: Quote
eria Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 piękny chłopak wyrósł -taki proporcjonalny,harmonijnie zbudowany:loveu: Quote
panienkabubu Posted March 2, 2008 Author Posted March 2, 2008 [quote name='eria']piękny chłopak wyrósł -taki proporcjonalny,harmonijnie zbudowany:loveu:[/quote] [quote name='infers1995']Nie zły paker z niego!:loveu:[/quote] Nie chciałabym cytować słów jakie wypowiedziałam jak zobaczyłam zdjęcia :diabloti: Quote
infers Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 [quote name='panienkabubu']Nie chciałabym cytować słów jakie wypowiedziałam jak zobaczyłam zdjęcia :diabloti:[/quote] Hahaha:eviltong::diabloti: Quote
sota36 Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 [quote name='eria']piękny chłopak wyrósł -taki proporcjonalny,harmonijnie zbudowany:loveu:[/quote] noooo taki paker! Quote
Matusz Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 [COLOR=Navy][B]piękny chłopak !! :loveu::loveu:[/B][/COLOR] [URL]http://www.ben.aplus.pl/halszka/halszka/fotki/tassu_luty03.jpg[/URL] Quote
panienkabubu Posted March 2, 2008 Author Posted March 2, 2008 [quote name='infers1995']Hahaha:eviltong::diabloti:[/quote] Brzmiało to mniej więcej jak "o kulfa" [quote name='sota36']noooo taki paker![/quote] Porównuję z moim chudzielcem i uważam, że nie ma czego :crazyeye: Czekam na inne zdjęcia - podobno mają niebawem dotrzeć... [quote name='Matusz'][COLOR=navy][B]piękny chłopak !! :loveu::loveu:[/B][/COLOR] [URL]http://www.ben.aplus.pl/halszka/halszka/fotki/tassu_luty03.jpg[/URL][/quote] Wszystkie chłopczyki ostatnio piękniutkie, ten od Asiaczka też :loveu::loveu: Tak w ogóle to dzień dobry :loveu: Polecam film[B] Mała Wielka Miłość[/B] - byliśmy wczoraj w kinie - uśmiałam się do łez - super film :loveu: Quote
malgooska Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Witamy się od rana :cool3: Tasuu jes cudny :loveu: (prawie jak moja baryłka :eviltong: )nie no naprawde jest śliczny!! A ja chciałam iść na ten film ale stwierdziłam, że chyba pójde na Step up 2 oglądałam jedynkę i strasznie mi się podobał... A dzisiaj mam nadzieję, że juz wysciskasz gromadke ode mnie :loveu: Quote
eria Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 jest w kinach step up 2 ?????:crazyeye::loveu: ja też widziałam jedynkę i z chęcią bym i dwójkę obejrzała, ale ja w ogóle nie wiem co się na świecie dzieje:evil_lol: Quote
malgooska Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 [quote name='eria']jest w kinach step up 2 ?????:crazyeye::loveu: ja też widziałam jedynkę i z chęcią bym i dwójkę obejrzała, ale ja w ogóle nie wiem co się na świecie dzieje:evil_lol:[/quote] Tak juz jest :loveu: 28 lutego (albo 29 bo nie jestem pewna ) weszło do kin... ja też jestem chetna żeby obejrzec tylko jeszcze nie wiem kiedy dokładnie się wybiorę ;) Quote
panienkabubu Posted March 2, 2008 Author Posted March 2, 2008 Gonitwy w ulewie zaliczone :loveu: Pytanie mam tylko do właścicieli aportujących psów :cool3: Ze względu na to, że moje psy nigdy nie aportowały, to nigdy tego nie kwestionowałam, ale, że Frania zaczęła, to teraz mam problem. Ona tak chętnie aportuje, że czasem aż przesadza - tylko, że gdy już złapie aport, to ucieka i karze się gonić, no i Halszka to robi. No i jak Franka ma aport w pysku, to mogę ją wołać :cool3: Co zrobić, żeby przychodziła do mnie? Opatentowałam, że