PIKA Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 Uff widze, ze nastepna dobrze sie po egzaminku czuje :razz: To trzymamy kciuki za reszte tej męczarni :kciuki: Quote
panienkabubu Posted May 5, 2006 Author Posted May 5, 2006 A co to się z tą dogomanią porobiło dzisiaj hę? Ja po angielskim mieszane uczucia, ale jako to bedzie :) Quote
anetta Posted May 5, 2006 Posted May 5, 2006 Dziala, dziala, dziala :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Juz myslalam ze jej nie wlacza... Za angola :drinking::drinking: Quote
panienkabubu Posted May 5, 2006 Author Posted May 5, 2006 Mam cztery łapki :multi: :multi: :laugh2_2: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: No to moi Drodzy .. Trzeba to oblać ;D :drink1: :drink1: :knajpa: :knajpa: :knajpa: :drinking: Quote
panienkabubu Posted May 5, 2006 Author Posted May 5, 2006 [quote name='anetta'] Za angola :drinking::drinking:[/quote] za tego angola to ja sie powinnam chyba na umor spic............ grrrrrr :razz: Quote
anushka Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 [quote name='panienkabubu']za tego angola to ja sie powinnam chyba na umor spic............ grrrrrr :razz:[/quote] najpierw trzymałam a potem siałam...:razz: Quote
panienkabubu Posted May 6, 2006 Author Posted May 6, 2006 [quote name='Ania-k']najpierw trzymałam a potem siałam...:razz:[/quote] wiem......... pisałaś...... :lol: poniedziałek WOS! ludziska ! ;] tu sie kciuki [B][U]BARDZO[/U][/B] sprzydadza...... Quote
anushka Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 Kasia orientujesz się może już co dzisiaj ???:cool3: :cool3: napisz mi na tela bo my własnie wychodzimy pościnać gąszcz na naszych głowach...:mad: :mad: Quote
Alicja Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 [I][B]:razz:będzie dobrze , przez te matury dogomaniaczek to mi palce uschną :cool3:[/B][/I] Quote
Teklunia Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 [quote name='panienkabubu']Mam cztery łapki[/quote]ja tez mam cztery...i 20 paluszkow :evil_lol: [quote name='panienkabubu']wiem......... pisałaś...... :lol: poniedziałek WOS! ludziska ! ;] tu sie kciuki [B][U]BARDZO[/U][/B] sprzydadza......[/quote]bedziem trzymac! Quote
panienkabubu Posted May 6, 2006 Author Posted May 6, 2006 patrzcie co uchwycilam :) yhyh [img]http://img54.imageshack.us/img54/7382/img3879resize3ps.jpg[/img] jesli chodzi o kciuki to ja jeszcze tylko 5 egzaminow i wszystko :D Quote
anushka Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 [quote name='panienkabubu']jesli chodzi o kciuki to ja jeszcze tylko 5 egzaminow i wszystko :D[/quote] optymistka :cool3: Quote
madzia20sosnowiec Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 kochana ty tu mi nie przynudzaj tylko benka dawaj :eviltong: Quote
panienkabubu Posted May 6, 2006 Author Posted May 6, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec']kochana ty tu mi nie przynudzaj tylko benka dawaj :eviltong:[/quote] nieeee mam fot na razie, zrobie niebawem, dzisiaj pol dnia (od 15tej do teraz i jeszcze nie skonczylam) pisalam prace z polskiego na ustną, juz koncze prawie, jeszcze tylko jedna postac do opisania, w jutro zabieram sie za nauke WOSu, bo w poniedzialek pisze mature...... takze pewnie dopiero w poniedzialek beda foty jakies, bo nie mam sily ani ochoty ani czasu ani ben nie chce ze mna wspolpracowac.... Quote
PIKA Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 No to sie ucz, a my na zdjęcia "maluszka" poczekamy :razz: Quote
