panienkabubu Posted February 26, 2008 Author Posted February 26, 2008 [quote name='anetta']:roflt::roflt::roflt: http://i270.photobucket.com/albums/jj110/mylovelydreamsbecomeareality/t_IMG050-1.jpg Nie pokazuj go Sayii (jak to odmienić?? :evil_lol:) bo się dziewczyna przerazi :evil_lol::evil_lol: Tak w ogóle to powinnaś tego brudasa wykąpać! :mad::evil_lol: Oj wiem :evil_lol::evil_lol: Ale on tak wygląda po gonitwach, nie widzisz śliny na pyszczku? :evil_lol: Ślina się kumuluje, schodzi na łapy, następnie jest tarzanie na działce, gdzie trawa jeszcze nie zaczęła rosnąć - i tak to wygląda :evil_lol: Potem Ben biegnie czymprędzej do końskiej naszej stajni, tarza się w słomie (taki nawyk:evil_lol:) i jest czyściutki :evil_lol: Ale kąpiel to by mu się przydała, problem w tym, że on panicznie boi się wody :crazyeye::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Jak niosę wiaderko z ciepłą wodą do picia to ucieka na drugi koniec placu :evil_lol::evil_lol::splat: Quote
infers Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 panienkabubu napisał(a):Jak niosę wiaderko z ciepłą wodą do picia to ucieka na drugi koniec placu :evil_lol::evil_lol::splat: A czemu się boi wody chyba jakaś przyczyna musi być? Co żeś mu zrobiła?:diabloti::diabloti::diabloti::lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
eria Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 infers1995 napisał(a):chyba jakaś przyczyna musi być? MA WŚCIEKLIZNĘ !!! ŚLINI SIĘ I WODY UNIKA ! :diabloti::diabloti: Quote
panienkabubu Posted February 26, 2008 Author Posted February 26, 2008 [quote name='infers1995']A czemu się boi wody chyba jakaś przyczyna musi być? Co żeś mu zrobiła?:diabloti::diabloti::diabloti::lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='eria']MA WŚCIEKLIZNĘ !!! ŚLINI SIĘ I WODY UNIKA ! :diabloti::diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Macie racje macie racje :evil_lol: Pamietacie? Quote
infers Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 Ale słodki dzióbdziak:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
marymek Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 Jaka słodzina :loveu: Kasiu, masz może aktualne fotki Tassu? :) Quote
pokoik1 Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 eria napisał(a):koleżanka Pokoik jeszcze nie napisała pw więc nie mam komu banera zrobić :shake::shake::placz::evil_lol: trudno, zrobię dla siebie ! Eria, powiedz tylko jakie zdjęcia mają być, portretowe czy takie "krajobrazowe"? Quote
panienkabubu Posted February 26, 2008 Author Posted February 26, 2008 marymek napisał(a):Jaka słodzina :loveu: Kasiu, masz może aktualne fotki Tassu? :) Niestety nie :placz::placz::placz::placz: pokoik1 napisał(a):Eria, powiedz tylko jakie zdjęcia mają być, portretowe czy takie "krajobrazowe"? Agata, myślę, że obojętne, byle głowy było widać :evil_lol: Eria będzie miała nielada problem z umieszczeniem wszystkich głów :lol: Quote
eria Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 pokoik1 napisał(a):Eria, powiedz tylko jakie zdjęcia mają być, portretowe czy takie "krajobrazowe"? portretoweeee :loveu::loveu: Kasia, jestem wprawiona w banerkach na dużo psów, bo robię banery Karze a ona ma psów 5 Quote
KaRa_ Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 eria napisał(a):portretoweeee :loveu::loveu: Kasia, jestem wprawiona w banerkach na dużo psów, bo robię banery Karze a ona ma psów 5 No wiesz co aż taka pomyłka:evil_lol:ja mam tylko 6:lol::lol::lol: Quote
