Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='polubek']posterku ty już u zuzi a to biedactwo nawet nie może się pokazać bo będzie cudowna adopcja

[url]http://www.dogomania.pl/threads/186636-Bernardyn_Bernardynka_-NIE-mog%C4%99-si%C4%99-UJAWNI%C4%86-bo-ZNIKN%C4%98!_pomocy!_-_dt_hotel_Zd%C4%85%C5%BCymy[/url]

pomóżcie tam[/QUOTE]

polubek miły, my tam już dawno były.

• Replies 728
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Jo37']Niestety nie mogę powiększyć mojej deklaracji.[/QUOTE]
Jo37 najważniejsze, że nie wycofujesz sie z deklaracji!!! A o powiększenie to nic sie nie martw już cos wymyślimy;). Może u Posterka by zainteresował deklarowiczów mój pomysł, który napisałam u Dylanki - Poster ma chyba 18 deklarowiczów, gdyby np. połowa z tych osób powiększyła swą deklarację o [SIZE=3][COLOR=blue]1 zł[/COLOR][/SIZE]. to "dziura" Posterkowa już by się zmiejszyła o połowę;). Czy ktoś może podarować Posterkowi dodatkową złotówkę???? Bardzo, bardzo prosimy:modla::modla::modla: - to tylko mała buteleczka wody mineralnej....

Posted

[quote name='Jolanta08']W tym miesiącu przelałam dodatkowo 5,00 zł więcej by choć odrobinę załatać Posterkową dziurę[/QUOTE]
Bardzo dziękujemy!
Pieniądze już wpłynęły;), dosżła także wpłata od Kakachny 20 zł.
Razem to 40 zł. Dziękujemy bardzo!!!!!!! Dziś Posterek ma na koncie 113 zł.:lol:

Posted

[quote name='Jo37']Mój przelew pójdzie 10.06. Teraz niestety minus na koncie.[/QUOTE]Nie ma problemu, za hotelik Postera płacę przed 22-gim;). Mamy więc zapas czasowy.

Posted

Coś pusto u Ciebie Posterku:shake:. Pewnie dlatego że taki nieprzystępny chłop jesteś :diabloti:

Na konto Posterka wpłynęlo:
- od Marudy666 15 zł.,
- od Bambino 27 zł.,
- od Jo37 25 zł.,
- od Polubek 5 zł.,
- od UBOCZE 22 zł.,
- od Nikusa 10 zł.
[B]Razem 104 zł. DZIĘKUJEMY BARDZO !!!![/B]
Dziś Posterek ma na koncie 217 zł.

Kochani przypominam że Posterkowi brak deklaracji stałych w kwocie tylko 20 zł. Może ktoś mu pomożę????????? Liczy się nawet najdrobniejsza deklaracja!!!!!!

Posted

[quote name='Bambino']Napisałam do Alfy, że z powodu kupna i remontu domu od lipca jestem zmuszona wycofać większość stałych deklaracji, w tym tez niestety na Postera.[/QUOTE]
Bambino bardzo dziękujemy za dotychczasowe wspieranie Posterka:Rose:. Dziękuję też że napisałaś jasno i otwarcie, że musisz się wycofać z dalszego wspierania Posterka - najgorsza jest niewiedza na czym się stoi :shake:. Jeszcze raz pięknie dziękuję !!!

Posted

Na konto Posterka wpłynęło:
- od Magdy222 - 25 zł.,
- od Siostry AlfyLS - 40 zł.,
- od AlfyLS 20 zł.
Razem 85 zł.

Dziś przelałam ZuziM za hotelik / od 23.06.do 22.07.2010r./ 335 zł. i konto Posterka tradycyjnie na minusie [B] - 33 zł.[/B] :-(:-(:-(

Posted

Obiecałam wspomóc chociaż jednorazową wpłatą nasze tyszczaki.
Lidziu ile psiaków z Tychów jest teraz pod Twoją opieką wirtualną?
Tzn. ile ma braki w deklaracjach?
Chciałabym zwiekszyć stałą deklarację, ale niestety narazie nie mogę.
Rumek i Dagusia też mają problemy z zebraniem kasy na hotel i nie wiem jak to będzie dalej.

Posted

Magda ja w tej chwili zbieram na 4 tyszaki: Mikę, Postera, Dylankę i Parysa, który jak dobrze pójdzie to w sobotę pojedzie do ZuziM. W tej chwili mamy tam troszkę dziur bo filcant się wycofała, bambino też, nie wiem co np. z haną4 - w zeszłym miesiącu mi pisała, ze deklaracja aktualna ale w tym pieniędzy nie ma i na PW nie odpowiedziała:shake: ale może jest na urlopie. Na inne PW też na razie nie mam odpowiedzi, trzy mam jeszcze do wysłania więc na tą chwilę:
- Mika ma brak stałych deklaracji 45 zł.,
- Poster ma brak stałych deklaracji 38 zł.,
- Dylanka ma brak stałych deklaracji 15 zł.
Razem 98 zł.
Parysowi w tej chwili brak 35 zł. deklaracji. Jak to nazbieramy to wyjdzie ze schroniska w sobotę, jak nie nazbieramy to będzie musiał poczekać:shake:. Jak skończymy zbierać na Parysa to ponowię akcję żebraczą na Mikę i Postera. Jednak chcę wszystkich bardzo poprosić od przyszłego tygodnia o robienie ogłoszeń gdzie się da i ile się da, żeby jakiś nasz tyszak poszedł do domu. Wtedy jest szansa na załatanie dziur ;). W sobotę zrobię bazarek na tyszaki, drobiazgi ale może ktoś coś kupi ;)
[SIZE=1]Bo przecież Abra i Magnatka też chcą wyjść wreszcie ze schroniska, nie?[/SIZE]

