AlfaLS Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 [quote name='zuziaM']Ta tajemnicza osoba to Jo37 .... Kochana cioteczka wplacajaca na Balbine, Mike i Posterka.[/QUOTE] Dzięki za informację, już poprawiam;) W związku z tym Posterek ma na koncie 213 zł.:lol: Quote
magda222 Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 [quote name='zuziaM']Po ponad 10 letnim zamknieciu ... od razu taka przestrzen ..... Byl przerazony, to prawda, talk to wygladalo ..... Biedny psiak ... Dobrze by bylo rzeczywiscie sie poradzic kogos .... Chociaz to wlasnie jedna osoba zajmujaca sie szkoleniem psow mi poradzila, zeby otworzyc kojec z takim psiakiem i dac mu sie oswajac ..... Ja przy tym troche sie boje tez o to, zeby mi taki Poster, Mika czy np. Dagusia nie uciekly ...... Co innego , kiedy psiak jest juz u siebie w stalym domu i takie sposoby sa stosowane ... a co innego u mnie, gdzie psiak musi pobiegac, oswoic sie, ale potem wrocic do kojca ..... A wiadomo, ze na zawolanie nie zareaguje przeciez .... nie zna takich komend, nie ufa czlowiekowi tak do konca ..... Dylanka juz sama chodzi do kojczyka za mna, kiedy juz przychodzi czas na spanie ...... Kochana psinka. W dzien spi sobie na ganku pod drzwiami. Wczoraj ja szukalam, o sie gdzies zaszyla .... i znalazlam ja na kocyku, w garazu .... spala sobie. No i potwierdzam, ze Dylanka slyszy slabo .... slyszy, ale nie tak jak powinna.[/QUOTE] A może by go puszczać, ale z linką. Łatwiej będzie go złapać w razie czego... Quote
zuziaM Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 Baaa.... bardzo chetnie .... ale jak mu ta linke przypiac ??????? Przeciez on tylko na wyciagniecie mojej reki da do siebie podejsc. Waca mi reke , bierze z niej jedzonko .... ale dotknac sie , a juz zlapac (!) ... nie ma mowy ! Quote
zuziaM Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 Pewnie, ze by sie dalo .... ale musialabym na niego napasc .... przydusic, przytrzymac na sile ..... Nie chce za bardzo, bo moze juz calkiem stracic zaufanie. Za kazdym razem, kiedy tamn jestem, kucam u niego i go na sile glaszcze ..... po boczkach, grzbiecie, mordce .... Kilka sekund sie udaje, ale zaraz pryska w inny kat kojca .... A jest szybki taki i sprytny, ze bnaprawde to jest trudne..... Trudne zadanie. A jeszcze zeby go nie wystraszyc smiertelnie...... Pamietasz przeciez, ze ugryzl w schronisku, kiedy go lapaliscie .... a juz u mnie zaparl sie kolo auta i ani sie ruszyc nie chcial .... Koc na niego trzeba bylo zarzucic, zeby go do kojca zaniesc. On teraz nabral cialka, nie jest juz ta chudzinka, ktora byl..... Mimo swojego wieku, to silny i bardzo energiczny psiak. Quote
zuziaM Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 KOCHANI !!! Wielka prosba ! Do kogo moge wyslac MMS-em 2 filmy i kto je moze wkleic do watkow Dagusi i Gabi ????? Kontakt do mnie 0695 555 221 Bardzo prosze !!! Quote
agata51 Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 [quote name='zuziaM']KOCHANI !!! Wielka prosba ! Do kogo moge wyslac MMS-em 2 filmy i kto je moze wkleic do watkow Dagusi i Gabi ????? Kontakt do mnie 0695 555 221 Bardzo prosze !!![/QUOTE] Nikt nie chce pomóc zuzi? Quote
AlfaLS Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 [quote name='agata51']Nikt nie chce pomóc zuzi?[/QUOTE] Myślę, ze chcieć to by wszyscy chcieli ale nie potrafią:shake:. Ja zresztą też nie:shake:. Quote
