panienkabubu Posted May 4, 2006 Author Posted May 4, 2006 Jeszcze trochę stokrotek i jeszcze dronka Quote
panienkabubu Posted May 4, 2006 Author Posted May 4, 2006 malawaszka napisał(a)::evil_lol: tego się nie da zapomnieć :cool1: hahaha, ciesze sie, ze ciagle siedzi Ci w glowie :eviltong: :eviltong: Quote
anushka Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 [quote name='panienkabubu']Co byście nie zapomnieli jak Ben wygląda :) buahahha Benyś wygląda jakby miał ten uśmiech założony na szyję patrz glutki :lol: :lol: Kasia a mówiłam,że potem to wygląda jak sprawdzian??:evil_lol: :evil_lol: jutro też jak będę sadzić trawkę potrzymam kciukasy :p :cool3: Quote
panienkabubu Posted May 4, 2006 Author Posted May 4, 2006 [quote name='Ania-k']buahahha Benyś wygląda jakby miał ten uśmiech założony na szyję patrz glutki :lol: :lol: Kasia a mówiłam,że potem to wygląda jak sprawdzian??:evil_lol: :evil_lol: jutro też jak będę sadzić trawkę potrzymam kciukasy :p :cool3: dla wiadomosci innych: wracam se luzacko z matury, pisze do znajomych co i jak, potem pisze do Ani, że moze przestać trzymac kciuki, bo już PO, a Ona do mnie: "sadze trawe...." umarłam wtedy :D Quote
Alicja Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 [quote name='panienkabubu']dla wiadomosci innych: wracam se luzacko z matury, pisze do znajomych co i jak, potem pisze do Ani, że moze przestać trzymac kciuki, bo już PO, a Ona do mnie: "sadze trawe...." umarłam wtedy :D:evil_lol::evil_lol::evil_lol:poślij mi Anię bo TZ chce ,, posadzić nową trawę'':evil_lol::evil_lol::evil_lol: na bezludziu :razz:/bezludzie ma 1,5 ha :evil_lol:ale trawa ma być na 0,3 ha/ siakiś płaski Quote
anushka Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 panienkabubu napisał(a): "sadze trawe....":D no ja więcej nie mogłam napisać bo bym tela se zbrudziła :mad: :evil_lol: ja cię widziałam 2 dni przed,nie wyglądałaś na specjalnie zestresowaną osobę-przynajmniej tym faktem maturalnym (bardziej nie daje ci spać inny fakt-tutaj byłabym skłonna pobrudzić troszkę ten tel :evil_lol: ),więc mam nadzieję,że ty się nie obraziłaś na mnie>?? bo ja potem pisałam do ciebie... :-( :mad: Quote
panienkabubu Posted May 4, 2006 Author Posted May 4, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:poślij mi Anię bo TZ chce ,, posadzić nową trawę'':evil_lol::evil_lol::evil_lol: na bezludziu :razz:/bezludzie ma 1,5 ha :evil_lol:ale trawa ma być na 0,3 ha/ oj bieedna Ania :D:D:D [quote name='Alicjarydzewska'] siakiś płaski wcale nie jest płaski no :P Quote
anushka Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 [quote name='panienkabubu']umarłam wtedy :D kłamiesz...a co robisz teraz na DGM???albo ktoś się podszywa pod ciebie...:crazyeye: :crazyeye: aaa jak piszesz prawdę to mogę zaadoptować Bena??? :loveu: :loveu: :loveu: Quote
panienkabubu Posted May 4, 2006 Author Posted May 4, 2006 Ania-k napisał(a):no ja więcej nie mogłam napisać bo bym tela se zbrudziła :mad: :evil_lol: ja cię widziałam 2 dni przed,nie wyglądałaś na specjalnie zestresowaną osobę-przynajmniej tym faktem maturalnym (bardziej nie daje ci spać inny fakt-tutaj byłabym skłonna pobrudzić troszkę ten tel :evil_lol: ),więc mam nadzieję,że ty się nie obraziłaś na mnie>?? bo ja potem pisałam do ciebie... :-( :mad: o rowerze? a to przeczytałam :) ale brakło mi pakietow na karcie, a na necie zapomniałam odpisać :oops: :oops: plasiam, oczywiscie, ze sie nie obrazilam :oops: Quote
panienkabubu Posted May 4, 2006 Author Posted May 4, 2006 [quote name='Ania-k']kłamiesz...a co robisz teraz na DGM???albo ktoś się podszywa pod ciebie...:crazyeye: :crazyeye: aaa jak piszesz prawdę to mogę zaadoptować Bena??? :loveu: :loveu: :loveu: jestem złym duszkiem Kasi :diabloti: :diabloti: :eviltong: zaadoptować Bena? Ania czy Ty wiesz co mowisz? ;D nie wiem czy byscie to przezyli, moje bydle taaaakie niewychowane i jak .. nieładnie pachnie :P Quote
