panienkabubu Posted April 28, 2006 Author Posted April 28, 2006 kalinaM napisał(a):Fotki fotki fotki:mad: haha, to musze sie do Madzi18sosnowiec odezwac, bo ja nie mam miejsca na dysku i aparat mi sie popsul :p Quote
madzia20sosnowiec Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 kasienko ja niestety nie mam juz zdjątek z benem te co miałam to wstawiłam, moze w niedzielke przed zakupami skoczymy na spacer z piechami to napstrykam ci benka i wyśle, bo jutro nie zdąze lece o 9 na autobus i potem o 19 koncze :-( Quote
panienkabubu Posted April 28, 2006 Author Posted April 28, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):kasienko ja niestety nie mam juz zdjątek z benem te co miałam to wstawiłam, moze w niedzielke przed zakupami skoczymy na spacer z piechami to napstrykam ci benka i wyśle, bo jutro nie zdąze lece o 9 na autobus i potem o 19 koncze :-( Madzia a te z wody to tylko te co mi wstawilas do galerii? okej to w ndz wyskoczymy na spacerek, bo wieczorem to moze byc roznie :evil_lol: :evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 panienkabubu napisał(a):Madzia a te z wody to tylko te co mi wstawilas do galerii? okej to w ndz wyskoczymy na spacerek, bo wieczorem to moze byc roznie :evil_lol: :evil_lol: tak kasiu tylko te kilka miałam, reszta mi nie wyszła, cos ostatnio nie moge se z tym aparatem poradzic do twojego sie przyzwyczaiłam :evil_lol: a w niedzielke rankiem jakos mozemy wyskoczyc bo wieczorem to ja w stanie nie będe i ty chyba tyz :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
panienkabubu Posted April 28, 2006 Author Posted April 28, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec']tak kasiu tylko te kilka miałam, reszta mi nie wyszła, cos ostatnio nie moge se z tym aparatem poradzic do twojego sie przyzwyczaiłam :evil_lol: jak to dobrze ze nie jestes kleptomanką bo bym sie bała o moj aparat :lol: :lol: [quote name='madzia18sosnowiec']a w niedzielke rankiem jakos mozemy wyskoczyc bo wieczorem to ja w stanie nie będe i ty chyba tyz :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ano masz całkowitą racje :D tylko gdzie ja te butelki pochowam? :D Quote
Basia&Safi Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 jakii misiu :):) dziekujemy za odwiedzinki :) a co to za buldozek byl na tych fotkch fajnie razem wygladali :D:D:D Quote
panienkabubu Posted April 29, 2006 Author Posted April 29, 2006 [quote name='basiulka22tychy']jakii misiu :):) dziekujemy za odwiedzinki :) a co to za buldozek byl na tych fotkch fajnie razem wygladali :D:D:D buldożek od mojej siostry :) ma 6 miesiecy ;-) ale nie powiem, że razem świetnie wygladaja:) Quote
panienkabubu Posted April 29, 2006 Author Posted April 29, 2006 Chcecie foty? ;) Bo właśnie ściągam z aparatu :p Quote
panienkabubu Posted April 29, 2006 Author Posted April 29, 2006 No foty tak czy siak będą :cool3: (dla wiadomości Madzi18sosnowiec: nie kolorowałam zdjęć, same takie ładne wyszły:eviltong: ) najpierw część naszej działki z zielskiem wszelkim i kwitnącą jabłonią :cool3: Tak więc kwitnąca jabłonka Kto znajdzie czterolistną koniczynkę?:cool3: No to tyle z zielska :cool1: Teraz nowy motyw fotografowany przeze mnie, czyli.... łapsko Bena I Ben w zielsku :p :razz: Co w trawie piszczy :cool3: Portrecik Ben ofiarą losu No i jeszcze raz moja ofiarka :loveu: Quote
panienkabubu Posted April 29, 2006 Author Posted April 29, 2006 Ben niczym wystawowy golden retriever :lol: :lol: :lol: No i Benio :loveu: :loveu: zieeewający Pora na sen (troszke nieostre :roll: ) Quote
Teklunia Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 [quote name='panienkabubu'] malutka łapeczka, nie ma co? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
panienkabubu Posted April 29, 2006 Author Posted April 29, 2006 Teklunia napisał(a):malutka łapeczka, nie ma co? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Zawaliłam, bo mogłam obok położyć np. długopis, byłoby porównanie ;D Quote
kalina. Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 cooooooooooooooooolllllllllllllllllllllllll:cool1: Quote
Gosia_i_Luka Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 [quote name='panienkabubu']Kto znajdzie czterolistną koniczynkę?:cool3: Nie będę szukać, bo mam własną. :cool3: :evil_lol: (choć mam pewne typy :lol: ) Quote
panienkabubu Posted April 29, 2006 Author Posted April 29, 2006 I jeszcze jeden Benio :loveu: :loveu: Quote
panienkabubu Posted April 29, 2006 Author Posted April 29, 2006 [quote name='Gosia_i_Luka']Nie będę szukać, bo mam własną. :cool3: :evil_lol: (choć mam pewne typy :lol: ) haha, cwaniaku ;) :eviltong: :eviltong: a typy masz te co ja ;) szkoda, że nietrafne ;) Quote
Gosia_i_Luka Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 panienkabubu napisał(a):a typy masz te co ja ;) szkoda, że nietrafne ;) A poszłaś w końcu i sprawdziłaś?? :evil_lol: Quote
Gosia_i_Luka Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 [quote name='panienkabubu']I jeszcze jeden Benio :loveu: :loveu: Nie dość, że kolcami go, to jeszcze do krwi! :crazyeye: :evil_lol: ;) Quote
olekg89 Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 Jaki on jest bowski :D A ile kg karmy on wsuwa no i co on wogóle jada???? Quote
anushka Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 [quote name='panienkaBubu'] Cudowny :loveu: konik morski :crazyeye: :crazyeye: :multi: :multi: Quote
panienkabubu Posted April 29, 2006 Author Posted April 29, 2006 Gosia_i_Luka napisał(a):A poszłaś w końcu i sprawdziłaś?? :evil_lol: wieczorem pojde :P Gosia_i_Luka napisał(a):Nie dość, że kolcami go, to jeszcze do krwi Ale ta krew to nie przez kolce ;-) Ta krew to od zagryzionego psa sąsiadów :diabloti: buahah - ZART!!!!!!:D Ania-k napisał(a):konik morski Taaa, gdybys widziala, jak On sie bał tam wejsc :D Quote
madzia20sosnowiec Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 panienkabubu napisał(a): ano masz całkowitą racje :D tylko gdzie ja te butelki pochowam? :D mam skrtytke :razz: u piotrka w samochodzie ;) a widze kasiu ze nie próznowałas dziisja i zdjecia cykałas :p Quote
Recommended Posts