IlonaS Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 Belg to ma do siebie,że musi mieć zajęcie,aby być w pełni szczęśliwym.U pana z Opoczna będzie miał hektary do oblatania a stróżem jest świetnym.Ale belg potrzebuje też bliskości człowieka -i to przede wszystkim.Czy pan znajdzie dość czasu,który będzie mógł mu poświęcić ?Kontakt ze SWOIM CZŁOWIEKIEM jest najważniejszy,reszta to wspaniałe dodatki do szczęścia.Chcę wierzyć,że w tym domu mógłby dostać to wszystko,ale trzeba wiele rzeczy sprawdzić,by go nie zawieść. Quote
IlonaS Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 Widzę,że jest nadzieja na jeszcze jedną propozycję domku.wszystko na najlepszej drodze.Może nasz ulubieniec nareszcie będzie miał SWOJEGO CZŁOWIEKA ,ale już na zawsze. Quote
anita_happy Posted April 28, 2010 Author Posted April 28, 2010 Priorytetem jest DOM NA ZAWSZE :) zobaczymy co sie z tego wykluje.... Quote
Aimez_moi Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 Atos potrafi kochac bezgranicznie i wierze, że znajdzie ludzia, który odplaci mu tym samym..... Anita a kiedy chcesz z nim jechac? Quote
anita_happy Posted April 28, 2010 Author Posted April 28, 2010 o Atosa na forum belga zapytała jeszcze Ania_Mor spod Warszawy.... miała gronka, ale zszedł im...w domu mają suczke bokserke - spokojna całuśnica. Potrzebują psa stróza do ładnego kojca. rodzina miał gronka i ma doświadczenie..ale jest jeszcze kot i troje dzieci /w tym jedno 2 letnie/ Atos i kot jak zobaczył na obrazku to sie nastroszył, ale w realu jak miał starce z kotem - to nawet nie poznal ze to kot chyba :/ Dzieci mial kontakt ze starszymi dziećmi, ale na maluchu nie byl testowany Poleciłam, zeby Ania zadzwoniła do Jamora..moze odwiedziła nasze cudo...a jakby sie decydowała to moge z nim odwiedzić ich dom i rodzine - Ania to okolice warszawy. Ja dopiero po majówce bede wolniejsza... Quote
Aimez_moi Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 Chlopak jest piekny.... ate ostatnie jego zdjecia....:):) szczesliwy i zadowolony pies... Quote
nincia Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 kobiety ja jesten dobrej mysli i w koncu nasz przystojniak bedzie mial wspanialy dom..... a tym czasem na dobranoc podnosimy :-) Quote
Aimez_moi Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 Wszystkie czekamy na domek dla czarnucha..... Moze ten ostatni..... wypali. Quote
Ania_Mor Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 nie do kojca, nie do kojca ale do ładnej budy stojącej w ogrodzie.... :-) Quote
anita_happy Posted April 30, 2010 Author Posted April 30, 2010 i co..kiedy wypad do Atosa??? zabieracie kota :) bo o boksie to nie ma sie co martwic...Atos kocha suczki...heh Quote
anita_happy Posted April 30, 2010 Author Posted April 30, 2010 heh..co za radość z wysterlizowanej suczki ;/ Atos bedzie miał :( ale towarzystwo babskie wskazane... Ania daj znaka kiedy jedziecie do atosa - moze mi sie uda jak nie wypruje do Lublina do Binki0....bo wzywa Quote
Aimez_moi Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 Ania_Mor .... przygotuj się na spotkanie z czarnym cudem....:):) Quote
anita_happy Posted April 30, 2010 Author Posted April 30, 2010 Aimez wysłam 120 do ciebie..bo po co ona u mnie jak ty teraz płacisz :P 100 ja i mamas 20 moja znajoma dojdzie na wtorek pewnie Kama jak tam bazarek ??? Szydłowiec robi zrzute na Atosa Quote
Aimez_moi Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 Ja place? No nie ma sprawy. Zaplace tyle ile bede miala. Quote
kama210 Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 anita_happy napisał(a):Aimez wysłam 120 do ciebie..bo po co ona u mnie jak ty teraz płacisz :P 100 ja i mamas 20 moja znajoma dojdzie na wtorek pewnie Kama jak tam bazarek ??? Szydłowiec robi zrzute na Atosa zaraz rozliczę bazarki - ale jeszcze nie wszyscy potwierdzili że paczki doszły - tylko trzeba podliczyć nasze deklaracje żebym wiedziała ile przelać Atosowi z bazarków - ja mam 20 zł na Atosa deklaracji - czyli już będzie 140 zł kto tam jeszcze deklarował ????????? Quote
kama210 Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 w kwietniu wydatki na Atosa wyszły - 450 zł hotelik + 20 zł - krople od pcheł i kleszczy udało się uzbierać: 100 zł anita_happy + happy-mammas, 20 zł znajoma anity, 50 zł Aimez, 10 zł znajoma Aimez, 20 zł Kama, 50 zł inna znajoma anity i happy-mammas - czyli mamy 250 zł więc z bazarków przelewam 220 zł Aimez nr konta poproszę.... Quote
kama210 Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 "główna bazarkowa wysyłkowa;) " donosi że przelała kaskę... po tym wolnym WEEEEKENDZIE będzie na koncie Aimez ... Quote
Recommended Posts