panienkabubu Posted May 6, 2006 Author Posted May 6, 2006 :multi: :multi: :multi: skonczylam pisac prace z polskiego :multi: :multi: :multi: ale sie ciesze, że mam już to za sobą... teraz tylko sie tego nauczyc, zaliczyc pieknie i super :multi: :multi: ufff... a zdjecia to wam kwiatki moge pokazac ;) Bena znajde na dysku cos i pomniejsze, hehe, ale spoko, niebawem sie pojawia, tylko nie opuszczajcie galerii, bo Benowi bedzie przykro :eviltong: :eviltong: przychodzcie czasem nas odwiedzic :eviltong: :eviltong: Quote
Teklunia Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 [quote name='panienkabubu'] Bena znajde na dysku cos i pomniejsze, hehe, ale spoko, niebawem sie pojawia, tylko nie opuszczajcie galerii, bo Benowi bedzie przykro :eviltong: :eviltong: przychodzcie czasem nas odwiedzic :eviltong: :eviltong:[/quote]ale ja musze opuscic, bo TZ mnie wola, ze czas spac :placz: wybaczysz? obiecuje ze wroce jutro ;) Quote
panienkabubu Posted May 6, 2006 Author Posted May 6, 2006 [quote name='Teklunia']ale ja musze opuscic, bo TZ mnie wola, ze czas spac :placz: wybaczysz? obiecuje ze wroce jutro ;)[/quote] TZ Cie wola? spac? Kasia, prosze bez szczegolow :evil_lol: :evil_lol: wroc jutro, moze z rana wrzuce fotki jakies, bo dzis juz padam:) Quote
Teklunia Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 [quote name='panienkabubu']TZ Cie wola? spac? Kasia, prosze bez szczegolow :evil_lol: :evil_lol: wroc jutro, moze z rana wrzuce fotki jakies, bo dzis juz padam:)[/quote]wola spac, podkreslam [U][B][I]spac[/I][/B][/U]!!! :eviltong: ach ta mlodziez dzisiejsza, tylko jedno im w glowie :evil_lol: Quote
panienkabubu Posted May 6, 2006 Author Posted May 6, 2006 [quote name='Teklunia']wola spac, podkreslam [U][B][I]spac[/I][/B][/U]!!! :eviltong: ach ta mlodziez dzisiejsza, tylko jedno im w glowie :evil_lol:[/quote] głodnemu chleb na myśli :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Teklunia Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 [quote name='panienkabubu']głodnemu chleb na myśli :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote]tak tez myslalam :lol: no ale nie zagaduj mnie, bo musze isc ;) Quote
panienkabubu Posted May 6, 2006 Author Posted May 6, 2006 Heheheh .... ;) ale ciiiii .... nikt nie musi wiedzieć ;) My tez uciekamy spac Dobranocccc [img]http://img198.imageshack.us/img198/8899/img38555fy.jpg[/img] [img]http://img198.imageshack.us/img198/2518/img38561va.jpg[/img] Quote
Alicja Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 [quote name='panienkabubu']Heheheh .... ;) ale ciiiii .... nikt nie musi wiedzieć ;) My tez uciekamy spac Dobranocccc [IMG]http://img198.imageshack.us/img198/8899/img38555fy.jpg[/IMG] [IMG]http://img198.imageshack.us/img198/2518/img38561va.jpg[/IMG][/quote]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale Benek słodko śpi :razz: Quote
panienkabubu Posted May 6, 2006 Author Posted May 6, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale Benek słodko śpi :razz:[/quote] a chrapie jak stary samochodzik :p oki uciekamy juz naprawde, bo padam, mam kregoslup scierpniety od 15tej, z pol godzinna przerwa na spacer z kundlem, siedzialam przed kompem i pisalam prace na polski ustną, takze..... mam do lozka jakis metr, a nie wiem cyz sie doczłapię... wiec..... papapa ! (jeszcze nie wiem jak sie robi taka fajna buzke z machajacymi łapkami, a zanim mi sie emotikonki wlacza to zasne, wiec od nastepnego razu wyprobuje :evil_lol: ) Quote
Recommended Posts