magda222 Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 [quote name='zuziaM']Pewnie, ze by sie dalo .... ale musialabym na niego napasc .... przydusic, przytrzymac na sile ..... Nie chce za bardzo, bo moze juz calkiem stracic zaufanie. Za kazdym razem, kiedy tamn jestem, kucam u niego i go na sile glaszcze ..... po boczkach, grzbiecie, mordce .... Kilka sekund sie udaje, ale zaraz pryska w inny kat kojca .... A jest szybki taki i sprytny, ze bnaprawde to jest trudne..... Trudne zadanie. A jeszcze zeby go nie wystraszyc smiertelnie...... Pamietasz przeciez, ze ugryzl w schronisku, kiedy go lapaliscie .... a juz u mnie zaparl sie kolo auta i ani sie ruszyc nie chcial .... Koc na niego trzeba bylo zarzucic, zeby go do kojca zaniesc. On teraz nabral cialka, nie jest juz ta chudzinka, ktora byl..... Mimo swojego wieku, to silny i bardzo energiczny psiak.[/QUOTE] Hmm... No tak... Łobuziak jeden... Żeby tylko nie zwiał zuziuM... Bo go nie złapiecie dzikusa jednego... [quote name='zuziaM']KOCHANI !!! Wielka prosba ! Do kogo moge wyslac MMS-em 2 filmy i kto je moze wkleic do watkow Dagusi i Gabi ????? Kontakt do mnie 0695 555 221 Bardzo prosze !!![/QUOTE] Nie potrafię wklejać filmików i mam stary telefon :( Co prawda odbieram mmsy, ale nie da się ich nigdzie zamieścić :( Przelałam na Posterka moje 25 zł i od razu na Mikę 5 zł. Quote
AlfaLS Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 [quote name='agata51']A moja kwietniowa wpłata nie doszła?[/QUOTE] Agatko odpowiedziałam u Dylanki;) Quote
AlfaLS Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 Kochani nadrabiam zaległości finansowe i wszystkich przepraszam za spóźnienie, proszę nie :mad:. Na konto Posterka wpłynęło ostatnio: - od Agaty51 20 zł., - od Magdy222 25 zł., - od AlfyLS 15 zł., - od siostry AlfyLS 40 zł. Razem: 100 zł.[B] Dziękujemy!!!!!!!!![/B] Przekazuję dziś ZuziM za kolejny miesiąc hotelikowania /23.04.-22.05.2010r./ 335 zł. Czyli 350 zł. minus deklaracja Zuzi 15 zł. Dziś Posterek znów troszkę na minusie [B]- 22 zł.[/B]:shake: Quote
kasiatatry Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 dzis przelałam moje 15 zł, wiec w pon bedzie. Quote
polubek Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 alarm kolejny tyszak normalnie nie uwierzcie jak można być tak podłym [SIZE=3][SIZE=3][FONT=Comic Sans MS][URL]http://www.dogomania.pl/private.php?do=showpm&pmid=4076858[/URL] [/FONT][/SIZE][/SIZE] Quote
AlfaLS Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 [quote name='magda222']Przelałam na konto Posterka 25 zł.[/QUOTE] Tego jeszcze na koncie nie mam ale od ostatniego rozliczenia na hotelik Posterka wpłynęło: - od Anielicy 15 zł., - od Kakachny 20 zł., - od Jo37 25 zł., - od Marudy666 15 zł., - od Nikusa 10 zł., - od Jolanty08 15 zł. RAZEM 100 zł. Ślicznie dziękujemy za wpłaty:lol: Na dzień 12.05.2010r. na koncie Postera jest 78 zł.:lol: Quote
AlfaLS Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 Oj coś pusto u naszego Posterka:shake: Ciekawa jestem czy już się uspokoił? Czy wychodzi już poza swój kojec? Jak ze spacerami? Na konto Posterka wpłynęły następujące kwoty: - od Magdy222 25 zł., - od AlfyLS 15 zł., - od siostry AlfyLS 40 zł. Razem 80 zł. Dziękujemy bardzo wpłacającym :lol:. Dziś Poster ma na koncie 158 zł.:lol: Niestety są problemy z deklaracjami na Posterka od filcant i hana4, której deklaracja była przekazywana wraz z filcant:shake:. Za kwiecień pieniądze nie wpłynęły /20 zł. i 20 zł./. Myślałam, że to chwilowe trudności i najpóźniej z deklaracją majową pieniądze wpłyną. Jednak jest już połowa maja i żadnego przelewu od filcant nie ma:shake:. Nie odpowiedziała także na moje PW. Jeśli do poniedziałku nie będzie jakiegoś odzewu to niestety chyba będzie trzeba szukać nowych deklaracji bo brak 40 zł. miesięcznie to nie jest mało i sama nie dam rady tego pokryć choć Poster skradł mi serce swoimi oczkami :cool3: Może ktoś wie co się dzieje z filcant? Czy ona bywa na dogo? Quote