jak rzucam i ona biegnie, to w tym czasie kucam i milutko ją wołam, to 8 na 10 razy przychodzi. Ale z drugiej strony nie chce się przed nią płaszczyć i kucać i zniżać do jej poziomu :evil_lol: Oczywiście jak przychodzi, to jest mnóstwo pochwał, ale na nic się one zdają :evil_lol: Następnym razem nie przychodzi :evil_lol: Jakieś pomysły? Myślę, że ona tak się zachowuje, bo Halszka ją zawsze goni - nie próbowałam aportu jak jesteśmy same, bo rzadko się to zdarza :evil_lol: Uroki trzech psów hehe [quote name='malgooska']Witamy się od rana :cool3: Tasuu jes cudny :loveu: (prawie jak moja baryłka :eviltong: )nie no naprawde jest śliczny!! A ja chciałam iść na ten film ale stwierdziłam, że chyba pójde na Step up 2 oglądałam jedynkę i strasznie mi się podobał... A dzisiaj mam nadzieję, że juz wysciskasz gromadke ode mnie :loveu:[/quote] A dzień dobry dzień dobry :) Gromadka oczywiście była wyściskana też i wczoraj i przedwczoraj - żartowałam u Ciebie w galerii. Ale teraz są mokre, to może niech obeschną co? :evil_lol: [quote name='eria']jest w kinach step up 2 ?????:crazyeye::loveu: ja też widziałam jedynkę i z chęcią bym i dwójkę obejrzała, ale ja w ogóle nie wiem co się na świecie dzieje:evil_lol:[/quote] Tak, wczoraj jak byliśmy w kinie, to na wszystkie seanse były zapełnione sale, te największe po 150 siedzeń i większe - nie było ani jednego wolnego miejsca :) Ja tam wole romantyczne filmy :eviltong: A Lejdis widziałyście? :cool3: Quote
malgooska Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 To się cieszę, że wyściskałaś :multi: Ja mam lejdis na komputerze ale jakos nie moge sie zabrać żeby obejrzeć :roll: A co do aportowania to moja Baryła wraca na słowo "WRÓĆ" i wie ze jak do mnie przybiegnie to będę sie z nim przeciągać a to po prostu uwielbia :loveu: Wracania nauczył się w ten sposób ze byl na baaaaaaardzo dlugiej lince i ze slowem wroc lekko przyciagalam go do siebie a potem od razu przeciaganie... Szybko zalapal o co chodzi :multi: a puszczania też sie nauczył w ten sposób, że jak tylko puszcza to od razu rzucam mu ponownie...albo zabawke wymieniam na MOOOCNO pachnacy smakolyk :evil_lol: Quote
panienkabubu Posted March 2, 2008 Author Posted March 2, 2008 Z puszczaniem aportu Frania nie ma najmniejszego problemu, ona nie lubi się przeciągać, a może to i lepiej, mam schizy na punkcie prawidłowego zgryzu, więc nie będę jej męczyć. Na do mnie to ona reaguje, ale jak nie ma aportu:hmmmm: No i nie wiem :hmmmm: Eriaczku, nie nudzi Ci się może ? :loveu: Quote
eria Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 jeszcze mi się nie nudzi :evil_lol: byłam w parku obejrzeć zniszczenia spowodowane huraganem. Dopiero co wytarłam psy bo lejeeee Quote
panienkabubu Posted March 2, 2008 Author Posted March 2, 2008 [quote name='eria']jeszcze mi się nie nudzi :evil_lol: byłam w parku obejrzeć zniszczenia spowodowane huraganem. Dopiero co wytarłam psy bo lejeeee[/quote] A jakby Ci się zaczęło nudzić i chcialabyś poeksperymentować w PS to mogę mieć romansa? :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
malgooska Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 [quote name='panienkabubu'] Na do mnie to ona reaguje, ale jak nie ma aportu:hmmmm: No i nie wiem :hmmmm:[/quote] to może spróbuj na drugą równie atrakcyjną zabawkę ja przywoływać?? Quote
Recommended Posts