eria Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 o kurka faktycznie :evil_lol::evil_lol: no ale to jeszcze więcej więc z banerkiem problemu nie będzie :eviltong: Quote
panienkabubu Posted February 26, 2008 Author Posted February 26, 2008 Agata ma coś koło tego, po 5tym zaczęłam się gubić :evil_lol: Znalazłam fotki z finału w Rzeszowie - wprawdzie nic nie wygrałyśmy, ale pamiątka zawsze jakaś jest... Quote
panienkabubu Posted February 26, 2008 Author Posted February 26, 2008 I Keśka z naszą koleżanką Agatą, czyli pokoik1:cool3: Quote
Doginka Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 panienkabubu napisał(a):LOVE kochana to trwa już od 2 lat :loveu: i ma się dobrze :loveu::loveu::loveu: To masz szczęście - moje LOVE trwało 9 lat i o 9 za długo - właśnie padło:placz::placz::placz: Quote
panienkabubu Posted February 27, 2008 Author Posted February 27, 2008 Doginka napisał(a):To masz szczęście - moje LOVE trwało 9 lat i o 9 za długo - właśnie padło:placz::placz::placz: :glaszcze::glaszcze::glaszcze: Moje padało wiele razy, ale wiele razy się podnosiliśmy .. Napij się to Ci ulży:drinking: Quote
Doginka Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 panienkabubu napisał(a)::glaszcze::glaszcze::glaszcze: Moje padało wiele razy, ale wiele razy się podnosiliśmy .. Napij się to Ci ulży:drinking: Ja też ratowałam związek kilka razy, ale on nigdy nie zrobił takiego czegoś jak teraz - nie potrafię wybaczyć - już nie:shake::shake::shake: Quote
marymek Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 Ależ się tu smutnawo zrobiło. Piję za wasze LOVE :pepsi: A teraz fotkii dawać :loveu: Quote
panienkabubu Posted February 27, 2008 Author Posted February 27, 2008 Doginka trzymaj się :buzi: marymek, pomóż ze stronką nową, to wrzucę coś :cool3: Quote
marymek Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 No już leci nowa stronka :loveu: Kasiu - gdzie kupiłaś opaskę na rękę na numerek? Quote
panienkabubu Posted February 27, 2008 Author Posted February 27, 2008 marymek napisał(a):No już leci nowa stronka :loveu: Kasiu - gdzie kupiłaś opaskę na rękę na numerek? A na allegro u takiej jednej psiary :loveu: A co? Fajna? :cool3: Mogę Ci pożyczyć, podobno pożyczane (sprawdziło się u nas w Nitrze) przynosi szczęście!:cool3: Miałyśmy w Nitrze pożyczoną przyczepkę na numerek od Magi18 i wygrałyśmy :cool3: A w Trencinie co ja miałam pożyczonego :hmmmm: Wiem! Trymer, którym wyczesałam Franię:evil_lol: Fotki za sekund kilka:] Quote
panienkabubu Posted February 27, 2008 Author Posted February 27, 2008 Halszka chyba spita:cool3: I ozdóbka, jaką mamy na ścianie domu :cool3: Quote
marymek Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 [quote name='panienkabubu']A na allegro u takiej jednej psiary :loveu: A co? Fajna? :cool3: Mogę Ci pożyczyć, podobno pożyczane (sprawdziło się u nas w Nitrze) przynosi szczęście!:cool3: Miałyśmy w Nitrze pożyczoną przyczepkę na numerek od Magi18 i wygrałyśmy :cool3: A w Trencinie co ja miałam pożyczonego :hmmmm: Wiem! Trymer, którym wyczesałam Franię:evil_lol: Fotki za sekund kilka:] Jeśli nie zdąże kupić, to za pożyczenie do Kato byłabym wdzięczna :loveu: Fajna jest :loveu: http://i270.photobucket.com/albums/jj110/mylovelydreamsbecomeareality/t_IMG059-1.jpg Ale sie opalowywowywuje :loveu::evil_lol: Quote
panienkabubu Posted February 27, 2008 Author Posted February 27, 2008 Marysiu, jasne, że pożyczę :loveu: Ale oddasz?:cool3: hehe Quote
Recommended Posts