magda222 Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 [INDENT] [CENTER][U][B]UWAGA!!! PILNE!!![/B][/U] [B] Pani Agnieszka (właścicielka jaroszowickich kotów i psów) jest w szpitalu.[/B] [B] 37 kotów i 6 psów wyląduje w schronisku.[/B] [B] Szukamy tymczasów lub domów stałych przede wszystkim dla psów.[/B] [B] One nie odnajdą się w schronisku [IMG]http://www.dogomania.images/smilies/heul.gif[/IMG][/B] [U][B]BARDZO PROSIMY O POMOC !!![/B][/U] [U][B]Link do wątku:[/B][/U] [URL="http://www.dogomania.pl/threads/148575-37-kot%C3%B3w-i-6-ps%C3%B3w-POMOCY%21-Potrzebne-szczepionki-lekarstwa-karma"]http://www.dogomania.pl/threads/1485...ekarstwa-karma[/URL]... [U][B]I opis na stronie edano :[/B][/U] [U][B][URL="http://www.edano.schronisko.net/strona-8-Trudna_sytuacja%21%21%21.html"]http://www.edano.schronisko.net/stro...tuacja!!!.html[/URL][/B][/U][/CENTER] [/INDENT] Quote
kasiatatry Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 [quote name='AlfaLS']Tego jeszcze na koncie nie mam ale od ostatniego rozliczenia na hotelik Posterka wpłynęło: - od Anielicy 15 zł., - od Kakachny 20 zł., - od Jo37 25 zł., - od Marudy666 15 zł., - od Nikusa 10 zł., - od Jolanty08 15 zł. RAZEM 100 zł. Ślicznie dziękujemy za wpłaty:lol: Na dzień 12.05.2010r. na koncie Postera jest 78 zł.:lol:[/QUOTE] 24.04 wpłaciłam swoja deklaracje 15 zł i widze ze nie jest zaznaczona. Doszła? bo teraz to zgłupialam... Quote
AlfaLS Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 [quote name='kasiatatry']24.04 wpłaciłam swoja deklaracje 15 zł i widze ze nie jest zaznaczona. Doszła? bo teraz to zgłupialam...[/QUOTE] [B]Kasiatatry przepraszam[/B]. I to bardzo przepraszam....Wpłata w zeszycie na stronie Posterka [B]jest[/B] ale jakoś przeoczyłam przy wpisywaniu na wątek:wallbash: Już się szybciutko poprawiam :user:i dzięki za zwrócenie uwagi :Rose::Rose::Rose: Czyli: Jest także wpłata od Kasitatry - 15 zł. Dziękujemy!!!! Posterek ma więc na koncie 173 zł. Quote
kasiatatry Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 spokojnie, juz sie bałam, ze poszlo gdzie indziej. W takim razie zaraz wysyłam za V mc ;-) to jesli mozesz, to zerknij jutro, czy doszła. Quote
AlfaLS Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 [quote name='kasiatatry']spokojnie, juz sie bałam, ze poszlo gdzie indziej. W takim razie zaraz wysyłam za V mc ;-) to jesli mozesz, to zerknij jutro, czy doszła.[/QUOTE] Ok, oczywiście że zerknę, tym bardziej że mam obiecane inne wpłaty na które nasze psiaki czekają z utęsknieniem ;). Quote
polubek Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 wpłaciłam wczoraj pozdnym wiecierom po zajęciach Quote
AlfaLS Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 [quote name='polubek']wpłaciłam wczoraj pozdnym wiecierom po zajęciach[/QUOTE] Wpłaty, które wpłynęły na konto Posterka : - od Polubek 5 zł., - od Kasiatatry 15 zł., - od Bambino 9 zł. Razem 29 zł. Pięknie dziękujemy za wszystkie wpłaty:lol:. Zuziu a co u Posterka - czy wychodzi już na spacerki? Quote
AlfaLS Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Konto Posterka wzrosło dziś o wpłaty: - od Hana4 40 zł. / za 2 m-ce/, - od filcant 20 zł. Razem 60 zł. Dziękujemy pięknie!!!!!!! Dziś Posterek ma na koncie 267 zł. Do hoteliku brakuje jeszcze 68 zł. - może do końca tygodnia damy radę uzbierać? :shake: Quote
Recommended Posts