andzia69 Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 Evelka - i co? i co? pisz, bo jajko zniosę!:) Quote
Evelka Posted February 19, 2010 Author Posted February 19, 2010 Kochane moje! Pani, która dzwoniła wczoraj już się nie odezwała... Więc chyba nie była zbyt poważna... Ale gdyby co to ja pojadę do Niej i sprawdzę jej domek pod kątem innego szczeniaka. Pani od maila też nie odpowiedziała póki co. A z Panią z NS jestem w stałym kontakcie!:multi: Rozmawiałam z Nią rano i Ona mówi, że kupili już zabawki, miseczki i takie tam;) No i że nie mogą się doczekać kiedy Zarie poznają i że liczą, że z nimi zostanie:loveu: Naprawdę jestem nimi zauroczona:D Umówiliśmy się, że w poniedziałek tam jedziemy<:evil_lol:>,więc wtedy wszystko się ostatecznie wyjaśni:) Ale naprawdę w głębi ducha czuję, że Zaria nasza kochana znajdzie tam swój wspaniały domek:loveu: Quote
andzia69 Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 No to ja tez tak czuję:) - pani sie interesuje, dzwoni...a tamte co - raz się skontaktowały więc nie były to powazne zapytania... Quote
erka Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 No to czekamy do poniedziałku na szczęśliwy finał.:) Quote
ewelinka_m Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 więc kciuki mocno zaciskam do poniedziałku :kciuki: Quote
Evelka Posted February 21, 2010 Author Posted February 21, 2010 Kochane! Jutro WIELKI DZIEŃ Zarii, więc proszę trzymajcie kciuki!:) Quote
Agucha Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 Jasne, że będziemy trzymać... nawet dziś już zaciśniemy i nie popuścimy ;) Quote
agnieszka24 Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Evelko dziś wielki dzień :) Napisz proszę jak poszło. Quote
Agucha Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Podłączam się do pytania! Dziewczyny co u Was?? Udało się?? Quote
Evelka Posted February 23, 2010 Author Posted February 23, 2010 Cioteczki Kochane! Zaria ma najlepszy domek pod słońcem! Naprawdę wspaniały! A Pani cudowna!:loveu: Wszyscy oczekiwali na Zarię jak na największy skarb i szczęście! Zabawek miała cały fotel:evil_lol: Pani specjalnie przeniosła się do pokoju na dole (normalnie śpi na górze), żeby Zaria nie musiała chodzic po schodach, a mogła z Nią spac!:multi: Z TŻ'tem byliśmy zachwyceni! Lepiej trafic nie mogła! W takim miejscu zostawia się psa ze spokojem i radością, wiedząc, że na pewno będzie szczęśliwy:) Jak tylko będę miała zdjęcia z nowego domku (Pani obiecała coś przesłac, bo mu zapomnieliśmy z tego wszystkiego aparatu:/) to zaraz Wam pokażę:) Quote
andzia69 Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Evelka napisał(a):Cioteczki Kochane! Zaria ma najlepszy domek pod słońcem! Naprawdę wspaniały! A Pani cudowna!:loveu: Wszyscy oczekiwali na Zarię jak na największy skarb i szczęście! Zabawek miała cały fotel:evil_lol: Pani specjalnie przeniosła się do pokoju na dole (normalnie śpi na górze), żeby Zaria nie musiała chodzic po schodach, a mogła z Nią spac!:multi: Z TŻ'tem byliśmy zachwyceni! Lepiej trafic nie mogła! W takim miejscu zostawia się psa ze spokojem i radością, wiedząc, że na pewno będzie szczęśliwy:) Jak tylko będę miała zdjęcia z nowego domku (Pani obiecała coś przesłac, bo mu zapomnieliśmy z tego wszystkiego aparatu:/) to zaraz Wam pokażę:) :multi::multi::multi: pani śpi na dole tak jak nowa pańcia mojej Mony spała na poczatku na dole, bo Mona bała się wchodzić po schodach:lol: bardzo się cieszę!:loveu::loveu::loveu: Evelka - bardzo ci dziękuję za wszystko!:loveu::loveu::loveu: czy jakieś wydatki są jeszcze nie rozliczone? napisz jeśli cos trzeba uregulować;) Quote
Evelka Posted February 23, 2010 Author Posted February 23, 2010 Dziękować nie ma za co. Pomóc takiemu wspaniałemu szczeniakowi to była dla nas przyjemność!:loveu: A co do wydatków to prześlę Wam jeszcze tylko fakturę za karmę (ale jutro, bo dziś już muszę zmykac, jestem w czytelni, którą zaraz zamykają;)). Bo za szczepienia zwrócił nowy domek:) Quote
