panienkabubu Posted April 29, 2006 Author Posted April 29, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):mam skrtytke :razz: u piotrka w samochodzie ;) a Madziu to sie sprzyda, wierz mi :razz: bo towarzystwo ktore ma przyjsc tylko czystą pije :razz: no i ja tez czysta :razz: nie wiem jak wy :razz: madzia18sosnowiec napisał(a): a widze kasiu ze nie próznowałas dziisja i zdjecia cykałas :p a bo mi sie tu na forum awanturowali, ze zdjec nie ma, to wyszlam z Benem na dzialke i cyknelam pare fot :D tylko kurcze, Ben jakiś smętny jest :roll: nie wiem dlaczego :roll: Quote
panienkabubu Posted April 29, 2006 Author Posted April 29, 2006 i jeszcze Benio na dobranoc i myjacy sie Benek luuuuuzak Quote
panienkabubu Posted April 29, 2006 Author Posted April 29, 2006 robione na szybko wiec prosze sie nie smiac :eviltong: Quote
madzia20sosnowiec Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 panienkabubu napisał(a):tylko kurcze, Ben jakiś smętny jest :roll: nie wiem dlaczego :roll: zakochał sie chłopina na wiosne :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
dbsst Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 o ja jaka mróweczka :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
panienkabubu Posted April 30, 2006 Author Posted April 30, 2006 [quote name='dbsst']o ja jaka mróweczka :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: nio taka tyci tyci :lol: a teraz troche z przeciągania Quote
nathaniel Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 [quote name='dbsst'] o ja jaka mróweczka :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Jaki ślicznoszek ;) Quote
Teklunia Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 [quote name='dbsst'] o ja jaka mróweczka :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:Debe, to Ci sie udalo!:roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: Quote
panienkabubu Posted April 30, 2006 Author Posted April 30, 2006 No i znowu trochę zielska i naturki, która nas otacza :loveu: No i znowu cudowne i jakże brudne łapki mojego piesia :loveu: :loveu: Quote
panienkabubu Posted April 30, 2006 Author Posted April 30, 2006 No i Gajeczka i Benosławek, który uczy się biegać bez smyczki na spacerkach i co najważniejsze - wraca! :multi: :multi: Quote
madzia20sosnowiec Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 [quote name='panienkabubu'] kasia mowiłam wytnij mnie, nawet moje nogi są niewyjsciowe :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
kinga.l Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 Sliczne fotki ;) ps. dzieki za piekna karteczke ktora umiescilas w naszej galeryjce :Rose: Quote
panienkabubu Posted April 30, 2006 Author Posted April 30, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):kasia mowiłam wytnij mnie, nawet moje nogi są niewyjsciowe :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ciapa jestes moglas sie nie przyznawac ze to Ty, powiedzialybysmy, ze to ktos sie przyczepil :eviltong: hyhy, ale swietnie Gajka wyszla na tym zdjeciu, co? :lol: albo na tym co lezy i na ptaki patrzy :evil_lol: booooosko :loveu: Quote
madzia20sosnowiec Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 panienkabubu napisał(a):ciapa jestes moglas sie nie przyznawac ze to Ty, powiedzialybysmy, ze to ktos sie przyczepil :eviltong: hyhy, ale swietnie Gajka wyszla na tym zdjeciu, co? :lol: albo na tym co lezy i na ptaki patrzy :evil_lol: booooosko :loveu: tak kasia z pewnoscia by sie nikt nie połapał, mogłybysmy powiedziec ze ktos po drodze ukradł mi spodnie i sobie w nich łaził moimi nogami hahaha :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: a na powaznie to sie szykuj malenka juz do ciebie lece z patem i matem czyli sąsiadami :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
panienkabubu Posted April 30, 2006 Author Posted April 30, 2006 Hahahaha, Madzia, a co to jedne takie spodnie wyprodukowali? sciemniac nie potrafisz, hahahah :p I prosze mi tu teraz nie narzekac na brak fot :P ot ! :P Quote
Teklunia Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 [quote name='panienkabubu'] o kurcze, buziak od takiego pyszczydla to chyba jak prysznic :lol: Quote
panienkabubu Posted May 1, 2006 Author Posted May 1, 2006 [quote name='Teklunia']o kurcze, buziak od takiego pyszczydla to chyba jak prysznic :lol: hahaha no tak, Ben robi za tutejszą myjnię :cool3: :cool3: idziesz, On Cię liźnie i gotowe :cool3: :cool3: co tu takie pustki!?!?!?! Quote
dbsst Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 ło rany gZyby :lol: i to cała rodzina gZybowa :lol: jaki nochalopagusek do całowania :loveu: :loveu: a to mi sie tak skojarzyło (ja dziecko reklamy jestem jak to mówi mój TZ) prawie jak bokser :errrr: :errrr: :errrr: :errrr: :megagrin: :megagrin: Quote
panienkabubu Posted May 1, 2006 Author Posted May 1, 2006 [quote name='dbsst']prawie jak bokser :errrr: :errrr: :errrr: :errrr: :megagrin: :megagrin: prawie robi wielką różnicę:lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 [quote name='dbsst'] prawie jak bokser prawie robi wielką róznice :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: kasiu grzybeczki ci boooskie wyszły :buzi: Quote
panienkabubu Posted May 1, 2006 Author Posted May 1, 2006 hahahahaaha! Madzia, czytasz w moich myślach :lol::lol: Quote
panienkabubu Posted May 1, 2006 Author Posted May 1, 2006 No i co by mało Benia nie było :loveu: Quote
Teklunia Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 [quote name='panienkabubu'] ale łopata zamiast jezorka :evil_lol: Quote
Recommended Posts