Cimi Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 [quote name='asiunia']Hej!! Jezeli nic nam juz nie wypadnie,nie bedzie lalo jak z cebra,dostaniemy wreszcie kaganiec i ktos nas biedne sierotki odbierze z dworca to tak:evil_lol:[/QUOTE] Cóż ja prawdopodobnie nie będę Cię mogła odebrać ;) :eviltong:. A może ktoś kto ma auto Aneek mogłabyś Asię odebrać :razz:? Dealer to świetnie, ze znasz Sikornik jesteś na dobrej drodze jeśli spotkanie będzie na lotnisku, bo to nie duży kawałek z Sikornika :lol:. Quote
Aneek Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 [quote name='Cimi']Cóż ja prawdopodobnie nie będę Cię mogła odebrać ;) :eviltong:. A może ktoś kto ma auto Aneek mogłabyś Asię odebrać :razz:?[/quote] Jasne, że tak Skąd? i o której? i odbieram... :lol: Quote
asiunia Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 Hej!! Z gory bardzo dziekuje:evil_lol:O ktorej kochani chcecie sie spotkac to dopasuje pociag.No i oczywiscie wszystko zalezy od tego czy jutro przyjdzie wreszcie ten kaganiec:angryy: Quote
marmara_19 Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 to piszcie jakie godz jutro Wam pasuja!!ja mam praktycznie caly dzien wolny.. ale mysle, ze o 11-12 najwczesniej mzona by sie spotkac:))) Quote
sisay Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 Ja bede mogla przyjechac tak kolo 10, bo mama mnie podwiezie z psami, tylko potem bede musiala wykombinowac jak z nimi wrocic. Bo wszyscy mi z domu wybywaja i szkoda mi bedzie zostawic jednego psa w domu. Chyba, ze planujecie jakies pseudozajecia, to Gagi nie zabiore, bo ona bedzie za bardzo rozpraszac :mad: Quote
sisay Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 [B]BOGUSIA! :loveu: [/B] [CENTER] [B]:BIG: [/B][B]:tort: [/B][B]:new-bday: [/B][B]:cunao::cunao::cunao: [/B][B]:Rose: Wszystkiego NAJLEPSZEGO! [/B][/CENTER] Quote
Cimi Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 Bogusia.. jak tak skromnie, bo w składaniu życzeń jestem cienki bolek :evil_lol:. Wszystkiego najlepszego w dniu Twoich 23 urodzin :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :tort: :tort: :tort: :tort: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :drinking: :drinka: :drinking: :drinka: :drinking: :drinka: Quote
Milkat Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 No własnie, o której to spotkanie? :lol: Leczymy gardło intensywnie, żeby się jutro z Tajgą z wami wybrać. Quote
marmara_19 Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 moze tak najwczesniej o 14?? co Wy na to??tak zeby wszyscy spokojnie dojechali... Quote
nathaniel Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 mnie nie bedzie, bo musze zrobic zakupy prezentowe dla kumpeli a potem na imprezke ;) Quote
agbar Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 ja wstepnie tez sie moge na 14 umówic tylko prosze mi jak dziecku wytłumaczyc co gdzie i jak?:) niestety nie moge obiecac ze bede na pewno bo sie własnie autko sypneło, co prawda TZ walczy z nim ale nie wiem czy sie uda do jutra autko pobudzic do zycia:( Quote
Ewkaa Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 Mnie jak zwykle omijają wszystkie spotkania:mad: co za życie...... Quote
Cimi Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 dealer jak znasz sikornik to dobrze, bo to mały kawałek do miejsca doeclowego. A więc.. po drugiej stronie będzie Trynek i tam się spytasz konkretnie jak dojechać, którymi ulicami. Chyba, że ktoś konkretnie powie Ci teraz :razz: ;). Quote
Cimi Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 [quote name='Ewkaa']Mnie jak zwykle omijają wszystkie spotkania:mad: co za życie......[/QUOTE] Przyjedź :lol:. Jacek będziesz czy nadal spotkanie z Tobą jest aktualne :razz: ? Quote
Ewkaa Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 Ewka do 15 siedzi wiadomo gdzie;) Wy specjalnie robicie spotkania w te soboty kiedy ja pracuję:mad: Quote
Cimi Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 [quote name='Ewkaa']Ewka do 15 siedzi wiadomo gdzie;) Wy specjalnie robicie spotkania w te soboty kiedy ja pracuję:mad:[/QUOTE] To przyjedź po 15 :lol:. zresztą godzina nie jest dokładnie ustalona :evil_lol:. Quote
agbar Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 [quote name='Cimi']dealer jak znasz sikornik to dobrze, bo to mały kawałek do miejsca doeclowego. A więc.. po drugiej stronie będzie Trynek i tam się spytasz konkretnie jak dojechać, którymi ulicami. Chyba, że ktoś konkretnie powie Ci teraz :razz: ;).[/quote] sikornika nie znam tylko jak jade to widze palnsze z napisem ze on tam jest:) a co to jest Trynek????? czy my sie umawiamy na tym lotnisku?>??? jaka to ulica?:) Quote
Ewkaa Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 trutututut ty mnie szczerze zapraszasz a myślisz że ja będe miala siłe po całym dniu spędzonym z psami i Olkiem:diabloti: A może Olka wam przywieżć :evil_lol: Quote
Cimi Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 [quote name='Ewkaa']A może Olka wam przywieżć :evil_lol:[/QUOTE] Nieeeeeeeee :diabloti: :evil_lol: :lol:. Quote
marmara_19 Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 heh Ewka mialam Cie jutro odwiedzic;p ale Olek napisal, ze lepiej nie bo ktos tam ma byc... ale na lotnisko wpadnij do nas:)))) ja w niedziele pewnie wpadne na waryniol:)))wiec jak cos to moze w koncu sie spotkamy i polazimy po lasssku Quote
agbar Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 czy chodzi o lotnisko sportowe aeroklubu gliwickiego?? Trynek to dzielnica w której sie ono znajduje??? Quote
marmara_19 Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 wiec jak?????????????jutro o 14??15??????czy o 16?????hmmmmmmmmmm? Quote
weihaiwej Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 Ale Wam zazdroszczę, my akurat spędzamy weekend we Wrocławiu :( Choć i tu szykuje sie jutro spotkanie dogomaniackie :D [B]Godelaine[/B], wszystkiego najlepszego! :tort: :new-bday: Obyś miała siły na jutrzejszy spacer :evil_lol: Swoja drogą ciekawa jestem gdzie w Gliwicach się dziś bawisz :) Quote
Recommended Posts