Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 12.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='panienkabubu']za tego angola to ja sie powinnam chyba na umor spic............ grrrrrr :razz:[/quote]
najpierw trzymałam a potem siałam...:razz:

Posted

[quote name='Ania-k']najpierw trzymałam a potem siałam...:razz:[/quote]

wiem......... pisałaś...... :lol:

poniedziałek WOS! ludziska ! ;] tu sie kciuki [B][U]BARDZO[/U][/B] sprzydadza......

Posted

Kasia orientujesz się może już co dzisiaj ???:cool3: :cool3: napisz mi na tela bo my własnie wychodzimy pościnać gąszcz na naszych głowach...:mad: :mad:

Posted

[quote name='panienkabubu']Mam cztery łapki[/quote]ja tez mam cztery...i 20 paluszkow :evil_lol:

[quote name='panienkabubu']wiem......... pisałaś...... :lol:

poniedziałek WOS! ludziska ! ;] tu sie kciuki [B][U]BARDZO[/U][/B] sprzydadza......[/quote]bedziem trzymac!

Posted

[quote name='madzia18sosnowiec']kochana ty tu mi nie przynudzaj tylko benka dawaj :eviltong:[/quote]

nieeee mam fot na razie, zrobie niebawem, dzisiaj pol dnia (od 15tej do teraz i jeszcze nie skonczylam) pisalam prace z polskiego na ustną, juz koncze prawie, jeszcze tylko jedna postac do opisania, w jutro zabieram sie za nauke WOSu, bo w poniedzialek pisze mature...... takze pewnie dopiero w poniedzialek beda foty jakies, bo nie mam sily ani ochoty ani czasu ani ben nie chce ze mna wspolpracowac....

Posted

:multi: :multi: :multi:
skonczylam pisac prace z polskiego
:multi: :multi: :multi:
ale sie ciesze, że mam już to za sobą... teraz tylko sie tego nauczyc, zaliczyc pieknie i super :multi: :multi: ufff...

a zdjecia to wam kwiatki moge pokazac ;)

Bena znajde na dysku cos i pomniejsze, hehe, ale spoko, niebawem sie pojawia, tylko nie opuszczajcie galerii, bo Benowi bedzie przykro :eviltong: :eviltong: przychodzcie czasem nas odwiedzic :eviltong: :eviltong:

Posted

[quote name='panienkabubu']

Bena znajde na dysku cos i pomniejsze, hehe, ale spoko, niebawem sie pojawia, tylko nie opuszczajcie galerii, bo Benowi bedzie przykro :eviltong: :eviltong: przychodzcie czasem nas odwiedzic :eviltong: :eviltong:[/quote]ale ja musze opuscic, bo TZ mnie wola, ze czas spac :placz: wybaczysz? obiecuje ze wroce jutro ;)

Posted

[quote name='Teklunia']ale ja musze opuscic, bo TZ mnie wola, ze czas spac :placz: wybaczysz? obiecuje ze wroce jutro ;)[/quote]

TZ Cie wola? spac? Kasia, prosze bez szczegolow :evil_lol: :evil_lol:

wroc jutro, moze z rana wrzuce fotki jakies, bo dzis juz padam:)

Posted

[quote name='panienkabubu']TZ Cie wola? spac? Kasia, prosze bez szczegolow :evil_lol: :evil_lol:

wroc jutro, moze z rana wrzuce fotki jakies, bo dzis juz padam:)[/quote]wola spac, podkreslam [U][B][I]spac[/I][/B][/U]!!! :eviltong:
ach ta mlodziez dzisiejsza, tylko jedno im w glowie :evil_lol:

Posted

[quote name='Teklunia']wola spac, podkreslam [U][B][I]spac[/I][/B][/U]!!! :eviltong:
ach ta mlodziez dzisiejsza, tylko jedno im w glowie :evil_lol:[/quote]

głodnemu chleb na myśli :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='panienkabubu']głodnemu chleb na myśli :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote]tak tez myslalam :lol:

no ale nie zagaduj mnie, bo musze isc ;)

Posted

Heheheh .... ;)
ale ciiiii .... nikt nie musi wiedzieć ;)

My tez uciekamy spac

Dobranocccc

[img]http://img198.imageshack.us/img198/8899/img38555fy.jpg[/img]

[img]http://img198.imageshack.us/img198/2518/img38561va.jpg[/img]

Posted

[quote name='panienkabubu']Heheheh .... ;)
ale ciiiii .... nikt nie musi wiedzieć ;)

My tez uciekamy spac

Dobranocccc

[IMG]http://img198.imageshack.us/img198/8899/img38555fy.jpg[/IMG]

[IMG]http://img198.imageshack.us/img198/2518/img38561va.jpg[/IMG][/quote]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale Benek słodko śpi :razz:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale Benek słodko śpi :razz:[/quote]

a chrapie jak stary samochodzik :p

oki uciekamy juz naprawde, bo padam, mam kregoslup scierpniety od 15tej, z pol godzinna przerwa na spacer z kundlem, siedzialam przed kompem i pisalam prace na polski ustną, takze..... mam do lozka jakis metr, a nie wiem cyz sie doczłapię...

wiec..... papapa ! (jeszcze nie wiem jak sie robi taka fajna buzke z machajacymi łapkami, a zanim mi sie emotikonki wlacza to zasne, wiec od nastepnego razu wyprobuje :evil_lol: )