Posted

[quote name='AlfaLS']Magda ja w tej chwili zbieram na 4 tyszaki: Mikę, Postera, Dylankę i Parysa, który jak dobrze pójdzie to w sobotę pojedzie do ZuziM. W tej chwili mamy tam troszkę dziur bo filcant się wycofała, bambino też, nie wiem co np. z haną4 - w zeszłym miesiącu mi pisała, ze deklaracja aktualna ale w tym pieniędzy nie ma i na PW nie odpowiedziała:shake: ale może jest na urlopie. Na inne PW też na razie nie mam odpowiedzi, trzy mam jeszcze do wysłania więc na tą chwilę:
- Mika ma brak stałych deklaracji 45 zł.,
- Poster ma brak stałych deklaracji 38 zł.,
- Dylanka ma brak stałych deklaracji 15 zł.
Razem 98 zł.
Parysowi w tej chwili brak 35 zł. deklaracji. Jak to nazbieramy to wyjdzie ze schroniska w sobotę, jak nie nazbieramy to będzie musiał poczekać:shake:. Jak skończymy zbierać na Parysa to ponowię akcję żebraczą na Mikę i Postera. Jednak chcę wszystkich bardzo poprosić od przyszłego tygodnia o robienie ogłoszeń gdzie się da i ile się da, żeby jakiś nasz tyszak poszedł do domu. Wtedy jest szansa na załatanie dziur ;). W sobotę zrobię bazarek na tyszaki, drobiazgi ale może ktoś coś kupi ;)
[SIZE=1]Bo przecież Abra i Magnatka też chcą wyjść wreszcie ze schroniska, nie?[/SIZE][/QUOTE]

łącznie to jest dość duża dziura budżetowa :(

Posted

To będzie okrutne co napiszę, ale czy jest sens wyciągać teraz Parysa ze schroniska jak wszystkie tyszczaki mają duże braki finansowe? Mamy na utrzymaniu 5 psów i nie dajemy rady...
Przelewam na konto AlfyLS 30 zł jednorazowej wpłaty.
Po 10 zł dla każdego psiaka.
Przepraszam, ale tylko tyle w tej chwili mogę :oops:

Posted

[quote name='magda222']To będzie okrutne co napiszę, ale czy jest sens wyciągać teraz Parysa ze schroniska jak wszystkie tyszczaki mają duże braki finansowe? Mamy na utrzymaniu 5 psów i nie dajemy rady...
Przelewam na konto AlfyLS 30 zł jednorazowej wpłaty.
Po 10 zł dla każdego psiaka.
Przepraszam, ale tylko tyle w tej chwili mogę :oops:[/QUOTE]
Magda dzięki za przelew ale nie martw się, damy radę. Damy bo musimy!!! W sobotę zaczynam kolejną akcję żebraczą na "dziury" więc może się sytuacja polepszy. Poza tym ciągle mam nadzieję, i nigdy jej nie stracę, że jakiś tyszak znajdzie dom i będzie lżej :evil_lol:. Ja to urodzona optymistka jestem i nigdy nie tracę nadziei że będzie lepiej :lol:

Posted

Na konto Posterka wpłynęło:
- od Natalijo 100 zł. / za maj i czerwiec plus "odsetki za zwłokę"/
- od magdy222 10 zł. wpłata zupełnie dodatkowa
Razem 110 zł.

Dziś konto Posterka to 77 zł.:lol:

Posted

[quote name='agata51']Magdusiu, chyba nie sądzisz, że pozwolimy któremuś z tyszaków do schroniska wrócić? Wiesz, że mam o nim jak najlepsze zdanie, ale co to to nie!!![/QUOTE]
Podpisuję się pod tym co napisała Agata!!!!!!!!!!!!!

Posted

Magda, rozumiem Twoje rozterki. Tu cały czas balansujemy między sercem a rozsądkiem. Jednak gdyby wiecej byłoby w nas chłodnego rozsądku, to pewnie nigdy tu nie znaleźlibyśmy się. A jednak jesteśmy i wiele spraw nam się udaje Też najpierw bardzo sceptycznie podchodziłem do zbiórki na Paryska. Ale gdy nieoceniona Ketunia zaoferowała opłatę hotelikową na pierwszy miesiąc, a niezastąpieni Livka i Nikus zaraz obiecali bezpłatny transport, to - podobnie pewnie jak inni - stwierdziłem, że tyle sprzyjających okoliczności może się dla niego nie powtórzyć...

Podobnie jak Ty, dodam na łatanie dziury budżetowej 30 zł. Pójdą teraz z moimi deklaracjami dla Paryska...

A od 20 września będę płacił za całą czwórkę nie 91 zł., a 100 zł. miesięcznie, dla równego rachunku.
Tę symboliczną dziewiątkę dopisz proszę AlfaLS;) do deklaracji najbardziej potrzebującego z nich.
Zajmiemy się ogłaszaniem. I będziemy dalej szukali pieniążków na załatanie dziury. Zobaczycie, będzie dobrze...:lol::lol::lol:

Posted

Mnie chyba wystraszyło to, że 5 psiaków ma problemy finansowe a domów ani widu ani słychu...
Nawet wydawałoby się w 100 % adopcyjny Rumek zasiedział się u zuziM...

Posted

[quote name='magda222']Mnie chyba wystraszyło to, że 5 psiaków ma problemy finansowe a domów ani widu ani słychu...
Nawet wydawałoby się w 100 % adopcyjny Rumek zasiedział się u zuziM...[/QUOTE]

A które to są jeszcze oprócz Dylanki, Postera i Mikuni? Możesz, Magda, podać linki?
Jako miłośnik tyszaków zaraz sobie zaznaczę...;)