ewelinka_m Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Evelko cudowne wieści dziękujemy za dt dla sunieczki :calus: Quote
Evelka Posted February 25, 2010 Author Posted February 25, 2010 andzia69 napisał(a):czy jakieś wydatki są jeszcze nie rozliczone? napisz jeśli cos trzeba uregulować;) Kurczę, ostatnio mam możliwość korzystania z neta tylko na uczelni i zazwyczaj nie mam tu aparatu, żeby zrzucić zdjęcie tej faktury..;/ Ale ja Wam ją prześlę niebawem - dobrze? A Zaria jest przeszczęśliwa z nową Panią. Dzisiaj dostałam nawet Jej zdjęcie mms'em:D Podobno uwielbia chodzić na spacery i nie bardzo chce później wracać do domu;) Boi się czasem jak pies na nią szczeka, ale tak to jest skoro do zabaw. No i uwielbia baraszkowanie w śniegu:loveu::evil_lol: Quote
erka Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 To jest ogromna radośc, jak wiemy,ze psiaczek tafia do tak dobrego domu:). Evelko, gdyby jeszcze ktos dzwonił do Ciebie z ogłoszeń, to pamietaj o "moim" Guciu:). Quote
Agucha Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Jak się masz Zarko?? jak Ci w nowym domku?? Może jakieś zdjęcia z nową rodzinką? ;) Quote
Agucha Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Evelko, co się dzieje z siostrą "mojego" Barusia?? Coś za długo nie ma żadnych wieści... Quote
Evelka Posted April 6, 2010 Author Posted April 6, 2010 Przepraszam najmocniej, że się tyle nie odzywam! Ale w domu mamy ciągle zamieszanie...:/ Niepełnosprawna Iskierka, którą trzeba rehabilitować, wozić na konsultacje (Krk-Wrocław), zbierać fundusze na leczenie, druga tymczasowiczka - Luna (huski), która już dłuższy czas ma biegunki i Jej diagnostyka oraz leczenie też jest takie trochę"na oślep", bo każdy mówi co innego... I jeszcze ostatnio nasz prywatny psiak chorował na żołądek, ale miał też problemy ze wstawaniem (a waży prawie 50 kg), więc również łatwo nie było... Poza tym mieliśmy jeszcze sporo spraw "nie psich".... Ale mam nadzieję, że wybaczycie?!:oops: Bo nasza Zaria kochana jest naprawdę szczęśliwa! Jestem z Jej Panią w kontakcie telefonicznym! Na telefonie mam kilka zdjęć, ale niestety nie umiem ich zrzucić na kompa (w sensie, że nie mam odpowiedniego kabelka:roll:), zatem poproszę, żeby przesłali mi coś mailem jeśli dadzą radę. Zaria sypia ze swoją Panią w łóżku, chodzą razem na długie spacery. Za sąsiada ma ONka w podobnym wieku, z którym już się zaprzyjaźniła i bardzo lubi hasać:) Co tydzień jeżdżą też w odwiedziny do rodziny brata Pani, gdzie mieszka też westik. Maleńka jest naprawdę rozpieszczana i traktowana jak Królewna. Lepszego domku nie można sobie wymarzyć! Aha, no i oczywiście Zaria ze swoją Panią świata poza sobą nie widzą:loveu: Quote
Evelka Posted July 22, 2010 Author Posted July 22, 2010 Drogie Cioteczki! W końcu wrzucam dawno obiecaną partię zdjęć Zarii (obecnie zwanej Kają) i Jej Pani! Byliśmy u Nich w odwiedzinach, ale niestety wieczorową porą (wcześniej odwoziliśmy innego psiaka do nowego domu), więc nie mogliśmy zostać bardzo długo. A zdjęcia są średniej jakości, bo jak Kaja zaczęła szaleć z naszym Barrym i Iskierką to aparat nie mógł za nimi nadążyć!;P W każdym razie wygląda naprawdę wspaniale! Urosła niesamowicie! Prawdziwa z Niej panienka teraz:) Widać, że jest naprawdę szczęśliwa ze swoją Panią. To niezwykle udana adopcja! Quote
andzia69 Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 no proszę:) a taka nieśmiała panienka z niej była:):) Quote
Evelka Posted July 22, 2010 Author Posted July 22, 2010 Po tamtym wycofanym i przerażonym psiaku na szczęście już dawno nie ma śladu:) Quote
ewelinka_m Posted July 24, 2010 Posted July 24, 2010 prześliczne zdjęcia :multi: ależ urosła :loveu: Quote
Agucha Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 Jest bardzo podobna gabarytowo do Barika :) Fajna dziewczynka! :) Quote
Recommended Posts