Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 12.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='panienkabubu']Co byście nie zapomnieli jak Ben wygląda :)

buahahha Benyś wygląda jakby miał ten uśmiech założony na szyję patrz glutki :lol: :lol:
Kasia a mówiłam,że potem to wygląda jak sprawdzian??:evil_lol: :evil_lol: jutro też jak będę sadzić trawkę potrzymam kciukasy :p :cool3:

Posted

[quote name='Ania-k']buahahha Benyś wygląda jakby miał ten uśmiech założony na szyję patrz glutki :lol: :lol:
Kasia a mówiłam,że potem to wygląda jak sprawdzian??:evil_lol: :evil_lol: jutro też jak będę sadzić trawkę potrzymam kciukasy :p :cool3:

dla wiadomosci innych:

wracam se luzacko z matury, pisze do znajomych co i jak, potem pisze do Ani, że moze przestać trzymac kciuki, bo już PO, a Ona do mnie: "sadze trawe...."

umarłam wtedy :D

Posted

[quote name='panienkabubu']dla wiadomosci innych:

wracam se luzacko z matury, pisze do znajomych co i jak, potem pisze do Ani, że moze przestać trzymac kciuki, bo już PO, a Ona do mnie: "sadze trawe...."

umarłam wtedy :D:evil_lol::evil_lol::evil_lol:poślij mi Anię bo TZ chce ,, posadzić nową trawę'':evil_lol::evil_lol::evil_lol: na bezludziu :razz:/bezludzie ma 1,5 ha :evil_lol:ale trawa ma być na 0,3 ha/

siakiś płaski

Posted

panienkabubu napisał(a):
"sadze trawe....":D

no ja więcej nie mogłam napisać bo bym tela se zbrudziła :mad: :evil_lol: ja cię widziałam 2 dni przed,nie wyglądałaś na specjalnie zestresowaną osobę-przynajmniej tym faktem maturalnym (bardziej nie daje ci spać inny fakt-tutaj byłabym skłonna pobrudzić troszkę ten tel :evil_lol: ),więc mam nadzieję,że ty się nie obraziłaś na mnie>?? bo ja potem pisałam do ciebie... :-( :mad:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:poślij mi Anię bo TZ chce ,, posadzić nową trawę'':evil_lol::evil_lol::evil_lol: na bezludziu :razz:/bezludzie ma 1,5 ha :evil_lol:ale trawa ma być na 0,3 ha/

oj bieedna Ania :D:D:D

[quote name='Alicjarydzewska']
siakiś płaski

wcale nie jest płaski no :P

Posted

[quote name='panienkabubu']umarłam wtedy :D
kłamiesz...a co robisz teraz na DGM???albo ktoś się podszywa pod ciebie...:crazyeye: :crazyeye: aaa jak piszesz prawdę to mogę zaadoptować Bena??? :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Ania-k napisał(a):
no ja więcej nie mogłam napisać bo bym tela se zbrudziła :mad: :evil_lol: ja cię widziałam 2 dni przed,nie wyglądałaś na specjalnie zestresowaną osobę-przynajmniej tym faktem maturalnym (bardziej nie daje ci spać inny fakt-tutaj byłabym skłonna pobrudzić troszkę ten tel :evil_lol: ),więc mam nadzieję,że ty się nie obraziłaś na mnie>?? bo ja potem pisałam do ciebie... :-( :mad:

o rowerze? a to przeczytałam :) ale brakło mi pakietow na karcie, a na necie zapomniałam odpisać :oops: :oops: plasiam, oczywiscie, ze sie nie obrazilam :oops:

Posted

[quote name='Ania-k']kłamiesz...a co robisz teraz na DGM???albo ktoś się podszywa pod ciebie...:crazyeye: :crazyeye: aaa jak piszesz prawdę to mogę zaadoptować Bena??? :loveu: :loveu: :loveu:

jestem złym duszkiem Kasi :diabloti: :diabloti: :eviltong:

zaadoptować Bena? Ania czy Ty wiesz co mowisz? ;D nie wiem czy byscie to przezyli, moje bydle taaaakie niewychowane i jak .. nieładnie pachnie :P

Posted

[quote name='Ania-k']nie...o hulajnodze...:mad: :mad: :mad: [SIZE=2]wybaczam...:lol: :lol:

yyyyyy yhyhyhyhyhyhyhyh............... no tak :oops: :oops: :oops: :oops: ale GAFA :D

moze kwiatuszka?

Posted

panienkabubu napisał(a):
Ania, ale tam nie ma glutów...................................

o przecież widze...dlatego nie kce :lol: :placz: ja wolę zaglucone fiatki Bena :loveu:

Posted

Ania-k napisał(a):
o przecież widze...dlatego nie kce :lol: :placz: ja wolę zaglucone fiatki Bena :loveu:

hahahahahaha ! :D
a wiesz, ze kiedys miałam fotke trawy obslinionej przez Bena? ;d ale to było zbyt okrutne dla mych oczu :D

Posted

Ania-k napisał(a):
aż mi ciarki przeszły,skoro to było zbyt brutalne dla twych oczu to ja mogę tego nie przeżyć...a przecież staram się o adopcję Bena :cool3:

no Ty uwazaj, Ania, bo wiesz, Benosław to sie wyjątkowo mocno ślini ..... :D :p

Posted

Monika powiedziała TZ mojemu,że jak chce zobaczyć konia to ona go zawiezie bo wie gdzie taki mieszka :lol: :lol: była i jest do tej pory przerażona ;)

Posted

Ania-k napisał(a):
Monika powiedziała TZ mojemu,że jak chce zobaczyć konia to ona go zawiezie bo wie gdzie taki mieszka :lol: :lol: była i jest do tej pory przerażona ;)

ja pierdykam, przeciez Ben nie jest pod pache ;d;d;d;d

Posted

Teklunia napisał(a):
spac spac spac!!!
kto jutro za Ciebie wstanie? ja bym niby mogla, ale mialabys wtedy klopoty ze zdaniem :diabloti:

Właśnie :D zapomniałam, że mam jutro angielski - POWAŻNIE :D
hahah! głowy kiedyś zapomnę ......

tak więc, spadam spać i proszę kciuki juterkiem :)

buziaczki, cukiereckzi, ciasteczka ;)