anushka Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 [quote name='panienkabubu']o rowerze? nie...o hulajnodze...:mad: :mad: :mad: [SIZE=2]wybaczam...:lol: :lol: Quote
panienkabubu Posted May 4, 2006 Author Posted May 4, 2006 [quote name='Ania-k']nie...o hulajnodze...:mad: :mad: :mad: [SIZE=2]wybaczam...:lol: :lol: yyyyyy yhyhyhyhyhyhyhyh............... no tak :oops: :oops: :oops: :oops: ale GAFA :D moze kwiatuszka? Quote
anushka Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 bez glutów nie kce :placz: :placz: ,chcoiaz śliczny jest ten fiatek :placz: Quote
panienkabubu Posted May 4, 2006 Author Posted May 4, 2006 Ania-k napisał(a):bez glutów nie kce :placz: :placz: ,chcoiaz śliczny jest ten fiatek :placz: Ania, ale tam nie ma glutów................................... Quote
anushka Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 panienkabubu napisał(a):Ania, ale tam nie ma glutów................................... o przecież widze...dlatego nie kce :lol: :placz: ja wolę zaglucone fiatki Bena :loveu: Quote
panienkabubu Posted May 4, 2006 Author Posted May 4, 2006 Ania-k napisał(a):o przecież widze...dlatego nie kce :lol: :placz: ja wolę zaglucone fiatki Bena :loveu: hahahahahaha ! :D a wiesz, ze kiedys miałam fotke trawy obslinionej przez Bena? ;d ale to było zbyt okrutne dla mych oczu :D Quote
anushka Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 aż mi ciarki przeszły,skoro to było zbyt brutalne dla twych oczu to ja mogę tego nie przeżyć...a przecież staram się o adopcję Bena :cool3: Quote
panienkabubu Posted May 4, 2006 Author Posted May 4, 2006 Ania-k napisał(a):aż mi ciarki przeszły,skoro to było zbyt brutalne dla twych oczu to ja mogę tego nie przeżyć...a przecież staram się o adopcję Bena :cool3: no Ty uwazaj, Ania, bo wiesz, Benosław to sie wyjątkowo mocno ślini ..... :D :p Quote
anushka Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 Monika powiedziała TZ mojemu,że jak chce zobaczyć konia to ona go zawiezie bo wie gdzie taki mieszka :lol: :lol: była i jest do tej pory przerażona ;) Quote
panienkabubu Posted May 4, 2006 Author Posted May 4, 2006 Ania-k napisał(a):Monika powiedziała TZ mojemu,że jak chce zobaczyć konia to ona go zawiezie bo wie gdzie taki mieszka :lol: :lol: była i jest do tej pory przerażona ;) ja pierdykam, przeciez Ben nie jest pod pache ;d;d;d;d Quote
Teklunia Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 spac spac spac!!! kto jutro za Ciebie wstanie? ja bym niby mogla, ale mialabys wtedy klopoty ze zdaniem :diabloti: Quote
panienkabubu Posted May 4, 2006 Author Posted May 4, 2006 Teklunia napisał(a):spac spac spac!!! kto jutro za Ciebie wstanie? ja bym niby mogla, ale mialabys wtedy klopoty ze zdaniem :diabloti: Właśnie :D zapomniałam, że mam jutro angielski - POWAŻNIE :D hahah! głowy kiedyś zapomnę ...... tak więc, spadam spać i proszę kciuki juterkiem :) buziaczki, cukiereckzi, ciasteczka ;) Quote
Teklunia Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 panienkabubu napisał(a): buziaczki, cukiereckzi, ciasteczka ;)ja poprosze ciasteczko :p ;) Quote
anushka Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 panienkabubu napisał(a):ja pierdykam, przeciez Ben nie jest pod pache ;d;d;d;d zależy o czyim wzroście piszesz...:lol: :lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 Teklunia napisał(a):ja poprosze ciasteczko :p ;) a ja wodke chociaz w menu nie było :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Recommended Posts