Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 741
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No i taki zamęt był wczoraj, że nawet nie wpadłam do Sitka :(
On teraz po drugiej stronie bunku, niż ja wychodzę z psiakami i jak się zajmę swoimi, to zapominam tam zajrzeć :(
Moja wina, a Sitek tak lubi głaski i przytulanki...

• 2 weeks later...
Posted

Dziś psiaki szalały na wybiegu. Durszlak dostał skrzydeł...mimo upału. Donia jest zołzowatą Babą i nie tylko Durszlak może sie o tym przekonać. Zostawiła mi na rękach kilka śladów po swoich zębach. Ona tak ma...jak kocha to kąsa.

• 2 weeks later...
Posted

W niedziele wpadłam zobaczyć co u Sitka szkolonego słychać. Oczywiście Donia powitała mnie w pierwszym szeregu :)
Ale Sitek też została wygłaskany. Co prawda przez kraty, to nie to samo, ale głaski były :)

Posted

Czasu mi brakuje okrutnie na wszystko, ale tak wyrywkowo wpadam chociaż do Sitka na wątek :)
Jak byłam ostatnio to dobrze wyglądał, nic nie wskazywało, żeby mu coś dolegało, oczywiście poza rządnicką Donią ;)

• 2 weeks later...
Posted

Donia doczekała się bardzo fajnego domu :-)
Nową koleżanką Siteczka jest Cortina. Tak jak Siteczko jest od wielu lat w schronisku i także jest absolwentką programu "Fajny pies, ale bezdomny". Jest bardzo fajną, piękną sunią, inteligentną i łatwo się uczącą. Jedną z prymusek na zajęciach. I nadal bezdomna w schronisku...