Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='anetta']:roflt::roflt::roflt:

http://i270.photobucket.com/albums/jj110/mylovelydreamsbecomeareality/t_IMG050-1.jpg Nie pokazuj go Sayii (jak to odmienić?? :evil_lol:) bo się dziewczyna przerazi :evil_lol::evil_lol: Tak w ogóle to powinnaś tego brudasa wykąpać! :mad::evil_lol:

Oj wiem :evil_lol::evil_lol:
Ale on tak wygląda po gonitwach, nie widzisz śliny na pyszczku? :evil_lol:
Ślina się kumuluje, schodzi na łapy, następnie jest tarzanie na działce, gdzie trawa jeszcze nie zaczęła rosnąć - i tak to wygląda :evil_lol:
Potem Ben biegnie czymprędzej do końskiej naszej stajni, tarza się w słomie (taki nawyk:evil_lol:) i jest czyściutki :evil_lol:
Ale kąpiel to by mu się przydała, problem w tym, że on panicznie boi się wody :crazyeye::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Jak niosę wiaderko z ciepłą wodą do picia to ucieka na drugi koniec placu :evil_lol::evil_lol::splat:

• Replies 12.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

panienkabubu napisał(a):
Jak niosę wiaderko z ciepłą wodą do picia to ucieka na drugi koniec placu :evil_lol::evil_lol::splat:

A czemu się boi wody chyba jakaś przyczyna musi być?
Co żeś mu zrobiła?:diabloti::diabloti::diabloti::lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='infers1995']A czemu się boi wody chyba jakaś przyczyna musi być?
Co żeś mu zrobiła?:diabloti::diabloti::diabloti::lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='eria']MA WŚCIEKLIZNĘ !!! ŚLINI SIĘ I WODY UNIKA !

:diabloti::diabloti:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Macie racje macie racje :evil_lol:

Pamietacie?

Posted

eria napisał(a):
koleżanka Pokoik jeszcze nie napisała pw więc nie mam komu banera zrobić :shake::shake::placz::evil_lol:
trudno, zrobię dla siebie !

Eria, powiedz tylko jakie zdjęcia mają być, portretowe czy takie "krajobrazowe"?

Posted

marymek napisał(a):
Jaka słodzina :loveu:
Kasiu, masz może aktualne fotki Tassu? :)

Niestety nie :placz::placz::placz::placz:

pokoik1 napisał(a):
Eria, powiedz tylko jakie zdjęcia mają być, portretowe czy takie "krajobrazowe"?

Agata, myślę, że obojętne, byle głowy było widać :evil_lol:
Eria będzie miała nielada problem z umieszczeniem wszystkich głów :lol:

Posted

pokoik1 napisał(a):

portretoweeee :loveu::loveu:

Kasia, jestem wprawiona w banerkach na dużo psów, bo robię banery Karze a ona ma psów 5

Posted

eria napisał(a):
portretoweeee :loveu::loveu:

Kasia, jestem wprawiona w banerkach na dużo psów, bo robię banery Karze a ona ma psów 5

No wiesz co aż taka pomyłka:evil_lol:ja mam tylko 6:lol::lol::lol:

Posted

panienkabubu napisał(a):
LOVE kochana to trwa już od 2 lat :loveu: i ma się dobrze :loveu::loveu::loveu:

To masz szczęście - moje LOVE trwało 9 lat i o 9 za długo - właśnie padło:placz::placz::placz:

Posted

Doginka napisał(a):
To masz szczęście - moje LOVE trwało 9 lat i o 9 za długo - właśnie padło:placz::placz::placz:

:glaszcze::glaszcze::glaszcze:
Moje padało wiele razy, ale wiele razy się podnosiliśmy ..

Napij się to Ci ulży:drinking:

Posted

panienkabubu napisał(a):
:glaszcze::glaszcze::glaszcze:
Moje padało wiele razy, ale wiele razy się podnosiliśmy ..

Napij się to Ci ulży:drinking:

Ja też ratowałam związek kilka razy, ale on nigdy nie zrobił takiego czegoś jak teraz - nie potrafię wybaczyć - już nie:shake::shake::shake:

Posted

marymek napisał(a):
No już leci nowa stronka :loveu:
Kasiu - gdzie kupiłaś opaskę na rękę na numerek?

A na allegro u takiej jednej psiary :loveu: A co? Fajna? :cool3:
Mogę Ci pożyczyć, podobno pożyczane (sprawdziło się u nas w Nitrze) przynosi szczęście!:cool3: Miałyśmy w Nitrze pożyczoną przyczepkę na numerek od Magi18 i wygrałyśmy :cool3:
A w Trencinie co ja miałam pożyczonego :hmmmm:
Wiem! Trymer, którym wyczesałam Franię:evil_lol:

Fotki za sekund kilka:]

Posted

[quote name='panienkabubu']A na allegro u takiej jednej psiary :loveu: A co? Fajna? :cool3:
Mogę Ci pożyczyć, podobno pożyczane (sprawdziło się u nas w Nitrze) przynosi szczęście!:cool3: Miałyśmy w Nitrze pożyczoną przyczepkę na numerek od Magi18 i wygrałyśmy :cool3:
A w Trencinie co ja miałam pożyczonego :hmmmm:
Wiem! Trymer, którym wyczesałam Franię:evil_lol:

Fotki za sekund kilka:]

Jeśli nie zdąże kupić, to za pożyczenie do Kato byłabym wdzięczna :loveu: Fajna jest :loveu:

http://i270.photobucket.com/albums/jj110/mylovelydreamsbecomeareality/t_IMG059-1.jpg
Ale sie opalowywowywuje :loveu::evil_lol: