Aimez_moi Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 Jamor ale piekny...... rzadek....:) Nasze cudo takie samo cudne i czarne jak zawsze...:):) Quote
kama210 Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 wskakuj na pierwszą Atos .... już się trochę zasiedziałeś u Jamora... Quote
vpassione Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 Najpewniej dzisiaj Atos będzie miał gości, mi już zsiniały kciuki od ich trzymania ;-) Quote
kama210 Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 o jeju.....:multi: trzymam i ja za nasze cudo ... ... prosimy o wieści... Quote
Aimez_moi Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 O Boziuniu....... ja juz nic nie robie tylko kciuki trzymam......:) Quote
jamor Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 [quote name='vpassione']Najpewniej dzisiaj Atos będzie miał gości, mi już zsiniały kciuki od ich trzymania ;-)[/QUOTE] tak ? a ktos sie wybiera do atosa ? Quote
vpassione Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 [quote name='jamor']tak ? a ktos sie wybiera do atosa ?[/QUOTE] Wywnioskowałam, że tak. [URL="http://bb.belgi.com.pl/index.php?page=Thread&postID=143651#post143651"]link[/URL] Quote
Aimez_moi Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 Chyba jednak nic z tej wizyty nie wyszlo....... Quote
anita_happy Posted May 3, 2010 Author Posted May 3, 2010 możliwe..nic nie wiem...ale pogrom wśród maluchów dookoła widze..malce uziemione i rodzice tez... a o ATOSA emilow sie rozpisało I. "............ [LEFT][FONT=ArialMT][SIZE=2][FONT=ArialMT][SIZE=2]Witam,[/SIZE][/FONT] [SIZE=2][FONT=ArialMT]Spodobał nam sie piesek o imieniu[/FONT][/SIZE] [SIZE=2][FONT=ArialMT]ATOS.[/FONT][/SIZE] [SIZE=2][FONT=ArialMT]Mieszkamyw domu i poszukujemy psa, ale mamy[/FONT][/SIZE][/LEFT] [SIZE=2][FONT=ArialMT]przyjazna kotke, wiec szukamy psa który jej nie zje.:)[/FONT][/SIZE] [SIZE=2][FONT=ArialMT]......................[/FONT][/SIZE] [SIZE=2][FONT=ArialMT]II. [/FONT][/SIZE] [LEFT][SIZE=2][FONT=ArialMT][FONT=ArialMT][SIZE=2][FONT=ArialMT][SIZE=2]Witam! potrzebuje pasa. dokładniej mówiac przyjaciela rodziny. mam dwoje dzieci 2 i 3 lata. Sam[/SIZE][/FONT] [SIZE=2][FONT=ArialMT]jestem po kursie przewodników psów specjalnych w słu¿bie mundurowej i własnie przeprowadziłem sie[/FONT][/SIZE] [SIZE=2][FONT=ArialMT]do domu jednorodzinnego na wsi i chciałbym aby moje dzieci wychowywały sie z łagodnym psem .[/FONT][/SIZE][/LEFT] [SIZE=2][FONT=ArialMT]Bardzo prosze o wiecej szczegółów . Bo Atos jest slicznym psiakiem ale jak akceptuje dzieci?[/FONT][/SIZE] [SIZE=2][FONT=ArialMT]........................[/FONT][/SIZE] [SIZE=2][FONT=ArialMT]III.[/FONT][/SIZE] [SIZE=2][FONT=ArialMT]telefoniczne zapytanie[/FONT][/SIZE] [SIZE=2][FONT=ArialMT]młodzi ludzie...domek/dziecko/pekińczyk w domu...Atos jako pieso podwórzowy....ale z dostepem do domu[/FONT][/SIZE] [B]Ania_Mor - czekam na Ciebie :) i Waszą Rodzinną decyzje...bo wiem, ze będzie przemyślana ...[/B] [/SIZE][/FONT][/FONT][/SIZE][/SIZE][/FONT] Quote
anita_happy Posted May 3, 2010 Author Posted May 3, 2010 [quote name='jamor'][IMG]http://images40.fotosik.pl/285/a7fb75891e5a0f35.jpg[/IMG][/QUOTE] o cudowności...a jak Atos na pekińczyka by zareagował??? heh wiecej FOTECEK [URL]http://jamor.fotosik.pl/albumy/743147-72.html[/URL] Quote
IlonaS Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 To pięć nadziei na dom, ale czy choć jedna się spełni?? A jak tam pan Opoczno? Quote
anita_happy Posted May 3, 2010 Author Posted May 3, 2010 Pan z Opoczn czeka na wizytacje Atosa jak nie wypala inne dommki... pierwszenstwo ma Ania Mor... Quote
Aimez_moi Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 Atos przepieknie wyglada u Jamora...... Wcale sie nie dziwie, ze ludzie pisza.....:):) Quote
anita_happy Posted May 5, 2010 Author Posted May 5, 2010 jeden domek sie dopytywał o Atosa - wysłalm do Jamora....ja wszystkim to samo pisze... a Jamor bezstronny jest... ten domek co ma pekuńczyka - nie wysłał emila - chyba zrezygnowali ale z drugiej strony - ja bałabym sie dac Atosa do domu z pekińczykiem :/ szczekająca swinka morska :) bez obrazy :) znajdzie się ten jedyny,,,,, Ania Mor - co tam...bo ty jako forumowiczka masz najlepsze referencje i masz dzieczyne na stanie....:) a to wskazane u Atosa - posiadanie kobiety psiej :) Quote
Ania_Mor Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 Przepraszam za zamieszanie ale w niedziele psiak juz został wybrany a w zasadzie znalazł u nas dom przypadkowo. Schemat jest taki sam jak przy moim poprzednim psie: zawozac karme do schroniska zauwazyłam mała bide w klatce, która tak bardzo prosiła, ze nie miałam serca ją tam zostawiać. Psina prawie od urodzenia mieszkała w tej klatce, jej rodzeństwo znalazło od razu domy a ona nie i czekała tak kilka miesiecy. Żeby było ciekawiej psina jest całkowitym przeciwieństwem poszukaiwanego przeze mnie psa: jest to suka całkowicie niepodobna do zadnej znanej rasy a juz w szczególnosci do owczarka, no typowy wiejski kundel. Chyba przestane zawozic dary do schronisk, bo mam za miekkie serce... Jeszcze raz przepraszam ale nie mogłam jej tam zostawić.... Quote
IlonaS Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 Następna nadzieja odpadła. Mijają dnie i noce, upływają miesiące, a Atos czeka na serce gorące.WCIĄŻ CZEKA.Siedem dni życia ludzkiego to jeden dzień życia psiego. Czas płynie nieubłaganie, oby dane było mu jak najwięcej dni przeżyć w kochającym domku. Może taki domek jednak się znajdzie,może jednak ktoś go pokocha - pięknego i mądrego Atosa, ODDANEGO CZŁOWIEKOWI CAŁYM SERCEM. Quote
Aimez_moi Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 Anita moze warto zadzwonic do Pana z Opoczna...... Quote
Aimez_moi Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 hej kolego czarny..... nowy dzionek mama....:):) Quote
Recommended Posts